pirmen56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tadegr είπε Πρωί 2 ωρες στην ουρά δημόσιας υπηρεσίας έρχεται η σειρά μας μπλα,μπλα, Ταυτότητα κυριε ..... Του χώνεις το κινητό στη μούρη.. Τι είναι αυτό κυριε ταυτότητα λεω ... Μα.... ταυτότητα ειναι... Τι ταυτότητα κυριε δε θελω να δω φωτογραφίες απο τις διακοπές σας ταυτότητα λεω... Μ ταυτότητα είναι είναι σε ψηφιακή μορφή... Κυριε μου η ταυτότητα ειναι πλαστική και αναγράφει τα στοιχεία σας τέτοια έχετε αλλιώς προχωρήστε να περάσει ο επόμενος.. Μα κυριε στην τβ είπαν αυτή θα έχουμε και το έγραψαν και οι εφημερίδες δημοσιεύθηκε σκι στην εφ. του κράτους ειναι επίσημο... Ρε δε πα'να το είπανε και οι δορυφόροι εγω δεν εχω ενημέρωση και αν εγω λεω ταυτότητα πλαστική εσυ θα δείχνεις πλαστική αντε τωρα και να περάσει ο επόμενος Μα περιμένω 3ωρες Πήγαινε τωρα και αύριο περίμενε με την ταυτότητα στο χεράκι σου αντε με τον καθένα σας εδω μας τα κάνατε τσουρέκια με τα κινητά σας τι το κάναμε εδω Βρυξέλες? Ουστ!!!! ο επόμενος .... Αν ενημερώσεις τον υπάλληλο/security σχετικά με ΦΕΚ κτλ. εννοείται ότι δεν μπορούν να σε διώξουν. Και την αστυνομία μπορείς να καλέσεις αν συνεχίσουν να αρνούνται. Αν η υπηρεσία δεν έχει προμηθευτεί barcode scanners(π.χ. υπηρεσιακό κινητό με μονάδες) εννοείται ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί και δεν φταίει αυτός. Αλλά εκείνοι που δεν προνόησαν πρώτα για την εν λόγω προμήθεια. υ.γ.: Εν τω μεταξύ, αν αυτό που λες είναι παλιό περιστατικό τότε μιλάμε για πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας(για τον COVID) και όχι ψηφιακή ταυτότητα, που είναι κάτι αρκετά διαφορετικό. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Just now, stormrain said: Φαν φακτ και στο διπλωμα "τραβηξαν" την φωτογραφια της ταυτοτητας και οχι την native του χαρτινου ροζ διπλωματος που εχω. 😛 Πόσο χρονών στο δίπλωμα και πόσο στην ταυτότητα? 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Πόσο χρονών στο δίπλωμα και πόσο στην ταυτότητα? 😛 22 και 24 αντιστοιχα. I know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο 2.α) Το κινητό είναι μακράν πιο ασφαλές από το πορτοφόλι σου με δυνατότητες κρυπτογράφησης. Αν σου κλέψουν το πορτοφόλι, έμπλεξες. Αν σου κλέψουν το τηλέφωνο πρέπει να ξέρουν και να "σπάσουν" την κρυπτογράφηση. Ως τότε, έχεις ακυρώσει τα πάντα (κάρτες, ταυτότητες κλπ). Πολλά κινητά πάντως δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση του λειτουργικού με ό,τι συνεπάγεται για την ασφάλεια. Πράγματα γελοία και ανήκουστα για τα desktop PCs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Βγαλτε ρε μοντς το οριο στα reactions 5 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Βγαλτε ρε μοντς το οριο στα reactions Υπάρχει όριο? Πως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Αν από τροχαία παράβαση σου πάρουν το δίπλωμα τι γίνεται ? Συνεχίζεις με το wallet? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Just now, etheo said: Αν από τροχαία παράβαση σου πάρουν το δίπλωμα τι γίνεται ? Συνεχίζεις με το wallet? Γι αυτα θα υπαρξουν διευκρινησεις σιγουρα και ενδεχομενως διορθωσεις σε σχεση με τα πιστοποιητικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, etheo είπε Αν από τροχαία παράβαση σου πάρουν το δίπλωμα τι γίνεται ? Συνεχίζεις με το wallet? Σε λίγο τελειώνει το embargo οπότε το άρθρο θα ανανεωθεί με περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου κι αυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, Nabuko said: Υπάρχει όριο? Πως είναι? Απο ενα σημειο και μετα δεν σε αφηνει να κανεις αλλα. dunno the exact number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, etheo said: Αν από τροχαία παράβαση σου πάρουν το δίπλωμα τι γίνεται ? Συνεχίζεις με το wallet? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το λες περισσότερο διαφήμιση του έργου της κυβέρνησης παρά παρουσίαση του wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drjohn1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 εμεν ατο διπλωμα δεν μου το βγαζει .Μου λειε δεν ειναι δυνατη η εκδοση ψηφιακου διπλωματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingvaliant Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 και μένα φίλος που κατάφερε να συνδέσει και ταυτότητα και δίπλωμα, πριν 15 λεπτά, έχει ΑΦΜ που τελειώνει σε 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, vagstef είπε Το λες περισσότερο διαφήμιση του έργου της κυβέρνησης παρά παρουσίαση του wallet Aς το έκαναν και «οι άλλοι» να το διαφήμιζαν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δούλεψε και σε μένα αλλά όντως τράβηξε τη φώτο της ταυτότητας και για το δίπλωμα παρόλο που έχω καινούριο δίπλωμα οδήγησης (το 2020 το εβγαλα) ενώ η ταυτότητα είναι του 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα