airtrelomike13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Εγώ εδώ και 2 χρόνια είχα φοιτητικό ίντερνετ στο πατρικό μου, καθώς έκανα το μεταπτυχιακό μου και με το πάσο είχα κάνει το ίντερνετ φοιτητικό. Πλέον έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου εδώ και 1 χρόνο. Αυτό το καιρό έληγε και το εν λόγω συμβόλαιο στη Cosmote Πήγα χτες 26/7 στο υποκατάστημα της περιοχής μου και μίλησα εκεί με ένα υπάλληλο: Στην αρχή μου λέει δεν βγάζει κάποια προσφορά Μετά του επισήμανα ότι μου είπαν από το 13888, να πάω από το υποκατάστημα που είχα κάνει το συμβόλαιο και μου λέει βγάζει προσφορά στα 19,90 φοιτητικό. Μου λέει όμως έχεις 50mbps και θα πρέπει να γίνει 24αρα για να το πάρεις σε αυτή τη προσφορά. Το σημειώνει σε ένα χαρτάκι τα στοιχεία μου και μου λέει θα σου έρθει μήνυμα στο κινητό. Επίσης πριν φύγω του τόνισα ότι με νοιάζει μόνο το ιντερνετ και καθόλου προνόμια από σταθερά ή κινητά ως προς τις απεριόριστες κλήσεις. Ξαφνικά, σήμερα το πρωί δέχομαι ένα μήνυμα στο κινητό που έγραφε το εξής κείμενο: " Το αίτημα πρόθεσης ακύρωσης έχει καταχωρηθεί επιτυχώς. ΕΝΤΟΣ 3 εργάσιμων ημερών ένας εκπροσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας". Να μη σας τα πολυλογώ παίρνω τηλ στο 13888, μιλάω με το ανάλογο τμήμα και μου λέει ότι θα πρέπει να υποβαθμίσουν τη ταχύτητα από 50 σε 24αρα , και θα το προωθήσουν στο συναδελφό τους στο υποκατάστημα, έτσι ώστε να διευθετηθεί η ανανέωση του συμβολαίου. Το ολοκλήρωσε η τηλεφωνική εκπρόσωπος και όλα οκ. Πριν καμια ώρα περίπου, δέχομαι μήνυμα στο κινητό ότι ανανεώθηκε επιτυχώς το συμβολαιό μου και πατάω μέσα να το δω και βρίσκομαι προ εκπλήξεως καθώς το συμβόλαιο γράφει τα εξής: COSMOTE DP24_500_24 μήνες Απεριόριστα σταθερά + 500' Κινητά 24Mbps Ευρυζωνική πρόσβαση στα 23,90 Για 24 μήνες θα δίνω 23,90 το μήνα και μετά τους 24 θα δίνω 41 ευρώ Αρχικά, μου είπε ψέματα δεν ήταν στα 19,90 και δεύτερον μου έβαλε σταθερά και κινητά που εγώ δεν ήθελα Τι μου προτείνετε να κάνω ? Να πάρω τηλ στο 13888 και να το πω ή να πάω από το υποκατάστημα?
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Κάτι ουσιαστικό δεν έχω να σου πω. Τα διαθέσιμα πακέτα και προϊόντα του κάθε παρόχου τα κοιτάς από την ιστοσελίδα του. Οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν μόνο από τα συγκεκριμένα πακέτα με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ούτε αλλαγές, τροποποιήσεις η εξαιρέσεις. Αν μπλέξεις με πωλητές υπαλλήλους πακέτα χαρακτηριστικά τιμές κτλ χάνεις την μπάλα. Έτσι όπως έγιναν τώρα που την έχω πατήσει και εγώ. Κάνεις ακύρωση του πακέτου που σου αναφέρουν και επιλέγεις ένα δικό σου από τα διαθέσιμα που σε ενδιαφέρουν μέσα από την ιστοσελίδα. Αιτήσεις κτλ όλα ηλεκτρονικά και email δεν μπλέκεις με υπαλλήλους. Υποβάθμιση γραμμής intenet δεν υπάρχει, παίρνεις όσο ορίζει το πακέτο.
aggelos87 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μίλα με τον υπάλληλο του καταστήματος μήπως σου έβαλαν και κάποια επιπλέον έκπτωση και ενώ το πάγιο φαίνεται 25 ευρώ βγαίνει τελική τιμή 19,90 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από aggelos87
fredd0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 αφου δεν εισαι φοιτητης πως σου εκαναν προταση για φοιτητικο? Μηπως ο τυπος νομιζε οτι εισαι ακομα φοιτητης και σου προσεφερε καποιο προγραμμα που δε μπορεις να παρεις γιατι δεν εχεις πια πασο?
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, fredd0 είπε αφου δεν εισαι φοιτητης πως σου εκαναν προταση για φοιτητικο? Μηπως ο τυπος νομιζε οτι εισαι ακομα φοιτητης και σου προσεφερε καποιο προγραμμα που δε μπορεις να παρεις γιατι δεν εχεις πια πασο? Aπό τη στιγμή που δεν μπηκε στη διαδικασία να με ρωτήσει, εγώ γιατί να πω ότι δεν είμαι? Αν με ρωτουσε θα του ελεγα την αληθεια, διοτι δεν ειχα και αλλη επιλογή, καθως το πασο και τα λοιπα έχουν λήξει
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δεν νομίζω να υπάρχουν πακέτα που να μην έχουν χρόνο ομιλίας για σταθερά και κινητά.
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Δεν νομίζω να υπάρχουν πακέτα που να μην έχουν χρόνο ομιλίας για σταθερά και κινητά. https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititiko-spiti/ μια χαρα υπαρχουν. δες αυτο με το 17.90
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Λοιπόν πήρα τηλ στο 13888 και μίλησα πριν λίγο Τους είπα τι συνέβη , όπως αυτά που σας έγραψα εδώ Ήταν λάθος του υπαλλήλου που δεν με ρώτησε, αν συνεχίζω να είμαι φοιτητής Από εκεί και πέρα εγώ νόμιζα οτι απο τη στιγμή που δεν με ρώτησε ο υπάλληλος στο υποκατάστημα, ότι αυτά ανανεώνονται αυτόματα τα φοιτητικά, καθώς στη vodafone που έχει ένας φίλος του ανανεώθηκε αυτόματα. Απλά ήταν λάθος του υπαλλήλου που δεν με πήρε τηλ , να μου πει οτι απορρίφθηκε το φοιτητικό και ότι προωθήθηκε στο τμήμα καταργήσεων. Πάντως εδώ που τα λέμε και μου τόνισαν στο 13888, μου έδωσαν το πιο οικονομικό πακέτο( από τη στιγμή που πλέον δεν είμαι φοιτητής), καθώς: Περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 500 λεπτά προς κινητά, ενώ η ταχύτητα του ίντερνετ θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε λίγο καιρό από τα 24 στα 50 mbps Και όλα αυτά με 22.90 ( όχι 23,90) που σας είπα εγώ στην αρχή.
dionisis1925 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Manolo7 είπε https://www.vodafonecu.gr/foitites/foititiko-spiti/ μια χαρα υπαρχουν. δες αυτο με το 17.90 Μάλιστα.
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Λοιπόν πήρα τηλ στο 13888 και μίλησα πριν λίγο Τους είπα τι συνέβη , όπως αυτά που σας έγραψα εδώ Ήταν λάθος του υπαλλήλου που δεν με ρώτησε, αν συνεχίζω να είμαι φοιτητής Από εκεί και πέρα εγώ νόμιζα οτι απο τη στιγμή που δεν με ρώτησε ο υπάλληλος στο υποκατάστημα, ότι αυτά ανανεώνονται αυτόματα τα φοιτητικά, καθώς στη vodafone που έχει ένας φίλος του ανανεώθηκε αυτόματα. Απλά ήταν λάθος του υπαλλήλου που δεν με πήρε τηλ , να μου πει οτι απορρίφθηκε το φοιτητικό και ότι προωθήθηκε στο τμήμα καταργήσεων. Πάντως εδώ που τα λέμε και μου τόνισαν στο 13888, μου έδωσαν το πιο οικονομικό πακέτο( από τη στιγμή που πλέον δεν είμαι φοιτητής), καθώς: Περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 500 λεπτά προς κινητά, ενώ η ταχύτητα του ίντερνετ θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε λίγο καιρό από τα 24 στα 50 mbps Και όλα αυτά με 22.90 ( όχι 23,90) που σας είπα εγώ στην αρχή. μια χαρα ειναι η τιμη για κοσμοτε κιολας, οσο για τα φοιτητικα εχουν αρχισει και τα ψαχνουν. Ειδικα στη βονταφον ζητανε τα πασο αλλιως σε σβηνουν απο τα φοιτητικα προγραμματα.
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Manolo7 είπε μια χαρα ειναι η τιμη για κοσμοτε κιολας, οσο για τα φοιτητικα εχουν αρχισει και τα ψαχνουν. Ειδικα στη βονταφον ζητανε τα πασο αλλιως σε σβηνουν απο τα φοιτητικα προγραμματα. Εντάξει το καταλαβαίνω δεν είναι σωστό, εφόσον δεν είσαι φοιτητής να έχεις φοιτητικά προνόμια, απλά στη θέση των εταιρειών θα το σκεφτόμουν και λίγο με το marketing. Πχ θα τον χάσω από πελάτη κλπ
TheoAlex50 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δεν ξέρω αν έγιναν οι κινήσεις όπως θα έπρεπε στο 100% πάντως εφόσον όταν παίρνεις το φοιτητικό ίντερνετ δηλώνεται το πάσο σου και τώρα έχει λήξει φαίνεται στο σύστημα. Το αμέσως επόμενο πρόγραμμα είναι το συγκεκριμένο που πήρες στα 22.90.
infin1tyGR Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 hour ago, airtrelomike13 said: Περιλαμβάνει απεριόριστα σταθερά-υπεραστικά και 500 λεπτά προς κινητά, ενώ η ταχύτητα του ίντερνετ θα αναβαθμιστεί δωρεάν σε λίγο καιρό από τα 24 στα 50 mbps Τα προγράμματα που περιλαμβάνουν 500 λεπτά προς κινητά ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στη δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας. Quote Οι συνδρομητές προγραμμάτων που διατέθηκαν εμπορικά μετά τις 01/03/2022 και διαθέτουν ενσωματωμένο 500’ ή απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς κινητά, δεν συμμετέχουν στη δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/fiber.html (Συχνές ερωτήσεις > Δωρεάν Αναβάθμιση Ταχυτήτων) 1
lector Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε δεν είναι σωστό, εφόσον δεν είσαι φοιτητής να έχεις φοιτητικά προνόμια Μην κοιτας πως το πλασαρουν, δεν εχει κανενα "φοιτητικο προνομιο", απλα οι μη φοιτητες πληρωνουν πιο ακριβα. Δε θα μπει μεσα η κοσμοτε και καμια κοσμοτε επειδη θελει να σου κανει δωρακι που σπουδαζεις.
airtrelomike13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Τα προγράμματα που περιλαμβάνουν 500 λεπτά προς κινητά ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ στη δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας Τι να πω. Μάλλον θα την πάτησα, από την άλλη όμως οι κλήσεις ηχογραφούνται, και δεν μπορεί να το είπε έτσι. Ωστόσο ήταν το πιο οικονομικό πακέτο που θα μπορούσα να πάρω τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί από τις διάφορες τιμές που έχω δει, τα περισσότερα ξεκινούν από 27,90 το μήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα