Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 9 minutes ago, kokoviosR said: τα ψηφιακά αντίγραφα θα ξεκινήσουν να έχουν ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2022.'' Δεν θα πάρουμε χαμπάρι πότε θα φτάσει ο Οκτώβριος. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeSt_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε νομιζω πως δεν είστε. πολίτες ειναι όσοι δεν ανήκουν σε σωματα ασφαλείας. Πολιτική περιβολή όταν είμαστε εκτός υπηρεσίας γιατί έχουμε? γιατί ψηφίζουμε τότε? Όλοι πολίτες της Ελλάδας είμαστε αδερφέ πφφφφ όπως και να έχει απαράδεκτο αυτό που κάνουν και μας ξεχωρίζουν. Το ίδιο βιολί και με τα διαβατήρια που αναγκαζόμαστε και βγάζουμε κάθε 4 χρόνια καινούρια λες και είμαστε στον μεσαίωνα..... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από BeSt_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sakisaudi είπε Ρε παιδια ποιο ειναι το λινκ στο gov για να τα κατεβασω;; ψαχνω ποση ωρα και δεν το βρισκω Στο πρώτο ποστ κοίταξες; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisaudi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο πρώτο κοίταξες; Ποιο ειναι το πρωτο φιλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, sakisaudi είπε Ποιο ειναι το πρωτο φιλε μου; ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ψηφιακό κράτος θα γίνουμε με λεφτά από την ευρωπαΐκή ένωση, ωστόσο εκεί φαίνεται ότι θα ενσωματωθούν όλα τα πιστοποιητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Άσχετο, αλλά όταν βγούν οι νέες πλαστικές ταυτότητες, να δηλώσουμε και την ομάδα αίματος. Σώζει ζωές. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή στο ανοιγμα; Την ανοίγω και με πετάει κατευθείαν δεν βλέπω κανν το interface της εφαρμογής. Παίζει να υπάρχει θέμα που έχω root; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisaudi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ποστ Το εχω διαβασει. Εχω την εφαρμογη gov και εξτρα την wallet αλλα δεν μπορω να το βρω μεσα απο το gov. Συνδέομαι στην εφαρμογη αλλα δεν το βρισκω Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από sakisaudi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pure Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 ουτε εμενα το περναει και μου γραφει οτι δεν υπαρχει Α.Δ.Τ στο φορολογικο μητρωο μηπως υπαρχει λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, sakisaudi είπε Το εχω διαβασει. Εχω την εφαρμογη gov και εξτρα την wallet αλλα δεν μπορω να το βρω μεσα απο το gov. Συνδέομαι στην εφαρμογη αλλα δεν το βρισκω Download gov.gr Wallet για Android | iPhone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το ότι μπαίνουν πληρωμένα τρολ για να πέσει το rating της εφαρμογής ως αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι ΤΡΑΓΙΚΟ 5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, pavlos77 είπε Παίζει να υπάρχει θέμα που έχω root; Ναι. Χρησιμοποιησε το magisk hide ή πως ειναι πλεον για να μην βλεπει η εφαρμογη το root status Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bbbb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, pavlos77 είπε Έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή στο ανοιγμα; Την ανοίγω και με πετάει κατευθείαν δεν βλέπω κανν το interface της εφαρμογής. Παίζει να υπάρχει θέμα που έχω root; Nαι το έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ. Υποθέτω έχεις magisk root οπότε βάλτο σε magisk hide την εφαρμογή και θα ανοίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, stavpup είπε Το ότι μπαίνουν πληρωμένα τρολ για να πέσει το rating της εφαρμογής ως αντιπολίτευση στην κυβέρνηση είναι ΤΡΑΓΙΚΟ Αντιπολίτευση: Το φιάσκο του διαγωνισμού για τις νέες ταυτότητες προσπαθεί να καλύψει η κυβέρνηση με πατέντες Ρωτάω εγώ, που ήταν όλες οι κυβερνήσεις πριν; Αναφορά σε κείμενο Με διάταξη στο χθεσινό νομοσχέδιο για την Αστυνομική Ακαδημία επεκτείνεται η ισχύς των διαβατηρίων από 5 σε 10 χρόνια. Σε ποιον και με ποια διαδικασία ανατέθηκε η σύμβαση για τα διαβατήρια, μέχρι να υπάρξει ανάδοχος; Ερώτηση από πρώην υπουργό... 🤦♂️ Αναφορά σε κείμενο Αν είναι σύμφωνες με τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας οι νέες ταυτότητες στα κινητά, τότε γιατί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ταξιδιωτικό έγγραφο, όπως παραδέχτηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη Βουλή; Απαντήθηκε, πρέπει να γίνουν συμφωνίες με άλλα κράτη. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Stoliver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα