Visehrad Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο?
basilis_k6 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 ας κλείσει το σπιτι με την προκαταβολή και πειτε του την αγγελία να την αφήσει πάνω. 2
korakios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Visehrad είπε ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. εννοεί οτι δε θα το έχει σε αγγελία για άλλον ενδιαφερόμενο , εντελώς κουλό , αν είναι κομπλέ το σπίτι ας τα δώσει , φυσικά όλα με απόδειξη πχ σαν εγγύηση , αλλιώς τα ξεχνάει
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εγώ θα έφευγα μακριά απο τέτοιο ιδιοκτήτη. 14 1 1
mihanikos1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, korakios είπε εννοεί οτι δε θα το έχει σε αγγελία για άλλον ενδιαφερόμενο , εντελώς κουλό , αν είναι κομπλέ το σπίτι ας τα δώσει , φυσικά όλα με απόδειξη πχ σαν εγγύηση , αλλιώς τα ξεχνάει Τι εννοείς να το έχει σε αγγελία για άλλον ενδιαφερόμενο; Αφού θα κλείσει το σπίτι και θα πάρει προκαταβολή τα 2 ενοίκια δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος. 1
fredd0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 δε βγαζει κανενα νοημα αυτο που λες μηπως του ειπε 200 ευρω, βγαζω αγγελια μεχρι να υπογραψουμε (και προφανως τα 200 αφαιρουνται απο την εγγυηση) αλλιως τι νοημα εχει να υπογραψουν, να παρει εγγυηση και να εχει ακομα αγγελια 2
korakios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε Τι εννοείς να το έχει σε αγγελία για άλλον ενδιαφερόμενο; Αφού θα κλείσει το σπίτι και θα πάρει προκαταβολή τα 2 ενοίκια δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος. προφανώς θα ακυρώσει αν βρει κάποιον άλλον (λογικά με παραπάνω ενοικιο) , να είσαι σίγουρος οτι στην καλύτερη απλά θα κόψει χειρόγραφη οτι έλαβε αυτά τα λεφτά , αλλά συμβόλαιο θα το τρενάρει να υπογράψει κανα μήνα μην ψάχνεις λογική φυσικά
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Χαρμανης για μπιστολιασμα ειναι ο γελοιος.....🤣
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα σας, Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? Σίγουρα κατάλαβε καλά;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, Visehrad είπε Καλησπέρα σας, Βρήκε ο αδερφός μου ένα σπίτι για ενοικίαση και ο ιδιοκτήτης εκτός από την προκαταβολή μπροστά 2 ενοικίων ζητάει και 200€ για κατέβασμα της αγγελίας από sites. Τα 2 ενοίκια ΟΚ το ξέρω αλλά το άλλο πρώτη φορά το ακούω. Επιπλέον έψαξα σε XE kai Spitogato που βάζουν πολλές αγγελίες και αναφέρουν για πολύ χαμηλές χρεώσεις της τάξης των 3 ευρώ για 6 μήνες ή ακόμα και δωρεάν. Μου βρωμάει λίγο.... Έχει τύχει σε κάποιον κάτι ανάλογο? τρέχεις μακρυα......
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Τι έχουν κάτσει και έχουν σκεφτεί οι μπινεδες για να κονομησουν.. Βάλτε μπιμ στο "σκεφτεί" 3
Haldol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Πείτε του να μην κατεβάσει την αγγελία, εσάς τις σας νοιάζει; Αυτόν θα παίρνουν τηλέφωνο Το "σύνηθες" είναι ένα ενοίκιο μπροστά (του τρέχοντα μήνα) συν ακόμα ένα ως εγγύηση. Καμιά φορά η εγγύηση μπορεί να 'ναι και παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις