Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Visehrad είπε

Καλησπέρα σας,

Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites.

Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?

Από 01 Αυγούστου θα το ενοικιάσει ?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Από 01 Αυγούστου θα το ενοικιάσει ?

Τα ταβάνια του σπιτιού είναι μπεζ;

Δημοσ.

είναι γνωστό ότι η βλακεία δεν έχει όρια αλλά αυτό είναι εκτός ορίων, οπότε υποψιάζομαι πως δεν έγινε καλή συνεννόηση. Είναι και αυτό πολύ συχνό. Σε πολλούς άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν... 

Σε περίπτωση που σοβαρολογεί, εννοείται ότι φεύγεις. όχι τόσο για τα 200€ αλλά αν μπλέξεις με τέτοιους τύπους είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν προβλήματα και στη συνέχεια.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Visehrad είπε

Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites.

Μήπως ο ιδιοκτήτης έχει δώσει το σπίτι σε μεσίτη?

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Visehrad είπε

Καλησπέρα σας,

Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?

Συννενόηση σπασμένο τηλέφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαναρωτάς πάλι τον ιδιοκτήτη για να επαναλάβει περί τίνος πρόκειται με τα 200 ευρώ, μπας και δεν κατάλαβε καλά ο αδερφός σου τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης. Αν επιβεβαιώσει πάλι τα 200 ευρώ για κατέβασμα αγγελίας. Κλείνει το τηλέφωνο και ψάχνει για άλλο σπίτι. Διότι ακόμα και να αρνηθεί να πληρώσει και να το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιον ιδιοκτήτη θα έχει πρόβλημα μελλοντικά με οτιδήποτε προκύψει. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ξαναρωτάς πάλι τον ιδιοκτήτη για να επαναλάβει περί τίνος πρόκειται με τα 200 ευρώ, μπας και δεν κατάλαβε καλά ο αδερφός σου τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης. Αν επιβεβαιώσει πάλι τα 200 ευρώ για κατέβασμα αγγελίας. Κλείνει το τηλέφωνο και ψάχνει για άλλο σπίτι. Διότι ακόμα και να αρνηθεί να πληρώσει και να το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιον ιδιοκτήτη θα έχει πρόβλημα μελλοντικά με οτιδήποτε προκύψει. 

Αυριο, μπορεί να του ζητήσει λεφτα επειδή ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή.

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενετε εσείς να απαντήσει. Το έγραψε και εξαφανίστηκε. Μυρίστε τα νύχια σας τώρα να καταλάβετε τι εννοεί.:rolleyes:

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Περίμενετε εσείς να απαντήσει. Το έγραψε και εξαφανίστηκε. Μυρίστε τα νύχια σας τώρα να καταλάβετε τι εννοεί.:rolleyes:

Περιμένεις να μαζευτούν καμία 10αρια σελίδες, να τις διαβάσει και να βγάλει συμπεράσμα.

Δημοσ.

σαν τι να εννοει ο μπινες ο ιδιοκτητης ρε παιδια δηλαδη? Σκεφτειτε με κουτοπονηρια και θα το καταλαβετε.Παροτι ο αδερφος του ts το εχει κλεισει, αυτος θα συνεχισει να το εχει διαθεσιμο σε σαιτ μπας και παρει παραπανω ενοικιο(100% θα βρεθει καποιος). Και του ζηταει 200 ευρω για να το κατεβασει και να ειναι σιγουρος οτι το χει κλεισει. Μιλαμε για την επιτομη της κουτοπονηριας.

*βαλτε μπιπ στην επιτομη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κοινή λογική,είναι τελικά υπερδύναμη..

Ζητάει λεφτά για να μην αφήσει την αγγελία ενεργή,επειδή προφανώς δε συμφώνησαν/δεν υπέγραψαν κάτι/δεν έδωσε λεφτά ο εν δυνάμει ενοικιαστής.

Σου λέει,αν θες 2 βδομάδες να μαζεψεις τα λεφτά,να το σκεφτείς δε ξέρω εγώ τι,πλήρωσε με αλλιώς θα δείξω το σπίτι και αλλού και αν ο άλλος έρθει έτοιμος ή μου δώσει παραπάνω,του το δίνω επιτόπου.

Αυτά.

Επεξ/σία από Nera1
Δημοσ.

Μπορεί να είπε ο ενοικιαστής ότι εγώ μένω κάπου και το θέλω από 01 Σεπτεμβρίου.

Και σου λέει ο ιδιοκτήτης: με τον Αύγουστο τι θα γίνει?

Η δίνεις 200€ να πατσισουμε την διαφορά η συνεχίζω την αγγελία και ότι κάτσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nera1 είπε

Η κοινή λογική,είναι τελικά υπερδύναμη..

Ζητάει λεφτά για να μην αφήσει την αγγελία ενεργή,επειδή προφανώς δε συμφώνησαν/δεν υπέγραψαν κάτι/δεν έδωσε λεφτά ο εν δυνάμει ενοικιαστής.

Σου λέει,αν θες 2 βδομάδες να μαζεψεις τα λεφτά,να το σκεφτείς δε ξέρω εγώ τι,πλήρωσε με αλλιώς θα δείξω το σπίτι και αλλού και αν ο άλλος έρθει έτοιμος ή μου δώσει παραπάνω,του το δίνω επιτόπου.

Αυτά.

Πολύ απλά, οποίος υπογράψει πρώτος υπέγραψε και πήρε το ακίνητο. Αυτά με τις αγγελίες και τα λεφτά για να ανέβει/κατεβει η αγγελία είναι σαχλαμάρες. Αν δεν ήθελε να υπογράψει ο άλλος απλά θα του το πιάσει ο επόμενος που θα συμφωνήσει άμεσα. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. 

Δημοσ.

Μαλλον δεν εχει καταλαβει καλα ο ts.
Ο αλλος θα το ειπε σε φαση "το κλεινουμε να κατεβασω την αγγελια" και ισως ζητησε 200 μπροστα,τα οποια θα αφαιρεθουν απο το ενοικιο.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...