Gatoskylo8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, MikeJ είπε Τον θυμάμαι αυτόν τον όρο στη σύμβαση. Άνευ αξίας και ουσίας και απορώ γιατί τον βάζουν ακόμα. Όποτε θες φεύγεις εννοείτε. Τι θα κάνουν δλδ, θα σε κρατήσουν με το ζόρι στυλ δουλεία και έτσι. Τουλάχιστον σε ότι αφορά πληρωμές και δώρα είναι τυπικοί. Ότι έχεις δουλέψει θα το πάρεις. Κυρίως σκεφτόμουν κατακράτηση μισθού (90%) και ίσως μήνυση (10%). Βέβαια, αμφιβάλω αν υπάρχει πρωτοδικείο το οποίο θα καταδικάσει εργαζόμενο επειδή δεν ενημέρωσε 30 ημέρες πριν φύγει αλλά δύο εβδομάδες.
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, Gatoskylo8 said: Κυρίως σκεφτόμουν κατακράτηση μισθού (90%) και ίσως μήνυση (10%). Βέβαια, αμφιβάλω αν υπάρχει πρωτοδικείο το οποίο θα καταδικάσει εργαζόμενο επειδή δεν ενημέρωσε 30 ημέρες πριν φύγει αλλά δύο εβδομάδες. Όχι ούτε καν. Επειδή όπως και άλλοι πιστεύω έχω καταλάβει για ποια εταιρεία πρόκειται και έχω εργαστεί και εγώ και φίλοι μου, δεν ασχολείται κανένας αν παραιτηθείς. Βασικά περίπου ένα 35% των εργαζομένων δε βγάζει χρόνο εκεί και φεύγει. Άμα ήταν να τους κυνηγάνε όλους, δε θα προλαβαίνανε να κάνουν τίποτα άλλο. Εγώ πχ είχα παραιτηθεί κάπου Ιούνιο ή Ιούλιο και τον Δεκέμβριο πήρα κανονικά και το ποσοστό του δώρο Χριστουγέννων που αναλογούσε (χωρίς καμία ενέργεια από μεριάς μου). 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, MikeJ είπε Όχι ούτε καν. Επειδή όπως και άλλοι πιστεύω έχω καταλάβει για ποια εταιρεία πρόκειται και έχω εργαστεί και εγώ και φίλοι μου, δεν ασχολείται κανένας αν παραιτηθείς. Βασικά περίπου ένα 35% των εργαζομένων δε βγάζει χρόνο εκεί και φεύγει. Άμα ήταν να τους κυνηγάνε όλους, δε θα προλαβαίνανε να κάνουν τίποτα άλλο. Εγώ πχ είχα παραιτηθεί κάπου Ιούνιο ή Ιούλιο και τον Δεκέμβριο πήρα κανονικά και το ποσοστό του δώρο Χριστουγέννων που αναλογούσε (χωρίς καμία ενέργεια από μεριάς μου). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και τις καθησυχαστικές σου απαντήσεις. Να'σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα