Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λάπτοπ δεν μου ανοίγει καν και κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις(Τον έχω έναν χρόνο και είναι dell windows 10) . Τις πρώτες μέρες μου άνοιγε πολύ αργά μετα απο λίγες μερες δεν μου άνοιγε και μου έβγαζε για τρόπους αντιμετώπισης , μόλις έκανα επαναφορά υπολογιστή  δεν μου ανοιγε καν και εκανε μόνο επανεκκινήσεις.Τι φταίει και πως θα το διορθώσω;

Επεξ/σία από Poppitsa
Δημοσ.

Πιθανών να είναι θέμα δίσκου ή κάτι να καταστράφηκε στο λειτουργικό σύστημα. Το ότι αργεί μπορεί να είναι σφάλματα στο δίσκο (αν είναι παλιός μηχανικός δίσκος HDD) ή στο σύστημα αρχείων και το λειτουργικό. Το ότι βγάζει για τρόπους αντιμετώπισης/επιδιόρθωση προβλημάτων μάλλον δείχνει προς τον δίσκο. Θα σας πρότεινα αν έχετε εύκαιρο έναν άλλο δίσκο να εγκαταστήσετε τα Windows εκεί να δείτε αν bootαρει το μηχάνημα κανονικά. Αν μπορείτε ανεβάστε το μοντέλο του λάπτοπ να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Επίσης αν το μηχάνημα έχει δίσκο HDD (μηχανικό), με έναν καινούριο SSD το λάπτοπ θα ανέβει και σε επιδώσεις (ταχύτητα, απόκριση συστήματος κλπ)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλα φιλε μου τρεξε τα διαγνωστικα του μηχανηματος σου .

Πατας power on να ανοιξει το μηχανημα και αμεσος το F12 , πας στα diagnostic και τρεχεις να γινει ελεγχος  και βλεπεις που ειναι το προβλημα.

Οπως σου ειπε και ο φιλος απο πανω omokas πιθανα να εναι ο δισκος σου , αλλα με τα διαγνωστικα θα εισαι 100% σιγουρος

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, christosthefox είπε

Απλα φιλε μου τρεξε τα διαγνωστικα του μηχανηματος σου .

Πατας power on να ανοιξει το μηχανημα και αμεσος το F12 , πας στα diagnostic και τρεχεις να γινει ελεγχος  και βλεπεις που ειναι το προβλημα.

Οπως σου ειπε και ο φιλος απο πανω omokas πιθανα να εναι ο δισκος σου , αλλα με τα διαγνωστικα θα εισαι 100% σιγουρος

Κοπελα ειναι μαλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...