aprilia80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση για Κέα αφού φέτος φαίνεται στο ε2 των γονιών μου η δωρεάν παραχώρηση οικίας σε μένα. Δούλεψα ως Απογραφέας και εισέπραξα 850 ευρώ που όμως δε φαίνονται στη φορολογική δήλωση. Μου είπαν ότι θα χρειαστεί στο τέλος του χρόνου να κάνω τροποποιητικη. Αν τελικά τα δηλώσω ηλεκτρονικά στην αίτηση για κε, θα μειωθεί το ποσό; Μιλώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό.
panagiotis54 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 ε βεβαια γιατι οταν μπεις 1η φορα στη ζωη σου σε τεχνολογικο φορουμ τι ερωτηση θα κανεις...για την τεχνολογια? nope! για τα λογιστικα! 1
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, aprilia80 είπε Είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση για Κέα αφού φέτος φαίνεται στο ε2 των γονιών μου η δωρεάν παραχώρηση οικίας σε μένα. Δούλεψα ως Απογραφέας και εισέπραξα 850 ευρώ που όμως δε φαίνονται στη φορολογική δήλωση. Μου είπαν ότι θα χρειαστεί στο τέλος του χρόνου να κάνω τροποποιητικη. Αν τελικά τα δηλώσω ηλεκτρονικά στην αίτηση για κε, θα μειωθεί το ποσό; Μιλώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό. αν δεν φαινονται δεν θα μειωθει το ποσο οταν ξανακανεις αιτηση σε 6 μηνες και εχουν φανει τοτε μειωθει το ποσο που θα παιρνεις 1
aprilia80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Exodia The Forbidden One είπε αν δεν φαινονται δεν θα μειωθει το ποσο οταν ξανακανεις αιτηση σε 6 μηνες και εχουν φανει τοτε μειωθει το ποσο που θα παιρνεις Σε ευχαριστώ πολύ! 30 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε ε βεβαια γιατι οταν μπεις 1η φορα στη ζωη σου σε τεχνολογικο φορουμ τι ερωτηση θα κανεις...για την τεχνολογια? nope! για τα λογιστικα! Αχ καλέ, γκουγκλαρα τις απορίες μου και είδα ότι υπήρχε σαν θέμα. Είμαι εδώ από το 2010, αλλά δεν έχω πολλές τεχνολογικές απορίες με τα λίγα βασικά που ασχολούμαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα