adversus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Πάλι καλά δε σας ζήτησε κι άλλα 200 για τον κόπο του που ανέβασε την αγγελία 😂
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα σας, Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Από 01 Αυγούστου θα το ενοικιάσει ?
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Από 01 Αυγούστου θα το ενοικιάσει ? Τα ταβάνια του σπιτιού είναι μπεζ;
Bitbit Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 είναι γνωστό ότι η βλακεία δεν έχει όρια αλλά αυτό είναι εκτός ορίων, οπότε υποψιάζομαι πως δεν έγινε καλή συνεννόηση. Είναι και αυτό πολύ συχνό. Σε πολλούς άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουν... Σε περίπτωση που σοβαρολογεί, εννοείται ότι φεύγεις. όχι τόσο για τα 200€ αλλά αν μπλέξεις με τέτοιους τύπους είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν προβλήματα και στη συνέχεια.
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Visehrad είπε Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Μήπως ο ιδιοκτήτης έχει δώσει το σπίτι σε μεσίτη?
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα σας, Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Συννενόηση σπασμένο τηλέφωνο.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξαναρωτάς πάλι τον ιδιοκτήτη για να επαναλάβει περί τίνος πρόκειται με τα 200 ευρώ, μπας και δεν κατάλαβε καλά ο αδερφός σου τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης. Αν επιβεβαιώσει πάλι τα 200 ευρώ για κατέβασμα αγγελίας. Κλείνει το τηλέφωνο και ψάχνει για άλλο σπίτι. Διότι ακόμα και να αρνηθεί να πληρώσει και να το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιον ιδιοκτήτη θα έχει πρόβλημα μελλοντικά με οτιδήποτε προκύψει. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Basilhs23___ 2
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ξαναρωτάς πάλι τον ιδιοκτήτη για να επαναλάβει περί τίνος πρόκειται με τα 200 ευρώ, μπας και δεν κατάλαβε καλά ο αδερφός σου τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης. Αν επιβεβαιώσει πάλι τα 200 ευρώ για κατέβασμα αγγελίας. Κλείνει το τηλέφωνο και ψάχνει για άλλο σπίτι. Διότι ακόμα και να αρνηθεί να πληρώσει και να το πάρει πίσω ο ιδιοκτήτης, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τέτοιον ιδιοκτήτη θα έχει πρόβλημα μελλοντικά με οτιδήποτε προκύψει. Αυριο, μπορεί να του ζητήσει λεφτα επειδή ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή. 1
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Περίμενετε εσείς να απαντήσει. Το έγραψε και εξαφανίστηκε. Μυρίστε τα νύχια σας τώρα να καταλάβετε τι εννοεί.
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Περίμενετε εσείς να απαντήσει. Το έγραψε και εξαφανίστηκε. Μυρίστε τα νύχια σας τώρα να καταλάβετε τι εννοεί. Περιμένεις να μαζευτούν καμία 10αρια σελίδες, να τις διαβάσει και να βγάλει συμπεράσμα.
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 σαν τι να εννοει ο μπινες ο ιδιοκτητης ρε παιδια δηλαδη? Σκεφτειτε με κουτοπονηρια και θα το καταλαβετε.Παροτι ο αδερφος του ts το εχει κλεισει, αυτος θα συνεχισει να το εχει διαθεσιμο σε σαιτ μπας και παρει παραπανω ενοικιο(100% θα βρεθει καποιος). Και του ζηταει 200 ευρω για να το κατεβασει και να ειναι σιγουρος οτι το χει κλεισει. Μιλαμε για την επιτομη της κουτοπονηριας. *βαλτε μπιπ στην επιτομη
Nera1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η κοινή λογική,είναι τελικά υπερδύναμη.. Ζητάει λεφτά για να μην αφήσει την αγγελία ενεργή,επειδή προφανώς δε συμφώνησαν/δεν υπέγραψαν κάτι/δεν έδωσε λεφτά ο εν δυνάμει ενοικιαστής. Σου λέει,αν θες 2 βδομάδες να μαζεψεις τα λεφτά,να το σκεφτείς δε ξέρω εγώ τι,πλήρωσε με αλλιώς θα δείξω το σπίτι και αλλού και αν ο άλλος έρθει έτοιμος ή μου δώσει παραπάνω,του το δίνω επιτόπου. Αυτά. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από Nera1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μπορεί να είπε ο ενοικιαστής ότι εγώ μένω κάπου και το θέλω από 01 Σεπτεμβρίου. Και σου λέει ο ιδιοκτήτης: με τον Αύγουστο τι θα γίνει? Η δίνεις 200€ να πατσισουμε την διαφορά η συνεχίζω την αγγελία και ότι κάτσει.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nera1 είπε Η κοινή λογική,είναι τελικά υπερδύναμη.. Ζητάει λεφτά για να μην αφήσει την αγγελία ενεργή,επειδή προφανώς δε συμφώνησαν/δεν υπέγραψαν κάτι/δεν έδωσε λεφτά ο εν δυνάμει ενοικιαστής. Σου λέει,αν θες 2 βδομάδες να μαζεψεις τα λεφτά,να το σκεφτείς δε ξέρω εγώ τι,πλήρωσε με αλλιώς θα δείξω το σπίτι και αλλού και αν ο άλλος έρθει έτοιμος ή μου δώσει παραπάνω,του το δίνω επιτόπου. Αυτά. Πολύ απλά, οποίος υπογράψει πρώτος υπέγραψε και πήρε το ακίνητο. Αυτά με τις αγγελίες και τα λεφτά για να ανέβει/κατεβει η αγγελία είναι σαχλαμάρες. Αν δεν ήθελε να υπογράψει ο άλλος απλά θα του το πιάσει ο επόμενος που θα συμφωνήσει άμεσα. Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
StamTheMan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μαλλον δεν εχει καταλαβει καλα ο ts. Ο αλλος θα το ειπε σε φαση "το κλεινουμε να κατεβασω την αγγελια" και ισως ζητησε 200 μπροστα,τα οποια θα αφαιρεθουν απο το ενοικιο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις