cnomidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλημέρα ομάδα! Πριν λίγες ημέρες από αθώο πεσιμο μάλιστα σε θήκη baseus και με ringke προστασία οθόνης, τελικά ράγισε ελάχιστα η γωνία στην οθόνη του S10 μου. Από τότε το ράγισμα έχει προχωρήσει και είναι πλέον σε μέγεθος σαν μισό κέρμα.. Βέβαια λειτουργικά δεν έχει ακόμα θέμα. Με μια πρώτη αναζήτηση βλέπω κόστος αλλαγής με καινούρια γνήσια οθόνη πάνω από 220€. Πιστέυετε μπορώ να βρω κανένα ανταλλακτικό πχ μεταχειρισμένο που να μπορέσω να το επισκευάσω με χαμηλότερο κόστος? Επίσης αν κάνω τελικά την αλλαγή σκέφτομαι με κάποιο έξτρα κόστος να αλλάξω και μπαταρία, μιας και αυτή που έχω τώρα 3 ετών δεν βγάζει καλή αυτονομία. Όποια πρόταση καλοδεχούμενη
GATE123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Στην Smartec η οθόνη έχει 263€ + μπαταυ αλλα 41€ σύνολο 304€. Νομίζω πας για καινούργιο με αυτά τα χρήματα. Όχι από εμένα με κάποια ιμιτασιόν οθόνη λόγο πολλών προβλημάτων και χάσιμο χρημάτων.
samsunglife Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στις 27/7/2022 στις 11:00 ΠΜ, GATE123 είπε Στην Smartec η οθόνη έχει 263€ + μπαταυ αλλα 41€ σύνολο 304€. Νομίζω πας για καινούργιο με αυτά τα χρήματα. Όχι από εμένα με κάποια ιμιτασιόν οθόνη λόγο πολλών προβλημάτων και χάσιμο χρημάτων. Νομίζω ότι με κάθε αλλαγή οθόνης αλλάζουν υποχρεωτικά και τη μπαταρία, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Θα πρέπει να ρωτήσει στη smartec, στο Χαϊδάρι. Όχι ότι αλλάζει και πολλά, πάλι ασύμφορο είναι...
cnomidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Περίπτωση να βρεθεί κάποιο μεταχειρισμένο με βλάβη στη μητρική ή στο σώμα κάνα 100-150άρι λέτε υπάρχει? Θα μπορέσω σ αυτή την περίπτωση ν αλλάξω εγώ την οθόνη ή θα χρειαστεί να δώσω κάνα μεγάλο ποσό για εργασία? Πάντως αν η μπαταρία γνήσια έχει 40, πιστεύω συμφέρει η αλλάγή σ αυτό το σενάριο
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, cnomidis είπε Περίπτωση να βρεθεί κάποιο μεταχειρισμένο με βλάβη στη μητρική ή στο σώμα κάνα 100-150άρι λέτε υπάρχει? Θα μπορέσω σ αυτή την περίπτωση ν αλλάξω εγώ την οθόνη ή θα χρειαστεί να δώσω κάνα μεγάλο ποσό για εργασία? Πάντως αν η μπαταρία γνήσια έχει 40, πιστεύω συμφέρει η αλλάγή σ αυτό το σενάριο Θα έλεγα ότι είναι ταλαιπωρία να κάνεις όλα αυτά τα sideway για να καταλήξεις με επισκευασμένο κινητό..
cnomidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εκτιμώ τη συμβουλή αλλά τι έχεις να αντιπροτείνεις;
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, cnomidis είπε Εκτιμώ τη συμβουλή αλλά τι έχεις να αντιπροτείνεις; Σαν κινητό για εμένα αξίζει να το φτιάξεις (οθόνη και μπαταρία). Δέν είναι πρόσφατο αλλά είναι flagship, οπότε αξίζει Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Kag1ante
cnomidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μετά από επισκευή στο επίσημο σέρβις παίρνεις εγγύηση 1 χρόνο για το σύνολο της συσκευής ή μόνο για οθόνη και μπαταρία;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, cnomidis είπε Μετά από επισκευή στο επίσημο σέρβις παίρνεις εγγύηση 1 χρόνο για το σύνολο της συσκευής ή μόνο για οθόνη και μπαταρία; Εφόσον μιλάμε για εκτός εγγύησης μόνο ότι σου αλλάξουν τελευταία φορά smartec για 3ις μήνες είχαν πει ότι έχουν εγγύηση (ίσως μπερδεύομαι πάντως και δεν θυμάμαι καλά)
Kag1ante Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, cnomidis είπε Μετά από επισκευή στο επίσημο σέρβις παίρνεις εγγύηση 1 χρόνο για το σύνολο της συσκευής ή μόνο για οθόνη και μπαταρία; Το κάθε service έχει δικούς τους χρόνους, θα έλεγα να ρωτήσεις κατευθείαν smartec
kormos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Στις 30/7/2022 στις 12:14 ΜΜ, cnomidis είπε Περίπτωση να βρεθεί κάποιο μεταχειρισμένο με βλάβη στη μητρική ή στο σώμα κάνα 100-150άρι λέτε υπάρχει? Θα μπορέσω σ αυτή την περίπτωση ν αλλάξω εγώ την οθόνη ή θα χρειαστεί να δώσω κάνα μεγάλο ποσό για εργασία? Πάντως αν η μπαταρία γνήσια έχει 40, πιστεύω συμφέρει η αλλάγή σ αυτό το σενάριο Αν θεωρείς εύκολη τέτοια επισκευή και μπορείς να την κάνεις καλή η σκέψη... Στις 30/7/2022 στις 3:56 ΜΜ, cnomidis είπε Μετά από επισκευή στο επίσημο σέρβις παίρνεις εγγύηση 1 χρόνο για το σύνολο της συσκευής ή μόνο για οθόνη και μπαταρία; Εγγύηση λαμβάνεις για τα ανταλλακτικά που μπήκαν, για όλη την υπόλοιπη συσκευή συνεχίζει από εκεί που ήταν... Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει μόνο από επίσημο επισκευαστικό κέντρο να γίνεται η παρέμβαση. Στις 30/7/2022 στις 4:58 ΜΜ, Inuyasha είπε Εφόσον μιλάμε για εκτός εγγύησης μόνο ότι σου αλλάξουν τελευταία φορά smartec για 3ις μήνες είχαν πει ότι έχουν εγγύηση (ίσως μπερδεύομαι πάντως και δεν θυμάμαι καλά) Θα έρθω κοντά στα γραφόμενα σου, με επιφύλαξη ίσως είναι και 6-12 οι μήνες της κάλυψης του ανταλλακτικού. Καλό θα ήταν να έρθει ο TS σε επικοινωνία με την αναφερόμενη εταιρία για ποιό έγκυρη γνώμη/απάντηση Μφχ
cnomidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις γνώμες! ΤΟ καλό είναι ότι όσο ψάχνω, η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική, οπότε δεν έχω θέμα με τη συσκευή, απλά δε βγάζω τη ζελατίνα γιατί φαίνεται ότι θ αρχίσει να επεκτείνεται γρήγορα το ράγισμα. Αν βρεθεί κάποιος με χαλασμένο s10, από νερά, αισθητήρες, Motherboard ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά εκτός οθόνης, που θέλει να το πουλήσει, παρακαλώ να μου επικοινωνήσει με PM, γιατί εδώ το thread μπορεί να μη το παρακολουθώ στενά τον υπόλοιπο καιρό! Ευχαριστώ και πάλι για τις εμπειρες συμβουλές!
kormos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, cnomidis είπε Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις γνώμες! ΤΟ καλό είναι ότι όσο ψάχνω, η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική, οπότε δεν έχω θέμα με τη συσκευή, απλά δε βγάζω τη ζελατίνα γιατί φαίνεται ότι θ αρχίσει να επεκτείνεται γρήγορα το ράγισμα. Αν βρεθεί κάποιος με χαλασμένο s10, από νερά, αισθητήρες, Motherboard ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά εκτός οθόνης, που θέλει να το πουλήσει, παρακαλώ να μου επικοινωνήσει με PM, γιατί εδώ το thread μπορεί να μη το παρακολουθώ στενά τον υπόλοιπο καιρό! Ευχαριστώ και πάλι για τις εμπειρες συμβουλές! Βάλε αγγελία και ζήτα αυτό που χρειάζεσαι. Περισσότερες πιθανότητες έχεις απ'ότι σε ένα νήμα... Μφχ 1
kormos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, roginsky12 είπε s10 ποτε βγηκε? 2019
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα