Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το gov.gr Wallet για ταυτότητα και άδεια οδήγησης στο smartphone [Ενημέρωση]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού αποφύγω (με δυσκολία είναι η αλήθεια) να σχολιάσω τα σχόλια, θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν υποστηρίζετε η εφαρμογή σε xiaomi redmi note 4, ενημέρωση για όσους έχουν το συγκεκριμένο κινητό.

Ελπίζω να συμπεριληφθεί σε επόμενο upgrade της εφαρμογής.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, kokoviosR είπε

Να πανηγυριζουμε τοτε γιατι εχουμε εναν απλικεισον για ελλαδα ,αλλα για ευρωπη θελουμε το χαρτι. Προσωπικα με μια φωτογραφια κανω ηδη δουλεια στις περισσοτερες περιπτωσεις, οποτε το απλικεισον δε θα μου αλλαξει τη ζωη. καλο ειναι ειπαμε,αλλα να εχουμε και ενα μετρο και να μη πανηγυριζουμε για απλες εφαρμογες λες και θα αλλαξει ριζικα η ζωη μας.

αφού δεν σε εξυπηρετεί εντός συνόρων δεν το χρησιμοποιείς,αν ταξιδεύεις συχνά πιθανολογώ δεν παίρνεις ταυτότητα μαζί σου η διαβατήριο ανά περίπτωση....και τα θέλεις όλα άυλα.......γιατί είναι βάρος 

τελικά ποτέ πρέπει να είναι ευχαριστημένος κάποιος ...όταν στήνεται στην ουρά για ένα απλό πιστοποιητικό,ε9,και τόσα αλλά χαρτιά και ρίχνει μετά τα μπινελικια του για το κράτος που φταίει για όλα...

εδώ σε προηγμένα κράτη και πηζουν στη γραφειοκρατία......και αντί να πούμε μια κουβέντα καλή το μαμαμε

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

Γιατί γκρινιάζετε ότι "δΕν εΙναΙ διαΘεσΙΜο ακΟμΑ!!!1!11" ; Καλό το "chat" που κάνετε, χρήσιμο, αλλά διαβάστε πρώτα το ρημαδι που έγραψε ο άνθρωπος εδώ. Είναι οι 4 ΠΡΩΤΕΣ γραμμές του άρθρου! Δεν είναι ούτε στην μέση , ούτε στο τέλος, ούτε κάτω κάτω με μικρά γράμματα! Και λέει...

"Αν και για την ώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα προσθήκης των δύο εγγράφων, κάτι που θα πραγματοποιηθεί αύριο με σειρά ΑΦΜ ... Κλπ κλπ κλπ" 

ΠΟΣΟ ΔΎΣΚΟΛΟ?????

Και για τους άλλους που δεν τους κάνει αυτή η τέλεια μετάβαση και θέλουν να κουβαλάνε πορτοφόλι από δερμάτινη μαζί τους να φουσκώνει την τσέπη με κάρτες εγγράφων και χρήματα, τι να πω. Ευτυχισμένο το σωτήριο έτος 1800!

• Like 3
  • Thanks 2

Υποθέτω ότι μετά την σημερινή παρουσίαση (18:00) θα ξεκινήσει να λειτουργεί είτε για ΑΦΜ που τελειώνουν σε "0" η σε "1". Οπότε σε μερικές ημέρες οι υπόλοιποι.

Για το θέμα του Πιερακακη έχω να πω ότι αν και είμαι εντελώς αντίθετος πολιτικά στην τωρινή κυβέρνηση ο συγκεκριμένος κάνει δουλειά και μπράβο του.

Καλό είναι κάποιες φορές να κρίνουμε χωρίς φανατισμό και παρωπιδες.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Confused 1

7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

μονο μια παρατηρηση ,γιατι δεν ενσωματωσαν και το covid free wallet να ειναι ολα σε ενα νοικοκυρεμενα?

H ταυτότητα να λήγει όταν δεν έχεις κάνει την επόμενη δόση, ψήσου.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Κάπως έπρεπε να μπαλώσουν το φιάσκο με την εκ νέου ακύρωση του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες που θα μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε σαν άνθρωποι παντού και όχι να παλεύουμε με αυτό το κωλόχαρτο που ονομάζουμε τώρα ταυτότητα και γελάει κάθε πολίτης της Ε.Ε. 

Πολύ χρήσιμη η εφαρμογή βέβα για εντός συνόρων, έχει γίνει επιτέλους καλή δουλειά στην ψηφιακή αναβάθμιση του κράτους. Νομίζω οτι η κατάσταση με τον covid βοήθησε πολύ στο να παρθούν οι αποφάσεις και να τρέξουν σχεδιασμοί που ήταν στο συρτάρι.

• Like 2
  • Thanks 2

11 λεπτά πριν, vste είπε

Υποθέτω ότι μετά την σημερινή παρουσίαση (18:00) θα ξεκινήσει να λειτουργεί είτε για ΑΦΜ που τελειώνουν σε "0" η σε "1". Οπότε σε μερικές ημέρες οι υπόλοιποι.

Για το θέμα του Πιερακακη έχω να πω ότι αν και είμαι εντελώς αντίθετος πολιτικά στην τωρινή κυβέρνηση ο συγκεκριμένος κάνει δουλειά και μπράβο του.

Καλό είναι κάποιες φορές να κρίνουμε χωρίς φανατισμό και παρωπιδες.

Ο Πιερακακης μπορει να ειναι στην κυβερνηση αλλα δεν ειναι νεοδημοκρατης. Ανεκαθεν αριστερος, οχι πως εχει καμια σημασια. Δουλεια να γινεται.

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...