dtk-386 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Stoliver είπε Περνάει. Η φωτογραφία θα είναι της ταυτότητας πάντως. Jake07 για αυτό δεν σου κατέβασε και το δίπλωμα γιατί αφού τραβάει φωτό από αστυνομική ταυτότητα δεν μπορεί να το κάνει λόγω στρατιωτικής ταυτότητας οπότε μία τρύπα στο νερό για τους ένστολους. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε περνάει η "ροζ" άδεια οδήγησης ή αλλιώς τρίπτυχο εγώ πάντως που είμαι 50 χρονών θα γελάω με την φωτογραφία που θα πάρει από την ταυτότητα λογικά... που είμαι μαθητής... Και εγω μεχρι πριν λιγο καιρο το ροζ ειχα με μαλι ως την μεση στα 19 μου αντε να εβαζαν αυτη για φωτογραφια τωρα στα 50 μου. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το "προσθήκη στο wallet", τι κάνει; ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infidel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, stavpup είπε Το "προσθήκη στο wallet", τι κάνει; ξέρει κανείς; Αν έχεις στο κινητό εφαρμογή τύπου wallet (οχι το google wallet) τραβάει ένα αντίγραφο έτσι ώστε να τα έχεις όλα σε μια εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εγω θα προτιμουσα το εξης μια καρτα που απλα να εχει φωτογραφια σου τα στοιχεια σου και ενα bar code να το σκαναρει η αστυνομια να βλεπει τι κουμας εισαι να το σκαναρει το ασθενοφορο να βλεπει το ιστορικο υγειας σου να το σκαναρει η τροχαια να βλεπει τι διπλωματα εχεις κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeSt_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Jake07 για αυτό δεν σου κατέβασε και το δίπλωμα γιατί αφού τραβάει φωτό από αστυνομική ταυτότητα δεν μπορεί να το κάνει λόγω στρατιωτικής ταυτότητας οπότε μία τρύπα στο νερό για τους ένστολους. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μεγάλη φόλα η εφαρμογή χεσμενους μας έχουν εμάς τους ένστολους λες και εμείς δεν είμαστε πολίτες της Ελλάδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω θα προτιμουσα το εξης μια καρτα που απλα να εχει φωτογραφια σου τα στοιχεια σου και ενα bar code να το σκαναρει η αστυνομια να βλεπει τι κουμας εισαι να το σκαναρει το ασθενοφορο να βλεπει το ιστορικο υγειας σου να το σκαναρει η τροχαια να βλεπει τι διπλωματα εχεις κλπ. Αρα πρακτικα, με εξαιρεση το σβησμενο, ζητας αυτο ακριβως που κανει η εφαρμογη. Μονο που δεν την εχεις σε καρτα, αλλα στο κινητο σου. Εξτρα πρακτικοτητα. Εν καιρω φανταζομαι θα προστεθουν κι αλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gustom2008 είπε Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε. Μην φακελωθείς... κρίμα είναι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο μεγάλη φόλα η εφαρμογή χεσμενους μας έχουν εμάς τους ένστολους λες και εμείς δεν είμαστε πολίτες της Ελλάδας. Οπως και στο covid app. Δεν είχε ταυτότητα για τους στρατιωτικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Αρα πρακτικα, με εξαιρεση το σβησμενο, ζητας αυτο ακριβως που κανει η εφαρμογη. Μονο που δεν την εχεις σε καρτα, αλλα στο κινητο σου. Εξτρα πρακτικοτητα. Εν καιρω φανταζομαι θα προστεθουν κι αλλα. Το προτιμω διπλο και σε καρτα και στο κινητο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω θα προτιμουσα το εξης μια καρτα που απλα να εχει φωτογραφια σου τα στοιχεια σου και ενα bar code να το σκαναρει η αστυνομια να βλεπει τι κουμας εισαι να το σκαναρει το ασθενοφορο να βλεπει το ιστορικο υγειας σου να το σκαναρει η τροχαια να βλεπει τι διπλωματα εχεις κλπ. 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Αρα πρακτικα, με εξαιρεση το σβησμενο, ζητας αυτο ακριβως που κανει η εφαρμογη. Μονο που δεν την εχεις σε καρτα, αλλα στο κινητο σου. Εξτρα πρακτικοτητα. Εν καιρω φανταζομαι θα προστεθουν κι αλλα. Ακόμα πιο έξτρα πρακτικότητα ένα μικρό τσιπάκι κάτω απ' το δέρμα. Οπότε δεν ανησυχείς αν ξεχάσεις ή χάσεις κινητά, πορτοφόλια κλπ. Νομίζω με την υπάρχουσα τεχνολογία δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλα μιλαγα με φιλο και μου λεει τσιπακι 666 κλπ χαζα και του ειπα το σωμα μενει εδω η ψυχη παει στο παραδεισο και τσιπακι στην ψυχη δεν μπορουν να σου βαλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Καλα μιλαγα με φιλο και μου λεει τσιπακι 666 κλπ χαζα και του ειπα το σωμα μενει εδω η ψυχη παει στο παραδεισο και τσιπακι στην ψυχη δεν μπορουν να σου βαλουν. Τόσα χρόνια στην Κύπρο τις έχουν. Για αυτούς δεν πιάνουν οι προφητείες... Spoiler Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Stoliver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Σε οσους δεν περναει το διπλωμα πρτεπει να μπουνε εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F και να κανουν ενημερωση στοιχειων γιατι δεν υπαρχει το ΑΦΜ στο διπλωμα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα