Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 hour ago, Angellorex said: μα γιατί δε μου απαντάει κανένας Θα σου απάνταγα εγώ, αλλά θα φάω μπαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaseto Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Ο ενας λεει οτι ο Πιερακακης ολα αυτα που εκανε , τα βρηκε ετοιμα απο αλλους κι απλως τα πουλαει για δικα του, ο αλλος λεει για χαπατα που μεσω αυτων των ψηφιακων διευκολυνσεων αυτοφακελωνονται (την ιδια ωρα βρισκεται στο ιντερνετ αλλα δεν ανησυχει ο…αφυπνισμενος). Πραγματικα στο λαο αυτο αξιζουν ολα οσα περασε επι μνημονιων μεχρι τελειας. Βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι ειμαι ανικανος κατι τετοιους να τους αντιμετωπισω και να τους στερησω ως ευνομουμενη κοινωνια καποια δικαιωματα τα οποια εν τελει καταχραζονται εις βαρος μου, μεταξυ των οποιων, κι αυτο της ψηφου. Δόξα τω Θεώ που δε μπορείς τότε, ένας λιγότερος τουλάχιστον. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από andreaseto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, BackFromHell είπε τα βρηκε ετοιμα απο αλλους Ήταν τόσο έτοιμα που μόνο το κουμπί publish είχε μείνει να κάνει. Ήταν έτοιμα από αυτούς που ούτε βιντεοκλήσεις δεν ήξεραν να κάνουν. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Stoliver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παιδιά που θα βγάλουν ταυτότητα για πρώτη φορά ; Η κόρη μου γίνεται 12 τον Μαϊο . Θα βγάλουμε κανονικά ταυτότητα την κλασσική και απλά θα υπάρχει και ψηφιακή ; Η ψηφιακή στο κινητό της θα περαστεί με τους κωδικούς taxisnet τους δικούς μου ; Το ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ για το γιο μου που οσονούπω θα βγάλει κι αυτός ταυτότητα. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι με τους κωδικούς Taxisnet τους δικούς μας μπορούμε να περάσουμε και κάποια ταυτότητα παιδιού, θα είναι δώρο-άδωρο, γιατί δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί στο δικό του κινητό λόγω του περιορισμού συσκευών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 14 minutes ago, GaGaS_Thess said: Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παιδιά που θα βγάλουν ταυτότητα για πρώτη φορά ; Η κόρη μου γίνεται 12 τον Μαϊο . Θα βγάλουμε κανονικά ταυτότητα την κλασσική και απλά θα υπάρχει και ψηφιακή ; Η ψηφιακή στο κινητό της θα περαστεί με τους κωδικούς taxisnet τους δικούς μου ; Ετσι κι αλλιως δεν καταργείται η εντυπη. Οποτε θα τις εχει και τις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Dead-Poet είπε Αυτό ήταν/είναι και δική μου απορία, και μάλλον θα το δούμε μόνο στην πράξη, σε λίγες ώρες. Αν οι τράπεζες ενεργοποιούσαν (ήδη η Eurobank το έχει κάνει) και τη δυνατότητα για αναλήψεις μέσω NFC από τα ATMs, με χρήση του Apple/Google Wallet στο κινητό ή στο ρολόι, τότε η μόνη μας σκοτούρα αν χάναμε ή μας έκλεβαν το πορτοφόλι, θα ήταν η απώλεια όσων μετρητών θα είχε μέσα. Επειδή, δυστυχώς, δεν το έχουν κάνει ακόμα, αναγκαζόμαστε πλέον να κουβαλάμε και τουλάχιστον μία κάρτα (τη debit) μέσα σε αυτό, οπότε σε περίπτωση απώλειάς του θα πρέπει να την ακυρώσουμε κι αυτή. Σκεφτείτε πόση ταλαιπωρία θα γλιτώναμε εμείς, και πόσες εργατοώρες οι τράπεζες, αν είχαν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα καθιστώντας πλέον αχρείαστη παντού την φυσική κάρτα... H πειραιως εχει την υπηρεσια Λεφτα στο Λεπτο με την οποια βγαζεις λεφτα χωρις καρτα αρκει να εισαι πελατης και να εχεις το e-banking της. Αρχικα ετσι δεν χρησιμοποίησα εδω και χρονια χρεωστικη στην συνεχεια λογω οτι πληρωνω μονο με πιστωτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Ετσι κι αλλιως δεν καταργείται η εντυπη. Οποτε θα τις εχει και τις 2 Και εδώ έρχεται το πρόβλημα . Πως θα περαστεί στην δική της συσκευή η ψηφιακή ταυτότητα από την στιγμή που δεν έχει το παιδί κωδικούς taxisnet ; Και αν η ψηφιακή ταυτότητα μπει στους δικούς μου κωδικούς taxisnet σαν προστατευόμενο μέλος πως θα γίνει η εγκατάσταση στο κινητό της αφού μπορεί να είναι μόνο σε μια συσκευή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, NickTG είπε Έχουμε κάποιο link για αυτό? Όχι φυσικά. Γιατί από πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Έχω σκοπό να ρωτήσω και τους Γάλλους συναδέλφους σήμερα το βράδυ ώστε να είμαι σίγουρος. Κατά 99% είναι μπαρουφα που κάποιος άκουσε,είπε και όπως συνήθως κάποιοι θα το πιστέψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefrouki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, Predatorkill είπε https://youtu.be/2UU5GymoMuI δεν εχω λεει δικαιωμα προσβασης, το βγαζει και σε κανεναν αλλο; Ακόμα τα ίδια λέει. Θα περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παιδιά που θα βγάλουν ταυτότητα για πρώτη φορά ; Η κόρη μου γίνεται 12 τον Μαϊο . Θα βγάλουμε κανονικά ταυτότητα την κλασσική και απλά θα υπάρχει και ψηφιακή ; Η ψηφιακή στο κινητό της θα περαστεί με τους κωδικούς taxisnet τους δικούς μου ; Θα βγάλει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Πως σε μια χωρα συνδεουμε ενα ',' με την Τεχνοκρατία... δεν υπαρχουν λογια. Μπραβο στην διαφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Naurilf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε Xiaomi Redmi Note 4 δεν παιζει (Android 7) ως μη υποστηριζομεν η. Σε Xiaomi Redmi Note 6 pro ανοιγει και κλεινει... μπορει να ειναι επειδη το εχω rootαρισμενο; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Naurilf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Και για να καταλήξουμε, τι ειναι αυτα τα δυο που εγινε τοσος ντόρος, δυο ηλεκτρονικες φωτοτυπίες των αντίστοιχων εγγράφων που έχουμε στα πορτοφόλια μας. ...και τέλος, ποια η χρησιμότητα τους; για μένα καμία Καλή συνέχεια 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran66 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, BEZYR είπε Ενας ανθρωπος σε 3 χρονια εκανε οσα δεν εκαναν οι αχρηστοι σε 30. Εδώ που τα λέμε, δεν έχεις άδικο! Πάντως σε μένα γράφει ακόμα ότι δεν έχω δικαίωμα πρόσβασης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Και για να καταλήξουμε, τι ειναι αυτα τα δυο που εγινε τοσος ντόρος, δυο ηλεκτρονικες φωτοτυπίες των αντίστοιχων εγγράφων που έχουμε στα πορτοφόλια μας. ...και τέλος, ποια η χρησιμότητα τους; για μένα καμία Καλή συνέχεια Οχι όλοι.. Εγω ταυτότητα βγάζω από σπίτι μόνο αν χρειάζεται από πριν για να πάω κάπου συγκεκριμένα. Δίπλωμα οι έχω μαζί. Αρκετές φορές όμως βγαίνω με κινητό χωρίς πορτοφόλι οπότε βολεύει. Γενικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο απλά μια ακόμη διευκόλυνση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα