Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MDefender είπε

Παιδιά δεν γίνεται να τους πάρεις στα σοβαρά με αυτές τις ανακοινώσεις,απλά μην βάλετε 11 και θα έχετε με τα Windows 10 όλα τα update των 11 που ΘΑ κυκλοφορήσουν σε βάθος τριετίας.

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στα 10 εκτός κι αν έχει πολύ παλιό PC. Στο UI είναι πολύ καλύτερα τα 11.

Μπορεί να μην έχουν κάποια τρομερή διαφορά, αλλά ούτε και προβλήματα έχουν.

Καλύτερα που δεν βάζουν εξεζητημένα features. Δεν υπάρχει λόγος να βαρύνουν το λειτουργικό για κάτι που θα το χρησιμοποιήσει το 1% των χρηστών. Υπάρχουν άπειρα προγραμματάκια έξω για επιπλέον λειτουργίες για όποιον έχει ανάγκη κάτι.

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsakvas είπε

Πως? Στις ρυθμίσεις λέει μόνο για το Σταρτ μπατόν να πάει αριστερά. Εγώ θέλω όλοι την μπάρα δεξιά της οθόνης. Ακουω προσεκτικά την λύση σου

Πάει όλη η μπάρα αριστερά. Δες μήπως έχεις αναβαθμίσεις. Δεξιά δεν έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, anifiend είπε

Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάποιος στα 10 εκτός κι αν έχει πολύ παλιό PC. Στο UI είναι πολύ καλύτερα τα 11.

Καλύτερα που δεν βάζουν εξεζητημένα features. Δεν υπάρχει λόγος να βαρύνουν το λειτουργικό για κάτι που θα το χρησιμοποιήσει το 1% των χρηστών. Υπάρχουν άπειρα προγραμματάκια έξω για επιπλέον λειτουργίες για όποιον έχει ανάγκη κάτι.

Εχω pc απο το 2020 στη δουλεια που δεν παιρνει win 11.

Είναι πολύ παλιο;

Έχει i3 9300, 8gb Ram και Ssd 256gb. Πιστεύεις οτι δεν τα σηκώνει;

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, Tlykog said:

Εχω pc απο το 2020 στη δουλεια που δεν παιρνει win 11.

Είναι πολύ παλιο;

Έχει i3 9300, 8gb Ram και Ssd 256gb. Πιστεύεις οτι δεν τα σηκώνει;

Για ποιο λόγο δεν τα  παίρνει? Ο 9300 υποστηρίζεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kyro είπε

Πάει όλη η μπάρα αριστερά. Δες μήπως έχεις αναβαθμίσεις. Δεξιά δεν έχει.

Ναι φίλε μου αυτό γράφω και εγώ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alejsalonica είπε

Έχω WIN11 ARM πάνω σε MacOS με Paralles (Πλερώνω, κύριε; Πλερώνω!) και δεν μπορώ να λειτουργήσω ένα επαγγελματικό πρόγραμμα γιατί δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη του SQL server στα 11άρα με ARM.

Άμα πλερώνεις, υπάρχει και το πακέτο Windows365 !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anifiend είπε

καλα τα λες, η ευκολια χρησης ειναι υπερτιμημενη τελικα

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Για ποιο λόγο δεν τα  παίρνει? Ο 9300 υποστηρίζεται.

Εσύ να μου πεις:

image.png.43834c244580a6b6f0925e0b20cf85ce.png

Εδώ τα specs:

image.png.58716d5511fceb6ba405c8afa6fb9abd.png

Πιθανόν η μητρική μου δεν υποστηρίζει TPM, παρόλο που είναι σχετικά νέο μοντέλο.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Super Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Tlykog said:

Πιθανόν η μητρική μου δεν υποστηρίζει TPM, παρόλο που είναι σχετικά νέο μοντέλο.

To πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι default enabled. Θα πρέπει να μπεις εσύ bios και να το ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Thresh είπε

To πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι default enabled. Θα πρέπει να μπεις εσύ bios και να το ενεργοποιήσεις.

Επειδή χρησιμοποιώ το μηχάνημα για δουλεία θέλω σταθερότητα, παρά νέο interface, οπότε προς το παρόν δεν το έχω ψάξει. Θα το κοιτάξω.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Tlykog said:

Επειδή χρησιμοποιώ το μηχάνημα για δουλεία θέλω σταθερότητα, παρά νέο interface, οπότε προς το παρόν δεν το έχω ψάξει. Θα το κοιτάξω.

Λογικά θα έχει και παλιότερο bios. Φέτος έβγαλαν νέες εκδόσεις bios για upgrade αρκετοί κατασκευαστές στις οποίες είναι ενεργοποιημένο από default, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεται ο χρήστης.

Δημοσ.

Δηλαδή αξίζει μετάβαση στο νέο λειτουργικό ή να περιμένουμε ακόμα με τα δεκαριά μεγάλο ερώτημα…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...