Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

COSMOTE DP24_500_24 μήνες

• Απεριόριστα σταθερά + 500' Κινητά
  • 24Mbps Ευρυζωνική πρόσβαση  στα 23,90
  • Για 24 μήνες θα δίνω 23,90 το μήνα και μετά τους 24 θα δίνω 41 ευρώ

Για Cosmote καλά είναι. Το εμπορικό DP XL 24, απεριόριστα σταθερά, 420' κινητά έχει 28.90... σου το άφησαν 5 ευρώ παρακάτω επειδή υπήρχε το αίτημα διακοπής.

Vodafone υπάρχει με DP 24 απεριόριστα σταθερά και 300' κινητά με 21.40 αλλά θα έδινες 50 ευρώ για το router... οπότε στα ίδια θα ήσουνα.

Για το φοιτητικό δε σε ρώτησε ο υπάλληλος, πάντως είναι αυτονόητο ότι δε δικαιούσαι φοιτητικό αν δεν είσαι πλέον φοιτητής.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για Cosmote καλά είναι. Το εμπορικό DP XL 24, απεριόριστα σταθερά, 420' κινητά έχει 28.90... σου το άφησαν 5 ευρώ παρακάτω επειδή υπήρχε το αίτημα διακοπής.

Vodafone υπάρχει με DP 24 απεριόριστα σταθερά και 300' κινητά με 21.40 αλλά θα έδινες 50 ευρώ για το router... οπότε στα ίδια θα ήσουνα.

Για το φοιτητικό δε σε ρώτησε ο υπάλληλος, πάντως είναι αυτονόητο ότι δε δικαιούσαι φοιτητικό αν δεν είσαι πλέον φοιτητής.

κοιτα εδω στη περιοχη που ειμαι, η Cosmote είναι εγγύηση. Αν ήμουν σε άλλη περιοχή που ήταν άλλη εταιρεία καλύτερη, θα έβαζα διαφορετική.

Ειναι ανάλογα την περιοχή

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Κάτι ουσιαστικό δεν έχω να σου πω. 

Τα διαθέσιμα πακέτα και προϊόντα του κάθε παρόχου τα κοιτάς από την ιστοσελίδα του. 

Οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν μόνο από τα συγκεκριμένα πακέτα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ούτε αλλαγές, τροποποιήσεις η εξαιρέσεις. 

Αν μπλέξεις με πωλητές υπαλλήλους πακέτα χαρακτηριστικά τιμές κτλ χάνεις την μπάλα. 

Έτσι όπως έγιναν τώρα που την έχω πατήσει και εγώ. Κάνεις ακύρωση του πακέτου που σου αναφέρουν και επιλέγεις ένα δικό σου από τα διαθέσιμα που σε ενδιαφέρουν μέσα από την ιστοσελίδα. Αιτήσεις κτλ όλα ηλεκτρονικά και email δεν μπλέκεις με υπαλλήλους. 

Υποβάθμιση γραμμής intenet δεν υπάρχει, παίρνεις όσο ορίζει το πακέτο. 

υπάρχουν και πακετα shadow που δεν εμφανιζονται στη σελιδα. σε ολες τις εταιρειες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...