Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες επισκέφθηκα μια ορθοδοντικό επειδή έχω πρόβλημα με το δάγκωμα μου. Μου είπε ότι θα χρειαστεί να βάλω σιδεράκια και πως έχω μεγάλο θέμα καθώς θα χρειαστώ να βάλω σιδεράκια για 2,5 χρόνια με πολλές συσκευές παράλληλα. Συγκεκριμένα, αν βάλω κανονικά σιδεράκια θα χρειαστεί και πεταλούδα τους πρώτους τρείς μήνες, μετά λαστιχακια και ελατήρια για δύο χρόνια σχεδόν. Αλλιώς μου είπε μετά πως μπορώ να βάλω και γλωσσικά σιδεράκια στα οποία θα χρειαστούν μόνο λαστιχακια στην πορεία, δεν ξέρω τι να κάνω και ακριβώς για αυτό ρωτάω εσάς, με βάση την δική σας εμπειρία και τα σιδεράκια που είχατε/έχετε. Γενικά πάντως σκέφτομαι περισσότερο τα γλωσσικά σιδεράκια και αυτά είναι που με προβληματίζουν κιόλας γιατί έχω ακούσει πολύ ανάμεικτα λόγια, σημαντικό είναι να επισημάνω επίσης ότι με ενδιαφέρει πολύ το αισθητικό κομμάτι κατά την διάρκεια της θεραπείας δυστυχώς καθώς τώρα θα ξεκινήσω και το πανεπιστήμιο και γενικά με ενοχλεί η ιδέα του να φοράω σιδεράκια.
Menelaos83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Οτι εχει σχεση με ιατρικα ο γιατρος ειναι ο μονος που ξερει τι πρεπει να κανεις.Αν εχεις αμφιβολια πας και σε 2ο γιατρο.
G.TH. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δεν θα τα προσέχει κανείς. Εκτός κι αν έχει βάλει κάποιος παλιότερα και ξέρει να κοιτάζει τους άλλους στα δόντια
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ότι εχει σχέση με διντια ειναι επίπονο και θέλει υπομονή.
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 4 hours ago, Αλέξανδρος Δρόσος said: με ενδιαφέρει πολύ το αισθητικό κομμάτι κατά την διάρκεια της θεραπείας δυστυχώς καθώς τώρα θα ξεκινήσω και το πανεπιστήμιο και γενικά με ενοχλεί η ιδέα του να φοράω σιδεράκια. κακως.μολις ξεμπερδεψεις με τα σιδερακια(υπαρχουν και σε λευκο χρωμα) θα λες οτι αξιζε η ταλαιπωρια και βεβαια θα ειναι καλυτερο και το αισθητικο
dionisis1925 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Καλησπέρα σε όλους, μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες επισκέφθηκα μια ορθοδοντικό επειδή έχω πρόβλημα με το δάγκωμα μου. Μου είπε ότι θα χρειαστεί να βάλω σιδεράκια και πως έχω μεγάλο θέμα καθώς θα χρειαστώ να βάλω σιδεράκια για 2,5 χρόνια με πολλές συσκευές παράλληλα. Συγκεκριμένα, αν βάλω κανονικά σιδεράκια θα χρειαστεί και πεταλούδα τους πρώτους τρείς μήνες, μετά λαστιχακια και ελατήρια για δύο χρόνια σχεδόν. Αλλιώς μου είπε μετά πως μπορώ να βάλω και γλωσσικά σιδεράκια στα οποία θα χρειαστούν μόνο λαστιχακια στην πορεία, δεν ξέρω τι να κάνω και ακριβώς για αυτό ρωτάω εσάς, με βάση την δική σας εμπειρία και τα σιδεράκια που είχατε/έχετε. Γενικά πάντως σκέφτομαι περισσότερο τα γλωσσικά σιδεράκια και αυτά είναι που με προβληματίζουν κιόλας γιατί έχω ακούσει πολύ ανάμεικτα λόγια, σημαντικό είναι να επισημάνω επίσης ότι με ενδιαφέρει πολύ το αισθητικό κομμάτι κατά την διάρκεια της θεραπείας δυστυχώς καθώς τώρα θα ξεκινήσω και το πανεπιστήμιο και γενικά με ενοχλεί η ιδέα του να φοράω σιδεράκια. Άλλοι βάζουν και σε μεγαλύτερη ηλικία , στα θέματα υγείας δεν κοιτάμε τι θα μας κάνει πιο προσιτούς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις