ZauZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δικό μου, αναλυτικό review με πολλά παραδείγματα για τη συγκεκριμένη συσκευή. Τη συσκευή την αγόρασα, δεν μου την έστειλε κάποια εταιρία και συνολικά είναι μια συσκευή (ίσως η πρώτη) που ξεχωρίζει τόσο πολύ στη φετινή χρονιά. Υγ: Ένα like & subscribe θα ήταν τέλειο βρήκατε το review μου χρήσιμο. 4
roginsky12 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Βασικα το καλυτετο κινητο που κατασκευαστηκε ποτε...δεν υπαρχει
Waiss Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Θα το κατέτασσα στα 3 κορυφαία καμεροκινητά. Όχι όμως το καλύτερο που κυκλοφορεί εκεί έξω. Υπερβολικός.
ZauZ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Όχι γενικά και αόριστα το καλύτερο, όχι δεν είναι. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Ίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός από ενθουσιασμό καθαρά. Είναι (ήταν;) το καλύτερο στη κατηγορία του με βάση το πότε κυκλοφόρησε και το κόστος του, όταν για να πάρεις τα ίδια πράγματα σε άλλες συσκευές θα πρέπει να δώσεις 150-300 ευρώ παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα