kitories Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Λοιπον , καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεμα σχετικα με κοινη χρηση εκτυπωτη σε 2 υπολογιστες. Εχω εναν Υπολογιστης1 με Win10 που εχει πανω συνδεδεμενο εναν εκτυπωτη με USB ο οποιος δουλευει μια χαρα. Εχω κανει τον εκτυπωτη κοινοχρηστο . Εχω εναν ακομα Υπολογιστης2 με Win10 στο ιδιο τοπικο δικτυο , παω να κανω εκτυπωση με τον Υπολογιστης2 βρισκω τον εκτωπη στο δικυο κανονικα (ετσι δειχνει τουλαχιστον) και μου βγαζει μηνυμα "δεν ειναι δυνατη η συνδεση απο τα windows στον εκτυπωτη" Οτι εχω δοκιμασει οτι και να προσπαθησα δεν καταφερα κατι. Γνωριζει καποιος τι γινεται με αυτο ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν δει κάποιος αναλυτικά τι έχεις κάνει, είναι αδύνατον να γνωρίζει. Το "ότι κι αν δοκίμασα" δεν προσδιορίζει τίποτα Γενικά ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό https://support.microsoft.com/en-us/windows/share-your-network-printer-c9a152b5-59f3-b6f3-c99f-f39e5bf664c3 Βεβαιώσου ότι έχεις ρυθμίσει σωστά τα sharing settings και προτίμησε το δίκτυο σου να είναι ρυθμισμένο σε private (ιδιωτικό) Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα