Agony Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους και καλό καλοκαίρι. Είμαι κάτοχος μιας LG C8 την οποία έχω στο εξοχικό και παίζει μόνο το καλοκαίρι και άντε και το χειμώνα κάνα Σάββατο Κυριάκο. Παιχνίδια δεν παίζω κονσόλες κτλ τίποτα μόνο Netflix και κάνα Παιδικό κανάλι. Το πρώτο χρόνο μου άλλαξαν πάνελ αναβοσνηνε, από LG ( έχω και τα χαρτιά που γράφουν ελαττωματικό πάνελ). Φέτος πρόσεξα ότι όλο το πάνελ περιμετρικά έχει μαύρα dead pixels ? Δεν ξέρω αν αυτό είναι ο πραγματικός όρος. Από ότι έψαξα στο ίντερνετ είναι κάτι που γίνεται σε αρκετούς ( δεν είχα ποτέ burn in)στο YouTube είδα ότι η LG UK εντός εγγύησης άλλαξε το πάνελ στον tech giant. Στην Ελλάδα εφόσον είναι εντός εγγύησης ( έχω public 5 έτη ) να υποθέσω θα μου αλλάξουν πάνελ ? Δεν μιλάω για καμια δεκαριά dead pixels, είναι καμιά 30αρια και βάλε αλλά μικρά και άλλα μεγάλα ( ίσως είναι καμένα και τα δίπλα τους και φαίνεται έτσι) Η ερωτήσεις μου είναι . Α) Θα την αλλάξουν ? Έχει κάποιος εμπειρία ? Το μόνο που βρήκα ήταν το pixel policy για lcd LG που εκεί οκ καλύπτονται. Β) Έχω πάρει πρόσφατα μια Sony oled κάνα τρίμηνο να περιμένω και αυτή να κάνει τα ίδια ? Η ήταν τυχαίο ? Ps.στην φωτό είναι η μία γωνιά το ίδιο είναι περιμετρικά απλά αν πάω πολύ μακριά δεν φαίνονται. Επίσης φαίνονται αν παίζει κάποιο περιεχόμενο με ανοιχτόχρωμα background. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Agony
vdanasto Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Έχει και η δική μου το ίδιο πρόβλημα (55C9) αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη. 1
Agony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 1:29 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ετυχε θα στην αλλαξουν. Οντος εχεις δικιο , μου την αλλαξαν με πιεση απο τα PUblic ομως, Κατα την LG Μανωλοπουλος ειναι φυσιολογικο να εχουν τα OLED panel Καμενα Pixels . Στις 28/7/2022 στις 11:13 ΜΜ, privateer είπε αναμενομενο για oled Δεν το γνωριζα οτι εχουν τετοιο προβλημα τα OLED , ηξερα για Burn In Που ουσιαστικα και στις 2 OLED Δεν ειχα ποτε Burn in. Αλλα αυτο με τα καμενα Pixels τωρα που διαβασα σε ξενα φορουμ ειναι πολυ ποιο συχνο φαινομενο και μπορω να πω σύνηθες. Στις 29/7/2022 στις 10:04 ΠΜ, vdanasto είπε Έχει και η δική μου το ίδιο πρόβλημα (55C9) αλλά δεν έχω ασχοληθεί. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη. Εβγαλα ακρη και θα γινει αλλαγη (ξανα) στο πανελ , θα βαλουν καινουργιο . Ειναι λογικο απο οτι καταλαβα και διαβασα στα OLED να γινεται αυτο . Θα παει για πουλημα και θα κοιταξω κατι ητε οικονομικο full array ητε σε micro led . 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Οχι μην κανεις το λαθος και πας σε κατι αλλο απο OLED Απλα κατεβασε το OLED στο 70 τουλαχιστον. 1
Agony Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Οχι μην κανεις το λαθος και πας σε κατι αλλο απο OLED Απλα κατεβασε το OLED στο 70 τουλαχιστον. Technicolour το ειχα απο την πρωτη μερα στο 40 Ειναι το OLED δεν εχω αλλαξει κατι αλλο . Το μονο που εκανε απο μονη της η TV ηταν σε HDR Και Dolby Vision απο τα συνδρομητικα καναλια μου το αλλαζε σε Cinema Home . Εκει ηταν το OLED 50 Στο Dolby και 100 Στο HDR . Εχω μια Sony XH95 και ναι δεν εχει καμια σχεση τα μαυρα ειναι ανωτερα στην Oled οπως επισης και το Bloom σε υποτιτλους , κατα τα αλλα τα χρωματα και η φωτεινοτητα κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερα στην XH95 . Επισης το Κακο Και με την SONY + LG OLED εχουν και οι δυο απιστευτα γυαλιστερο πανελ ειναι σαν καθρεπτης ειδικα αν εχω ανοιχτα παραθυρα η κανα φως , Η XH95 Ειναι ματ το πανελ και ακομα και μερα δεν εχει καμια αντανακλαση . Δεν ξερω αν οι καινουργιες OLED Εχουν λυσει αυτα τα προβληματακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα