Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας εφτιαξα ενα νεο λογαριασμο στο facebook εδω και μια εβδομαδα ακριβως λογο του οτι θα ηθελα να βαλω ολες τις φωτογραφιες μου που εχω αποθηκευμενες στο κινητο μου στο νεο μου το προφιλ που εφτιαξα μου εμφανιζει περιοριζουμαι την συχνοτητα με την οποια μπορειτε να κανετε δημοσιευεις για να αποφυγουμε το σπαμ στην κοινοτητα μας. Μαλακιες του φακεβοοκ δηλαδη κατι παθαινει πατησα διαφωνω με την αποφαση και περιμενω απαντηση δεν ειναι πραγματα αυτα να μην μπορεις να κανεις δημοσιευεις που θελεις και να περιμενεις να γυρισει η μερα. Καμια λυση εχουμε ;

Να αναμένεις...

Η πολιτική αναφέρει ότι είναι σπαμ αυτή η διαδικασία.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Το φβ δεν δημιουργήθηκε για να αποθηκεύεις φωτογραφίες 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thelos257 είπε

1 λεπτό πριν, kormos είπε

Να αναμένεις...

Η πολιτική αναφέρει ότι είναι σπαμ αυτή η διαδικασία.

Πάντως δεν βλέπω να αλλάζεις σκεπτικό...

Σε λίγες ημέρες πάλι τα ίδια θα μας λες και πάλι θα ψάχνεις τα αρχεία σου.

Όλος ο κόσμος αποθηκεύει στις Cloud πλατφόρμες...

Μφχ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Πάντως δεν βλέπω να αλλάζεις σκεπτικό...

Σε λίγες ημέρες πάλι τα ίδια θα μας λες και πάλι θα ψάχνεις τα αρχεία σου.

Όλος ο κόσμος αποθηκεύει στις Cloud πλατφόρμες...

Μφχ

τις εχω ηδη αποθηκευση και σε cloud.

1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Το φβ δεν δημιουργήθηκε για να αποθηκεύεις φωτογραφίες 

Και γιατι δημιουργηθηκε φιλε μου ; Τοσοι και τοσοι αποθηκευουν τις φωτο τους εκει περα.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Και γιατι δημιουργηθηκε φιλε μου ; Τοσοι και τοσοι αποθηκευουν τις φωτο τους εκει περα.

Μάλλον έχεις χάσει τη φιλοσοφία της λειτουργίας του 🙂

Μφχ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thelos257 είπε

Δεν εχω λόγια 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Μάλλον έχεις χάσει τη φιλοσοφία της λειτουργίας του 🙂

Μφχ

Γιατι το λες αυτο φιλε μου ; Ποια ειναι η πραγματικη και κανονικη λειτουργεια του φβ ;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Γιατι το λες αυτο φιλε μου ; Ποια ειναι η πραγματικη και κανονικη λειτουργεια του φβ ;

Παρ το ανάποδα....

Γνωρίζεις τη διαφορά μια πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου με μια πλατφόρμα cloud?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kormos είπε

Παρ το ανάποδα....

Γνωρίζεις τη διαφορά μια πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου με μια πλατφόρμα cloud?

Ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...