thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ;
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ; Να αναμένεις... Η πολιτική αναφέρει ότι είναι σπαμ αυτή η διαδικασία.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ; Το φβ δεν δημιουργήθηκε για να αποθηκεύεις φωτογραφίες
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ; 1 λεπτό πριν, kormos είπε Να αναμένεις... Η πολιτική αναφέρει ότι είναι σπαμ αυτή η διαδικασία. Πάντως δεν βλέπω να αλλάζεις σκεπτικό... Σε λίγες ημέρες πάλι τα ίδια θα μας λες και πάλι θα ψάχνεις τα αρχεία σου. Όλος ο κόσμος αποθηκεύει στις Cloud πλατφόρμες... Μφχ
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Πάντως δεν βλέπω να αλλάζεις σκεπτικό... Σε λίγες ημέρες πάλι τα ίδια θα μας λες και πάλι θα ψάχνεις τα αρχεία σου. Όλος ο κόσμος αποθηκεύει στις Cloud πλατφόρμες... Μφχ τις εχω ηδη αποθηκευση και σε cloud. 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Το φβ δεν δημιουργήθηκε για να αποθηκεύεις φωτογραφίες Και γιατι δημιουργηθηκε φιλε μου ; Τοσοι και τοσοι αποθηκευουν τις φωτο τους εκει περα.
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, thelos257 είπε τις εχω ηδη αποθηκευση και σε cloud. Και γιατι δημιουργηθηκε φιλε μου ; Τοσοι και τοσοι αποθηκευουν τις φωτο τους εκει περα. Μάλλον έχεις χάσει τη φιλοσοφία της λειτουργίας του 🙂 Μφχ
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, thelos257 είπε τις εχω ηδη αποθηκευση και σε cloud. Και γιατι δημιουργηθηκε φιλε μου ; Τοσοι και τοσοι αποθηκευουν τις φωτο τους εκει περα. Δεν εχω λόγια
thelos257 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Μάλλον έχεις χάσει τη φιλοσοφία της λειτουργίας του 🙂 Μφχ Γιατι το λες αυτο φιλε μου ; Ποια ειναι η πραγματικη και κανονικη λειτουργεια του φβ ;
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, thelos257 είπε Γιατι το λες αυτο φιλε μου ; Ποια ειναι η πραγματικη και κανονικη λειτουργεια του φβ ; Παρ το ανάποδα.... Γνωρίζεις τη διαφορά μια πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου με μια πλατφόρμα cloud?
thelos257 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, kormos είπε Παρ το ανάποδα.... Γνωρίζεις τη διαφορά μια πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου με μια πλατφόρμα cloud? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα