Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Εγώ το έβαλα στο YourWallet που έχω και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Πως τα περασες εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sakisaudi είπε Κανενας;; Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι δεν υποστηρίζεται το google wallet. Αλλά δεν έχει και νόημα, πρέπει να χρησιμοποιείται η εφαρμογή του gov... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πως τα περασες εκει ? Είχε επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εμένα μου βγάζει σφάλμα "Δεν υπάρχει ΔΤ στο φορολογικό μητρώο" έτυχε σε κάποιον άλλο; Γνωρίζουμε τι εννοεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordNodens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bilisios είπε Εμένα μου βγάζει σφάλμα "Δεν υπάρχει ΔΤ στο φορολογικό μητρώο" έτυχε σε κάποιον άλλο; Γνωρίζουμε τι εννοεί; Λογικά δεν είναι ενημερωμένη η εφορία με το δελτίο ταυτότητας. Στο TAXIS την βλέπεις καταχωρημένη? Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από LordNodens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Εγώ με ΑΦΜ στο 7 εδώ και πέντε ώρες βγάζει μήνυμα "κάτι δεν πήγε καλά δοκιμάστε αργότερα".... Τι πάει καλά σε αυτή τη χώρα άραγε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angellorex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Εγώ το έβαλα στο YourWallet που έχω και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Memento mori. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε Εγώ με ΑΦΜ στο 7 εδώ και πέντε ώρες βγάζει μήνυμα "κάτι δεν πήγε καλά δοκιμάστε αργότερα".... Τι πάει καλά σε αυτή τη χώρα άραγε.... εγω με 7 μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeTrzs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, SabotazNic είπε εγω με 7 μια χαρα Εγώ στο πηγάδι έκανα τσίσα....😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, LordNodens είπε Λογικά δεν είναι ενημερωμένη η εφορία με το δελτίο ταυτότητας. Στο TAXIS την βλέπεις καταχωρημένη? Έχεις δίκιο. Στα στοιχεία φυσικού προσώπου στην ΑΑΔΕ υπάρχουν τα πάντα εκτός απ'την ταυτότητα. Τυχαίνει μήπως να γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνω για να τα καταχωρίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masterridley Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, bilisios είπε Έχεις δίκιο. Στα στοιχεία φυσικού προσώπου στην ΑΑΔΕ υπάρχουν τα πάντα εκτός απ'την ταυτότητα. Τυχαίνει μήπως να γνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνω για να τα καταχωρίσω; Πας aade.gr > τα αιτήματα μου > νέο αίτημα > φορολογία > υπηρεσία = η ΔΟΥ σου, θεματική ομάδα = "Μητρώο", διαδικασία = "Μεταβολές στοιχείων φυσικού προσώπου" Θα δεις ένα pdf που το συμπληρώνεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα επισυνάψεις αυτό το pdf (εγώ προσωπικά επισύναψα και το μπρος-πίσω της ταυτότητάς μου που την είχα εύκαιρη - αλλά δεν ξέρω αν χρειαζόταν) και θα γράψεις "παρακαλώ προσθέστε την ταυτότητα μου στο μητρώο μου". Εγώ το έκανα 1/8 και σήμερα 3/8 πριν από κάνα τέταρτο(!) το πρόσθεσα στο wallet. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από masterridley 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 τα αλανια στο pod χθες ειπαν οτι περναει χαρτινο διπλωμα, εχει περασει κανενος; γιατι το δικο μου δεν βλεπω να περναει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilisios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, masterridley είπε Πας aade.gr > τα αιτήματα μου > νέο αίτημα > φορολογία > υπηρεσία = η ΔΟΥ σου, θεματική ομάδα = "Μητρώο", διαδικασία = "Μεταβολές στοιχείων φυσικού προσώπου" Θα δεις ένα pdf που το συμπληρώνεις σύμφωνα με τις οδηγίες. Θα επισυνάψεις αυτό το pdf (εγώ προσωπικά επισύναψα και το μπρος-πίσω της ταυτότητάς μου που την είχα εύκαιρη - αλλά δεν ξέρω αν χρειαζόταν) και θα γράψεις "παρακαλώ προσθέστε την ταυτότητα μου στο μητρώο μου". Εγώ το έκανα 1/8 και σήμερα 3/8 πριν από κάνα τέταρτο(!) το πρόσθεσα στο wallet. Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, naimore είπε τα αλανια στο pod χθες ειπαν οτι περναει χαρτινο διπλωμα, εχει περασει κανενος; γιατι το δικο μου δεν βλεπω να περναει.. Μια χαρά πέρασε το δικό μου. Έχω το κλασσικό ροζ τρίπτυχο. Τι σφάλμα σου βγάζει; Υπάρχει το ΑΦΜ καταχωρημένο ΕΔΩ; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 17 minutes ago, shodan said: Μια χαρά πέρασε το δικό μου. Έχω το κλασσικό ροζ τρίπτυχο. Τι σφάλμα σου βγάζει; Υπάρχει το ΑΦΜ καταχωρημένο ΕΔΩ; δεν ημουν καταχωρημενος (μαλλον), οποτε κι εκανα εγγραφη, θενκς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα