Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμο το gov.gr Wallet για ταυτότητα και άδεια οδήγησης στο smartphone [Ενημέρωση]

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, stormrain είπε

Κοιτα τωρα. Διαβασε το αρθρο. Θα δεις πως λεει οτι για την ώρα δεν έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα προσθήκης των δύο εγγράφων, κάτι που θα πραγματοποιηθεί αύριο με σειρά ΑΦΜ. Δηλαδη σήμερα. Με σειρα ΑΦΜ. 

Το λεω για να προλαβω μην πατε να βαλετε ενα αστερακι για κατι που δεν στέκει  :lol:

Τζάμπα ασχολείσαι μανμου. Αφού δεν δουλεύει /s

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 925
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολύ καλή κίνηση!! Μπράβο στον Πιερρακάκη  και στο team του! Λογικά θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε την ταυτότητα σε ψηφιακές υπηρεσίες, πράγμα αδύνατον με την έντυπη έκδοση.

Μακάρι να μπορούσαμε να  χρησιμοποιήσουμε το  app και στο εξωτερικό. Κάθε φορά που δείχνω την ταυτότητα μου νομίζουν ότι τους δείχνω ζωγραφιά της κόρης μου...

• Like 1

Παιδιά τα είπατε όλα όμως δεν είπατε το σημαντικότερο ! Το δίπλωμα έχει ισχύ ίδια με το επίσημο έγγραφο, οπότε όταν σε σταματάει η τροχαία και θέλει να στο πάρει για μία παράβαση δεν θα έχουν να πάρουν έγγραφο 😛

1 λεπτό πριν, SkaL- είπε

Παιδιά τα είπατε όλα όμως δεν είπατε το σημαντικότερο ! Το δίπλωμα έχει ισχύ ίδια με το επίσημο έγγραφο, οπότε όταν σε σταματάει η τροχαία και θέλει να στο πάρει για μία παράβαση δεν θα έχουν να πάρουν έγγραφο 😛

Υπάρχει πρόβλεψη για αυτό. Θα αφαιρείται και απο την εφαρμογή.

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, takislou είπε

Τα είχαν προετοιμάσει αλλοι

σωστοτατο σχολιο, αλλωστε το είπε και ο ιδιος, οτι το προηγουμενο team αφησε τις βασεις και εμεις θα τις δουλεψουμε,

και επειδη δουλευει ο ανθρωπος και δεν γλυφει δεν τον βλεπουμε  να κανει τον μαιντανο σε πανελ.

• Like 2

15 λεπτά πριν, SkaL- είπε

Και τώρα βασικά κακώς το παίρνουν το λογικό είναι ότι μέσα στα συστήματα τους πρέπει να φαίνεται ότι στο έχουν "πάρει" για  τροχαία παράβαση χωρίς να σου αφαιρέσουν το έγγραφο. Σε σταματάνε  ξανα χωρίς αυτό και μέσα στο αφμ σου φαίνεται ότι έχει γίνει προσωρινή κατάσχεση διπλώματος. Φαε την καμπανα 

• Like 3
  • Thanks 2

Αντε ακόμα? Είμαι έξω από ΚΕΠ για να εκτυπώσω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (ξέρω ότι γίνεται και online, αλλά έχει άλλη χάρη) και θέλω να είμαι ο 1ος που θα πάω με ψηφιακή ταυτότητα. 

• Like 2
  • Sad 1

5 ώρες πριν, kokoviosR είπε

''για κάθε νόμιμη χρήση εντός της Ελληνικής επικράτειας χωρίς να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διεθνή ταξιδιωτικά έγγραφα''

Ένα ακόμα απλικέισον με περιορισμένη εφαρμογή. Και μετα ειμαστε γκρινιαρηδες.

κατα τα αλλα δεν ειναι κακο, αλλα οταν βλεπω την πιτσιρικαρια στο insοmnia να πανηγυριζει, επειδη δε θα κουβαλαει ταυτοτητα, αλλα θα κουβαλαει οταν πηγαινει  στο αεροδρομιο, ε τοτε κατι με πιανει...

Το προβλημα ειναι οτι αυτοι οι πιτσιρικαδες ξερουν απο τεχνολογια,αλλα κανουν λες και και ειδαν απλικεισον πρωτη φορα.

Και πανηγυριζουν για μια εφαρμογη της πλακας,ευκολη να υλοποιηθει  που δεν ειναι καν ολοκληρωμενη.

Ναι γιατί ταξιδευεις κάθε μέρα.

Γκρίνια για την γκρίνια είστε μερικοί.

• Like 5
  • Thanks 3

6 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Σε λίγο θα κάνουμε και εθνική εορτη για τις λοου χανγκινγκ φρουτ ρυθμίσεις/ευκολιούλες πιερρακακη.

Τσιλ αουτ και απαιτείστε πραγματικές μεταρρυθμίσεις που μπορούν να πατήσουν πάνω στην σύγχρονη τεχνολογία, όπως απλούστευση, κωδικοποίηση και ψηφιοποίηση νομοθεσίας, ολική ιχνηλασιμότητα κρατικών δαπανών, ανοιχτά δεδομένα που κρατάει κλειδαμπαρωμένα η γραφειοκρατία ως πελατειακό λεβερατζ και τόσα αλλά που δεν αποτελούν σήμερα ούτε καν θεωρητικό δημόσιο διάλογο (ας ανακυκλωσουμε λιγναδηδες καλύτερα) 

Τεσπα ξέρουμε όλοι καλά τι γίνεται στην ελλάδα, και τι θελουμε να διατηρούμε, ας μην το παίξω άλλο έξυπνος.

Φιλε μου το παίζεις λίγο ψαγμένος αλλά μου φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα πόσα έργα τρέχουν ήδη. Αυτά που γράφεις έχουν δρομολογηθεί και πολλά έχουν ξεκινήσει αλλά και πάλι είναι σταγόνα σε ωκεανό σε σχέση με όσα έχουν προγραμματιστεί. Έχουν φτιάξει ακόμα και portal με το σύνολο των έργων ψηφιακού μετασχηματισμού. https://digitalstrategy.gov.gr

• Like 9

8 ώρες πριν, geofak είπε

Εν τω μεταξύ από τις 40 αξιολογήσεις στο play store οι 39 έχουν 1 αστέρι επειδή δε τους δουλεύει όταν την κατέβασαν 😂

Αυτοί είστε... 😄

• Thanks 1

9 ώρες πριν, GodzillaCover είπε

Αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα καταλαβαίνει η αστυνομία αν σου έχουν πάρει το δίπλωμα;

Αυτό είναι και το καλύτερο: πανεύκολα. Αν γίνει μόνο ψηφιακό δε θα σου επιτρέπει να το δεις στο wallet ή θα στο εμφανίζει και θα γράφει ότι είναι άκυρο. Με τα φυσικά παραστατικά δε μορούν να το κάνουν τόσο εύκολα αυτό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...