mixalis_1977 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 δωστε τα κλειδια του υπουργείου στον άνθρωπο... και ξεχάστε τον εκει... ο Πιερρακακης είναι παράδειγμα προς μιμηση όχι μονο για την κυβερνηση αλλα για το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Ερώτηση... Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με με αυτούς που έχουν το χάρτινο δίπλωμα ακόμη και δεν το έχουν αλλάξει? Μήπως π.χ. δεν υπάρχει δυνατότητα να κατέβει στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioz78 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, MikeKata είπε Λοιπόν, να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου στην κουβέντα με μερικά κύρια σημεία μιας και όποιος βαρέθηκε να διαβάσει το άρθρο, δε θα διαβάσει την 1η από τις 19 σελίδες σχολίων. 1. Η εφαρμογή ΔΕ λειτουργεί ακόμα. Μπορείς να την κατεβάσεις αλλά δεν μπορείς να περάσεις τα έγγραφα. Από τις 6 το απόγευμα ανοίγει ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΑΦΜ. Ακόμα και την πρώτη μέρα να μη λειτουργεί σωστά λόγω φόρτου συστήματος, ακόμα και την 1η εβδομάδα, θα δουλέψει, περιμέναμε χρόνια για μια τέτοια κίνηση, δε θα κολλήσουμε σε λίγες μέρες. 2. Όχι άλλα "τσιπακια" παιδιά. Είμαστε σε τεχνολογικό site, λίγο κάπου ώπα. 2.α) Το κινητό είναι μακράν πιο ασφαλές από το πορτοφόλι σου με δυνατότητες κρυπτογράφησης. Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι, έμπλεξες. Αν σου κλέψουν το τηλέφωνο πρέπει να ξέρουν και να "σπάσουν" την κρυπτογράφηση. Ως τότε, έχεις ακυρώσει τα πάντα (κάρτες, ταυτότητες κλπ). 2.β) "Φακελωμενοι" ήμασταν ανέκαθεν από το κράτος. Αυτό εκδιδει τα έγγραφα. Τα στοιχεία σου υπήρχαν πάντα στο database. Το ότι είχες το φυσικό αντίγραφο και νόμιζες ότι σου έδινε ελευθερία, όπως π.χ αναφέρθηκε πιο πάνω κάτι για ακυρώσεις ταυτότητας (λες και αν εσύ κυκλοφορείς με παρανόμως ληγμένη ταυτότητα και σε πιάσουν, έχει διαφορά από το να σου λήξει στο κινητό), δε σημαίνει ότι είναι και πραγματικό. 3. Είμαι από αυτούς που προσέχουν το privacy τους. Τα συγκεκριμένα είναι ΚΡΑΤΙΚΑ στοιχεία πολίτη που υπάρχουν σε ΚΡΑΤΙΚΕΣ υπηρεσίες και database. Δεν είναι ούτε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων (άλλες εποχές) ούτε usage patterns που δίνουν απλόχερα οι περισσότεροι στις ιδιωτικές εταιρείες και αυτές κάνουν πάρτυ με τα δεδομένα τους. Ειδικά το 2ο είναι η διαφορά ανάμεσα στο "φακελωμα" που αναφέρουν πολλοί και την περίπτωση με τις ταυτότητες που συζητάμε. Μπορείς να έχεις το κρυπτογραφημένο σου τηλέφωνο, με τα κρατικά σου στοιχεία μέσα, τον password manager σου, τις privacy εφαρμογές σου κλπ. Κανένα παραπάνω "φακελωμα" από αυτό που ήδη υπήρχε. ειναι ντροπη σε τεχνολογικο site να χρειαζεται να καποιος να εξηγει τετοια πραγματα τοσο αναλυτικα. αλλα ειναι τεχνολογικο site στο οποιο μπαινουν ελληνες οποτε ετσι εξηγουνται ολα 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dead-Poet Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, papaleole είπε Καλησπέρα. Ερώτηση... Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με με αυτούς που έχουν το χάρτινο δίπλωμα ακόμη και δεν το έχουν αλλάξει? Μήπως π.χ. δεν υπάρχει δυνατότητα να κατέβει στην εφαρμογή. Αυτό ήταν/είναι και δική μου απορία, και μάλλον θα το δούμε μόνο στην πράξη, σε λίγες ώρες. 12 λεπτά πριν, MikeKata είπε 2.α) Το κινητό είναι μακράν πιο ασφαλές από το πορτοφόλι σου με δυνατότητες κρυπτογράφησης. Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι, έμπλεξες. Αν σου κλέψουν το τηλέφωνο πρέπει να ξέρουν και να "σπάσουν" την κρυπτογράφηση. Ως τότε, έχεις ακυρώσει τα πάντα (κάρτες, ταυτότητες κλπ). Αν οι τράπεζες ενεργοποιούσαν (ήδη η Eurobank το έχει κάνει) και τη δυνατότητα για αναλήψεις μέσω NFC από τα ATMs, με χρήση του Apple/Google Wallet στο κινητό ή στο ρολόι, τότε η μόνη μας σκοτούρα αν χάναμε ή μας έκλεβαν το πορτοφόλι, θα ήταν η απώλεια όσων μετρητών θα είχε μέσα. Επειδή, δυστυχώς, δεν το έχουν κάνει ακόμα, αναγκαζόμαστε πλέον να κουβαλάμε και τουλάχιστον μία κάρτα (τη debit) μέσα σε αυτό, οπότε σε περίπτωση απώλειάς του θα πρέπει να την ακυρώσουμε κι αυτή. Σκεφτείτε πόση ταλαιπωρία θα γλιτώναμε εμείς, και πόσες εργατοώρες οι τράπεζες, αν είχαν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα καθιστώντας πλέον αχρείαστη παντού την φυσική κάρτα... 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Αυτό ήταν/είναι και δική μου απορία, και μάλλον θα το δούμε μόνο στην πράξη, σε λίγες ώρες. Αν οι τράπεζες ενεργοποιούσαν (ήδη η Eurobank το έχει κάνει) και τη δυνατότητα για αναλήψεις μέσω NFC από τα ATMs, με χρήση του Apple/Google Wallet στο κινητό ή στο ρολόι, τότε η μόνη μας σκοτούρα αν χάναμε ή μας έκλεβαν το πορτοφόλι, θα ήταν η απώλεια όσων μετρητών θα είχε μέσα. Επειδή, δυστυχώς, δεν το έχουν κάνει ακόμα, αναγκαζόμαστε πλέον να κουβαλάμε και τουλάχιστον μία κάρτα (τη debit) μέσα σε αυτό, οπότε σε περίπτωση απώλειάς του θα πρέπει να την ακυρώσουμε κι αυτή. Σκεφτείτε πόση ταλαιπωρία θα γλιτώναμε εμείς, και πόσες εργατοώρες οι τράπεζες, αν είχαν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα καθιστώντας πλέον αχρείαστη παντού την φυσική κάρτα... Οπως ειπες η Eurobank το εχει κανει και παιζει κανονικα με garmin pay η αναληψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaseto Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, stelioz78 είπε ειναι ντροπη σε τεχνολογικο site να χρειαζεται να καποιος να εξηγει τετοια πραγματα τοσο αναλυτικα. αλλα ειναι τεχνολογικο site στο οποιο μπαινουν ελληνες οποτε ετσι εξηγουνται ολα Συγνώμη αλλά κάνεις λάθος και το εκφράζεις ρατσιστικά. Υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι τώρα ξεκινάνε να ασχολούνται. Επειδή εμείς είμαστε CEO σε τεχνολογική εταιρεία, παρουσιαστές τεχνολογικών προϊόντων ή Team Leaders σε ομάδες ανάπτυξης (ή "ταπεινοί" Senior προγραμματιστές έστω βρε αδερφέ) κλπ κλπ και τα καταλαβαίνουμε, θα αποκλείσουμε τους καινούργιους; Τι είμαστε κλειστή ομάδα και όσοι μπήκαν μπήκαν; Προσωπικά δε ξύπνησα μία μέρα και να έχω όλη τη τεχνολογική γνώση που έχω ως τώρα ξαφνικά, αλλά την αποκτώ σταδιακά κλπ κλπ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, BEZYR είπε Ενας ανθρωπος σε 3 χρονια εκανε οσα δεν εκαναν οι αχρηστοι σε 30. Ετσι ειναι 99 αχρηστοι να υπαρχουν ενας καλος να βρεθει ποσο αλλαζει ολο το πραγμα. Μας εχει σωσει ο συγκεκριμενος. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλα υπουργεια να μπουν σωστοι ανθρωποι μπας και αλλαξει καποτε αυτη η χωρα που μονο να μας παιδευει ξερει και να μας κλεβει τα χρηματα μας που βγαλαμε με τον ιδρωτα μας. Μπραβο στον Πιερρακακη που ειναι ο μονος που μας εχει διευκολυνει τη ζωη τα τελευταια 30 χρονια. 16 ώρες πριν, smpt είπε περιμένω την στιγμή που θα παω στην τράπεζα και θα μου ζητήσουν την ταυτότητα για να την βγάλουν φωτοτυπία Τραπεζα? Τι ειναι αυτο? Πρεπει να εχω να παω πανω απο 6 7 χρονια τραπεζα. Ebanking+χρεωστικη+paypal και τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzive Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Predatorkill είπε Η αιτηση που εκανες μεταφερεται στο ΤΟΠΙΚΟ εφκα/εοππυ σου και αυτοι και μονο ειναι υπευθυνοι, καμμια πλατφορμα/πιαρακακης δεν ειναι υπευθυνη. Δεν αντιλέγω. Όταν όμως πήγαινες στον εφκα είχες την οποία ταλαιπωρία αλλά έκανες την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choulio Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, costas1973 είπε και επιπελον δίνουν το κινητο τους παντου...... προσφατα αλυσιδα καφε έτρεχε ενα προγραμμα που δήλωνες το κινητο σου και στους 10 καφεδες είχες τον ενα δωρο.....μετα που πωλουσαν τα στοιχεια σου ειναι κατι αλλο..... Ναι αλλά πήραν 1 καφέ δώρο και μπορούσαν να τον απολαύσουν δωρεάν ενώ έγραφαν για φακέλωμα στην παρούσα είδηση 2 ώρες πριν, ardi21 είπε Θα μπορουμε άραγε να τα προσθέσουμε επισημα στο Google wallet? Γιατί με τα πιστοποιητικά του covid πρέπει να κάνεις πατέντα. Δεν υποστηρίζεται κανονικά. Δε ξέρω φιλε δεν υπάρχει πουθενά καμία πληροφορία. Ούτε στην είδηση εδώ στο insomnia το λέει ξεκάθαρα ότι θα μπορείς να το προσθέσεις ούτε σε κάθε είδηση εκεί έξω το λέει ξεκάθαρα, ούτε απαντήθηκε καμία 10αρια φορές εδώ μέσα από χρήστες. Γενικά υπάρχει ένα σκοτάδι δεν ξέρουμε ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, BEZYR είπε Ενας ανθρωπος σε 3 χρονια εκανε οσα δεν εκαναν οι αχρηστοι σε 30. Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά θα του βγάλω το καπέλο μόλις ακούσω και πόσο πήγε "το μαλλί" για να γίνει αυτό το πράμα. Βέβαια θα μου πεις τόσα χρόνια τα μαλλιά μας πληρώνουμε για τα σπίτια που αγόραζε και συντηρούσε (κοινώς σιωπούσε) ο Τράνγκας. Τουλάχιστον τώρα θα πάρουμε και κάτι προς όφελός μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, crossmo είπε δλδ στο insomnia που είσαι μέλος από το 2009 με 16Κ posts δεν έτυχε ποτέ να μάθεις για το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας ε? https://howto.gov.gr/mod/book/view.php?id=1083 έλα τωρα..... Οχι δεν ασχολουμε με οτι π@ τους έρθει στο κεφάλι Και ουτε με το προκείμενο θα ασχοληθώ γιατι ουσιαστικά είναι άχρηστο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crossmo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Οχι δεν ασχολουμε με οτι π@ τους έρθει στο κεφάλι Και ουτε με το προκείμενο θα ασχοληθώ γιατι ουσιαστικά είναι άχρηστο Τότε εδώ γιατί ασχολήθηκες να γράψεις και να σχολιάσεις αφού δεν σε αφορα? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, crossmo είπε Τότε εδώ γιατί ασχολήθηκες να γράψεις και να σχολιάσεις αφού δεν σε αφορα? Ενημερώνομαι σε ενοχλώ; αν ναι μην απαντάς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ο ενας λεει οτι ο Πιερακακης ολα αυτα που εκανε , τα βρηκε ετοιμα απο αλλους κι απλως τα πουλαει για δικα του, ο αλλος λεει για χαπατα που μεσω αυτων των ψηφιακων διευκολυνσεων αυτοφακελωνονται (την ιδια ωρα βρισκεται στο ιντερνετ αλλα δεν ανησυχει ο…αφυπνισμενος). Πραγματικα στο λαο αυτο αξιζουν ολα οσα περασε επι μνημονιων μεχρι τελειας. Βαζω και τον εαυτο μου μεσα γιατι ειμαι ανικανος κατι τετοιους να τους αντιμετωπισω και να τους στερησω ως ευνομουμενη κοινωνια καποια δικαιωματα τα οποια εν τελει καταχραζονται εις βαρος μου, μεταξυ των οποιων, κι αυτο της ψηφου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς τι γίνεται με τα παιδιά που θα βγάλουν ταυτότητα για πρώτη φορά ; Η κόρη μου γίνεται 12 τον Μαϊο . Θα βγάλουμε κανονικά ταυτότητα την κλασσική και απλά θα υπάρχει και ψηφιακή ; Η ψηφιακή στο κινητό της θα περαστεί με τους κωδικούς taxisnet τους δικούς μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα