BaSO4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Σε ποσο καιρο πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει σε όσους το αφμ τελειώνει σε 5; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeSt_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Οπως και στο covid app. Δεν είχε ταυτότητα για τους στρατιωτικούς. Το γνωρίζω και εκεί το ίδιο πρόβλημα είχα. Κάθονται και παινεύονται για την εφαρμογή μετά λες και εμείς δεν ζούμε Ελλάδα και να πω ότι είμαστε και λίγοι άντε πάει στο δ.....λο απαράδεκτοι απλά. Έπρεπε τουλάχιστον το δίπλωμα να περνάει για την ταυτότητα λογικό το βλέπω ασφάλειας λόγο επαγγέλματος αλλά για το δίπλωμα δεν έχουν λόγο να μην περνάει πρέπει να το διορθώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, BaSO4 είπε Σε ποσο καιρο πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει σε όσους το αφμ τελειώνει σε 5; Την Κυριακή λογικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον όσοι έχουν ειδικές ταυτότητες δηλαδή αυτοί που είναι σε σώματα ασφαλείας Λογικά δεν θα μπορουν να μπούνε στην εφαρμογή αυτή πάλι Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από sils Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kover Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, BaSO4 είπε Σε ποσο καιρο πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει σε όσους το αφμ τελειώνει σε 5; σε 20 χρόνια. προσωπική μου άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, BeSt_ είπε Το γνωρίζω και εκεί το ίδιο πρόβλημα είχα. Κάθονται και παινεύονται για την εφαρμογή μετά λες και εμείς δεν ζούμε Ελλάδα και να πω ότι είμαστε και λίγοι άντε πάει στο δ.....λο απαράδεκτοι απλά. Έπρεπε τουλάχιστον το δίπλωμα να περνάει για την ταυτότητα λογικό το βλέπω ασφάλειας λόγο επαγγέλματος αλλά για το δίπλωμα δεν έχουν λόγο να μην περνάει πρέπει να το διορθώσουν. Διάβασε 2 σχόλια πριν, ίσως βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Ερώτηση για όσους το έκαναν: Δυνατότητα εισαγωγής σε Google/Apple Wallet υπάρχει; Apple wallet και στο iPhone και στο Ρολόι τα πέρασε μια χαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εγω το εκανα εχω σε 1 ΑΦΜ και η φωτο που εβαλαν και στα δυο ταυτοτητα και διπλωμα ειναι απο την ταυτοτητα. Καλυτερα γιατι στο διπλωμα ειμαι αξυριστος. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Πολλά κινητά πάντως δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση του λειτουργικού με ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλεια. Πράγματα γελοία και ανήκουστα για τα desktop PCs. Από τις φορές που συμφωνούμε ομολογώ 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 34 minutes ago, LLLEFTERIS said: το οτι περασα τον ιο το ειχα μεσα στο κινητο 2 hours ago, LLLEFTERIS said: γιατι σε περιπτωση που πρεπει να σκαναρουν καποιο λιγο δυσκολο να σκαναρουν το κινητο. Βλέπεις την αντίφαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 20 hours ago, BEZYR said: Ενας ανθρωπος σε 3 χρονια εκανε οσα δεν εκαναν οι αχρηστοι σε 30. Καλά αράξτε λίγο. Πρακτικά τρέχουν πολλά χρόνια οι μεταβάσεις. Απλά τώρα βγαίνουν τα front-end. Νομίζω επί Γιωργάκη ξεκίνησαν... Και μερικά υπήρχαν και αρκετά νωρίτερα. Όπως και να έχει πολύ χρήσιμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Βλέπεις την αντίφαση; Το είχα και σε χαρτί. Αν διαβάσει άλλο μήνυμα μου θα δεις ότι προτιμώ να τα έχω διπλά, το κινητό έτσι και αλλιώς το κουβαλάω μαζί μου σε τσαντάκι μέσης γιατί είναι 7.2 οθόνη ε δεν μου κάνει κόπο να κουβαλήσω και ένα χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Stoliver είπε Μην φακελωθείς... κρίμα είναι! Οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BeSt_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, POUARO είπε Σε οσους δεν περναει το διπλωμα πρτεπει να μπουνε εδω https://drivers-vehicles.services.gov.gr/login?returnUrl=%2F και να κανουν ενημερωση στοιχειων γιατι δεν υπαρχει το ΑΦΜ στο διπλωμα Εμένα έχει το ΑΦΜ αλλά δεν έχει φωτογραφία ενώ όλα τα άλλα τα στοιχεία τα δείχνει. Μάλλον λόγο ότι είμαι ένστολος γι'αυτό δεν περνάει ούτε το δίπλωμα στην εφαρμογή. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από BeSt_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ακόμα πιο έξτρα πρακτικότητα ένα μικρό τσιπάκι κάτω απ' το δέρμα. Οπότε δεν ανησυχείς αν ξεχάσεις ή χάσεις κινητά, πορτοφόλια κλπ. Νομίζω με την υπάρχουσα τεχνολογία δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει. Σοβαρα το λες αυτο ή κανεις πλακα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα