Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, freegr είπε

Δηλαδή αξίζει μετάβαση στο νέο λειτουργικό ή να περιμένουμε ακόμα με τα δεκαριά μεγάλο ερώτημα…

Αν με το πισί βγάζεις δουλειά και ζείς από αυτό τότε δεν θέλει ρώτημα, μένεις στα 10ρια για 1-2 χρόνια ακόμα ή μέχρι την θεωρητική λήξη τους.

Αν είσαι power user που θέλει να φέρνει το λειτουργικό ακριβώς στα μέτρα του και να έχει τον πλήρη έλεγχο παντού τότε βλέπε προηγούμενο.

Αν είσαι casual χρήστης και το έχεις για γενικές εργασίες, office, youtube, social, παιχνίδια, κλπ,  μπορείς άνετα να πας στα 11, δεν είναι το τραγικό που φωνάζουν μερικοί.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, freegr είπε

Δηλαδή αξίζει μετάβαση στο νέο λειτουργικό ή να περιμένουμε ακόμα με τα δεκαριά μεγάλο ερώτημα…

Να σου πω την αλήθεια στο εταιρικό λαπτοπ το είχαν επιλογή αν θες να κανείς αναβάθμιση  . Τι να σου πω όπως δούλευα δουλεύω . Μου αρέσει το UI αλλά στο τέλος της ημέρας δεν θα κανείς βόλτες μέσα στους φακέλους και τις ρύθμισεις . Με τις εφαρμογές που δούλευες θα δουλεύεις 

Επεξ/σία από Aztec
  • Thanks 2
Δημοσ.

To never combine tabs και το print στο δεξί κλικ θα το φέρουν ποτέ να μπορούμε να δούψουμε σαν άνθρωποι χωρίς να πειραζουμε το registry;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tsakvas είπε

Πως? Στις ρυθμίσεις λέει μόνο για το Σταρτ μπατόν να πάει αριστερά. Εγώ θέλω όλοι την μπάρα δεξιά της οθόνης. Ακουω προσεκτικά την λύση σου

ρίξε μια ματιά εδω

https://www.howtogeek.com/760036/windows-11-lets-you-move-the-taskbar-to-the-left-or-right-but-its-broken/

Δημοσ.

Μου αρέσει που το λένε λες και το να εχεις ανοιχτές πολλές εφαρμογές είναι κάποιου είδους βίτσιο κι οχι οτι δουλεύεις π.χ. και εχεις εκατο πράγματα ανοιχτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, anifiend είπε

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στα 10 εκτός κι αν έχει πολύ παλιό PC. Στο UI είναι πολύ καλύτερα τα 11.

Μπορεί να μην έχουν κάποια τρομερή διαφορά, αλλά ούτε και προβλήματα έχουν.

Καλύτερα που δεν βάζουν εξεζητημένα features. Δεν υπάρχει λόγος να βαρύνουν το λειτουργικό για κάτι που θα το χρησιμοποιήσει το 1% των χρηστών. Υπάρχουν άπειρα προγραμματάκια έξω για επιπλέον λειτουργίες για όποιον έχει ανάγκη κάτι.

Στο γραφείο έχω 10 και στο σαλόνι 11 σε τελευταία καλά μηχανήματα. Τα δουλεύω κάθε μέρα και τα δύο από τότε που βγήκαν τα 11. Το συμπέρασμα μου είναι ότι τα 11 έχουν αρκετά μειονεκτήματα και κανένα σημαντικό πλεονέκτημα. Τέλος το 1% των χρηστών των windows είναι περίπου 4.000.000 άνθρωποι οπότε καλά θα κάνουν να βάλουν τα features που χρειάζονται.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ τους κράζει όλο το ιντερνετ να επαναφέρουν την επιλογή για "never combine"  και αυτοί κάνουν τους χαζους.

Για να απαντήσουμε σε ένα email πρέπει να κάνουμε 10 βήματα αντι για 2.

Φρου φρου και αρωματα μόνο...

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

Άμα πλερώνεις, υπάρχει και το πακέτο Windows365 !

Να πλερώσω αν είναι να κάνω τη δουλειά μου, έτσι κι αλλιώς όταν αφορά την εργασία μου δεν έχω θέμα. Πλερώνω ένα κάρο προγράμματα. Θα κάνω τη δουλειά μου έτσι όμως; Θα μπορέσω να δουλέψω πρόγραμμα για windows μέσω cloud σε iMac?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Να πλερώσω αν είναι να κάνω τη δουλειά μου, έτσι κι αλλιώς όταν αφορά την εργασία μου δεν έχω θέμα. Πλερώνω ένα κάρο προγράμματα. Θα κάνω τη δουλειά μου έτσι όμως; Θα μπορέσω να δουλέψω πρόγραμμα για windows μέσω cloud σε iMac?

Και μέσω iPad άμα λάχει.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Και μέσω iPad άμα λάχει.

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, την επόμενη φορά που θα χρειαστώ να δουλέψω στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα το χέω υπόψη.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, elpenor είπε

Στο γραφείο έχω 10 και στο σαλόνι 11 σε τελευταία καλά μηχανήματα. Τα δουλεύω κάθε μέρα και τα δύο από τότε που βγήκαν τα 11. Το συμπέρασμα μου είναι ότι τα 11 έχουν αρκετά μειονεκτήματα και κανένα σημαντικό πλεονέκτημα. Τέλος το 1% των χρηστών των windows είναι περίπου 4.000.000 άνθρωποι οπότε καλά θα κάνουν να βάλουν τα features που χρειάζονται.

Τι να σου πω. Κι εγώ έχω και τα 2 λειτουργικά και τα δουλεύω παράλληλα. Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα στα 11 και το νέο UI βοηθάει να είναι λίγο πιο νοικοκυρεμένο το desktop και με βολεύει που έχει dark mode σχεδόν παντού. Κατά τ'άλλα τη δουλειά μου την κάνω άνετα και στα 10 και στα 11. Γενικότερα όλη η ιστορία είναι μην σου κάτσει να χρειάζεσαι κάτι που δεν παίζει με τίποτα (πχ. κάποια παλιά συσκευή που δεν παίζουν οι drivers). Εκεί συμφωνώ πως θα'χεις θέμα.

Για το πόσοι χρήστες είναι αρκετοί για να προστεθεί ένα νέο feature δεν ξέρω. Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρουν στη Microsoft. Ας προσθέσουν ότι μπορούν αρκεί να μην έχει προβλήματα και να μην είναι βαρύ το λειτουργικό. Αν υπάρχει κάποιο εργαλείο που λείπει και το χρειάζομαι ένα google κάνω και σε 5 λεπτά το έχω προσθέσει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anifiend είπε

Φαντάζομαι κάτι παραπάνω θα ξέρουν στη Microsoft

η αιώνια "δικαιολογία" που ποτέ δε στέκει

όχι , δεν ξέρει κάτι παραπάνω η κάθε εταιρία πάντα .... απλά κάνουν και @$$!$@$ που προσπαθούν να τις μπαλώσουν (όταν μπορούν) ή θέλουν να γίνει το δικό τους (και δεν περνάει πάντα)

οι τόσες αλλαγές του start menu ... το (άθλιο) pc settings των 10 , οι εξυπνάδες με την taskbar των 11 (και έχω από insider κλπ) και τα κολλήματα του explorer εξαιτίας των αλλαγών (απλά δεξί κλικ και crash ο explorer ..... ) αυτών απλά το επιβεβαιώνουν αυτό

τώρα μετά από 10-20 update εεε θα τα καταφέρουν και θα επιστρέψουν κάποια παλιά features

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...