Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε κάποια συμβουλή στο πρόβλημα. Τον Οκτώβριο κλείνουν 2 χρόνια από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου και όμως, δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί στο τομέα που σπούδασα χρειάζεται επαγγελματική εμπειρία και δεύτερον και κυριότερο δεν μου άρεσε η σχολή. Λίγο καιρό αργότερα από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου έγινα δεκτός σε ένα άσχετο μεταπτυχιακό που δεν μου άρεσε μόνο και μόνο για να μην κάθομαι. Όταν τελειώσω το μεταπτυχιακό θα συνεχίσω με διδακτορικό αλλά, υποψιάζομαι ότι δεν θα μείνω ικανοποιημένος γιατί δεν κάνω στην ζωή μου αυτό που πραγματικά θέλω (να γίνω μοντέλο). Έχω σκεφτεί ότι το ιδανικό για μένα είναι παράλληλα με το διδακτορικό να έχω επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του μόντελινγκ αλλά, αυτό που μοιάζει απίθανο. Τι να κάνω στην ζωή μου πείτε μου ;
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Stcha είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε κάποια συμβουλή στο πρόβλημα. Τον Οκτώβριο κλείνουν 2 χρόνια από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου και όμως, δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί στο τομέα που σπούδασα χρειάζεται επαγγελματική εμπειρία και δεύτερον και κυριότερο δεν μου άρεσε η σχολή. Λίγο καιρό αργότερα από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου έγινα δεκτός σε ένα άσχετο μεταπτυχιακό που δεν μου άρεσε μόνο και μόνο για να μην κάθομαι. Όταν τελειώσω το μεταπτυχιακό θα συνεχίσω με διδακτορικό αλλά, υποψιάζομαι ότι δεν θα μείνω ικανοποιημένος γιατί δεν κάνω στην ζωή μου αυτό που πραγματικά θέλω (να γίνω μοντέλο). Έχω σκεφτεί ότι το ιδανικό για μένα είναι παράλληλα με το διδακτορικό να έχω επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του μόντελινγκ αλλά, αυτό που μοιάζει απίθανο. Τι να κάνω στην ζωή μου πείτε μου ; Για να γίνεις μοντέλο τι ακριβώς εχεις κάνει;Εχεις γράψει για σπουδες κλπ αλλά όχι για το μόντελιγκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Συνεχώς εξαναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν μόνο και μόνο γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν μπορώ να εργαστώ σε ένα τομέα που δεν μου αρέσει πόσο μάλλον σε τομέα άσχετο με το πτυχίο μου. Μάλλον, θα έπρεπε να μην είμαι τόσο φιλάρεσκος και να μην μου αρέσει τόσο πολύ το μόντελινγκ. Αντίθετα, θα έπρεπε να μου αρέσει το αντικείμενο των σπουδών μου και να ασχοληθώ με αυτό. 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να γίνεις μοντέλο τι ακριβώς εχεις κάνει;Εχεις γράψει για σπουδες κλπ αλλά όχι για το μόντελιγκ. Έχω λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες. Έχω πάει και σε πρακτορεία.
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Stcha είπε Συνεχώς εξαναγκάζομαι να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν μόνο και μόνο γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν μπορώ να εργαστώ σε ένα τομέα που δεν μου αρέσει πόσο μάλλον σε τομέα άσχετο με το πτυχίο μου. Μάλλον, θα έπρεπε να μην είμαι τόσο φιλάρεσκος και να μην μου αρέσει τόσο πολύ το μόντελινγκ. Αντίθετα, θα έπρεπε να μου αρέσει το αντικείμενο των σπουδών μου και να ασχοληθώ με αυτό. Έχω λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες. Έχω πάει και σε πρακτορεία. Και τι έγινε στα πρακτορεία;Τι σου ειπαν; Εχεις σκεφτεί ότι ίσως να μην κάνεις για μοντέλο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και τι έγινε στα πρακτορεία;Τι σου ειπαν; Εχεις σκεφτεί ότι ίσως να μην κάνεις για μοντέλο; Στα πρακτορεία ούτε καν που μου απάντησαν. Το έχω σκεφτεί αλλά, αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Άλλωστε, είμαι πολύ όμορφο αγόρι στις φωτογραφίες που έχω ανεβάσει στο Instagram μου έχουν κάνει λαικ αρκετοί. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο στην ζωή χωρίς να έχω εξασφαλίσει επαγγελματική σταδιοδρομία στο μόντελινγκ. Δηλαδή, αν δούλευα ως μοντέλο δεν θα είχα θέμα με το μεταπτυχιακό που δεν έχει σχέση με πρώτο πτυχίο και την αγωνία για το διδακτορικό.
Gingerbread Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μου θυμίζεις εκείνον που είχε πάει στην Πάνια για να γίνει μοντέλο. Επίσης το μοντελινγκ τελειωνει από μια ηλικία και μετά και εφόσον είσαι 25 (πες 22 στο πτυχιο +2 χρόνια που λες).. τα περιθώρια είναι κάπως απαγορευτικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Μου θυμίζεις εκείνον που είχε πάει στην Πάνια για να γίνει μοντέλο. Επίσης το μοντελινγκ τελειωνει από μια ηλικία και μετά και εφόσον είσαι 25 (πες 22 στο πτυχιο +2 χρόνια που λες).. τα περιθώρια είναι κάπως απαγορευτικά. Στο παγκρητιο διαγωνισμό ομορφιάς για αγόρια έλεγε ότι ηλικιακό όριο ήταν 19-35 και στο gntm ήτανε και 30αρηδες. Άλλωστε, υπάρχουν και τα πρακτορεία μοντέλων για παιδιά ή φωτομοντέλο ( όχι πασαρέλα).
filip123go Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Stcha είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου δώσετε κάποια συμβουλή στο πρόβλημα. Τον Οκτώβριο κλείνουν 2 χρόνια από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου και όμως, δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ με αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί στο τομέα που σπούδασα χρειάζεται επαγγελματική εμπειρία και δεύτερον και κυριότερο δεν μου άρεσε η σχολή. Λίγο καιρό αργότερα από την ημέρα που πήρα το πτυχίο μου έγινα δεκτός σε ένα άσχετο μεταπτυχιακό που δεν μου άρεσε μόνο και μόνο για να μην κάθομαι. Όταν τελειώσω το μεταπτυχιακό θα συνεχίσω με διδακτορικό αλλά, υποψιάζομαι ότι δεν θα μείνω ικανοποιημένος γιατί δεν κάνω στην ζωή μου αυτό που πραγματικά θέλω (να γίνω μοντέλο). Έχω σκεφτεί ότι το ιδανικό για μένα είναι παράλληλα με το διδακτορικό να έχω επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο του μόντελινγκ αλλά, αυτό που μοιάζει απίθανο. Τι να κάνω στην ζωή μου πείτε μου ; Spoiler You can spot the troll όταν γράφει 15 σειρές για τις σπουδές του, αλλά όχι τι έχει σπουδάσει. Φατνάρος έχεις πάει;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου You can spot the troll όταν γράφει 15 σειρές για τις σπουδές του, αλλά όχι τι έχει σπουδάσει. Φατνάρος έχεις πάει; Ναι έχω τελειώσει με το στρατιωτικό.
V.I.Smirnov Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε μην ψαρώνετε, ο ίδιος είναι που έγραφε και στο παρελθόν ότι θέλει να κάνει 3 μπσ και να γίνει ακαδημαϊκός, και ότι έχει εισόδημα από ακίνητα, ότι έκανε αίτηση σε μπσ και περιμένει το αποτέλεσμα για να πάει διακοπές κι αν δεν του κάτσει θα περιμένει τον αύγουστο να κάνει και σ' άλλα, και και και... Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... - Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από V.I.Smirnov 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ολα αυτά τα λέτε γιατί δεν είστε πολύ όμορφα αγόρια και δεν έχετε λάικ στο ινστραγκραμ. Ζουλιάρηδες.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ολα αυτά τα λέτε γιατί δεν είστε πολύ όμορφα αγόρια και δεν έχετε λάικ στο ινστραγκραμ. Ζουλιάρηδες. 31 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε Ρε μην ψαρώνετε, ο ίδιος είναι που έγραφε και στο παρελθόν ότι θέλει να κάνει 3 μπσ και να γίνει ακαδημαϊκός, και ότι έχει εισόδημα από ακίνητα, ότι έκανε αίτηση σε μπσ και περιμένει το αποτέλεσμα για να πάει διακοπές κι αν δεν του κάτσει θα περιμένει τον αύγουστο να κάνει και σ' άλλα, και και και... Δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου... - Εγώ ζήτησα μία συμβουλή.
filip123go Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ts, πέρα από το ότι είσαι όμορφο αγόρι, έχεις αλλά ταλέντα;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, filip123go είπε Ts, πέρα από το ότι είσαι όμορφο αγόρι, έχεις αλλά ταλέντα; Ναι έχω. 50 λεπτά πριν, Stcha είπε Ναι έχω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τυχαίνουν σε μένα όλες αυτές οι ατυχίες στις σπουδές , επαγγελματικό μέλλον και τώρα και στην υγεία μου.
Gingerbread Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εντωμεταξύ τι να σου πουμε; Πως θα κάνεις διδακτορικό και μοντελινγκ ταυτόχρονα; Το πολυ το μοντελινγκ που έχει η Ελλάδα και μάλιστα για άντρες στα 25. Τώρα τι να σου πω αν όνειρο ζωής σου είναι να διαφημίζεις ημίγυμνος ζώνες σε τηλεμαρκετινγκ και να δίνεις 2 στην τιμή της 1 δικαίωμα σου. Κάτι παραπάνω δεν θα κάνεις στην Ελλάδα (και κατά 99,9% ούτε έξω). Ταυτόχρονα θέλεις να συνεχίσεις διδακτορικό σε κάτι που όπως λες δεν σαρέσει. Τα χαρακτηριστικά του μοντέλου τα έχεις; Το ότι δεν έχει ενδιαφερθεί κάποιο πρακτορείο δεν σε προβλημάτισε; Όσο για τα likes και εμείς έχουμε αλλά δεν πήγαμε να γίνουμε μοντέλα. Αν ήμουν η Ηλίανα, από εμένα θα ήταν όχι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις