Προς το περιεχόμενο

Απόδειξη από σχολή οδηγών

Catnip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

46 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Το θέμα δεν είναι τα προσωπικά δεδομένα εν προκειμένω, αλλά η φοροδιαφυγή. Γιατί μπαίνοντας κανείς να ελέγξει για τη δική σου περίπτωση, θα βρει και αρκετές άλλες παρόμοιες.

Έχεις κάνει μαθήματα (πρακτικά, όχι θεωρητικά); 

Ελπίζω πραγματικά να γίνει κάτι 

Μαθήματα έκανα θεωρητικά και καλά ανεπίσημα επειδή δεν είχε στείλει ακόμα τα χαρτιά μου. 

Και ο λόγος που δεν είχε στείλει τα χαρτιά μου είναι ότι ήθελε πρώτα να τα ξέρω τα σήματα για να είναι σίγουρη ότι θα περάσω, και να έχει επιτυχία η σχολή. 👌👌

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Catnip είπε

Προφανώς και την ηχογράφησα την ώρα που της έλεγα για την αποδειξη. Τώρα αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κάπου δε το νομίζω χωρίς να βρω τον μπελά μου, έτσι όπως τα χουν κάνει με τα προσωπικά δικαιώματα. 

Δε μπορεις, τουλαχιστον οχι με αμεσο τροπο. 

για να καταλάβω κάτι, η όλη ιστορία ξεκίνησε και αφορά μόνο την απόδειξη ή υπήρχαν και άλλα θέματα;

Δηλαδή έφυγες επειδή δε σου έδωσε απόδειξη;

18 ώρες πριν, Bitbit είπε

για να καταλάβω κάτι, η όλη ιστορία ξεκίνησε και αφορά μόνο την απόδειξη ή υπήρχαν και άλλα θέματα;

Δηλαδή έφυγες επειδή δε σου έδωσε απόδειξη;

Όχι μόνο γιαυτο. Τα θεωρητικά μαθήματα που έκανα ήταν ανεπίσημα και ούτε καν από τον δάσκαλο οδήγησης. Τα χαρτιά μου 3 βδομάδες τώρα δεν τα χε στείλει. Και γενικά το όλο κλίμα βρωμαγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...