kmarousakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Έχω κάνει μια παραγγελία από ebay στις 13 Ιουνίου και από το tracking είδα ότι είναι στην Ελλάδα από τις 28/6 και έχει κολλήσει στην Υπηρεσία Εκτελωνισμού. Κατά της 20/7 μου ήρθε αυτή η επιστολή .... Πήρα τηλέφωνο και με τα χίλια βάσανα μου απάντησαν και μου είπαν ότι από 1/7 θα ελέγχονται όλα τα αντικείμενα που έρχονται από το εξωτερικό ακόμα και αν στοιχίζουν 1 ευρώ... Τους την είπα βέβαια ότι κάνουν που κάνουν τα πράγματα 1 με 2 μήνες να έρθουν θα τρώμε και άλλη καθυστέρηση με όλο αυτό αλλά δεν τους νοιάζει και πολύ...Τους έστειλα το παραστατικό του paypal με mail αλλά ακόμα περιμένω να μου το στείλουν...
jkoukos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Σωστά σου τα λένε. Από Ιούλη του 2021 ισχύει σε όλη την ΕΕ αυτό το καθεστώς. Υπάρχει μεγάλο σχετικό θέμα στο φόρουμ. Κάνεις αυτά που σου ζητάνε.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Το ερώτημα ποιο ειναι γιατί δεν καταλαβα οτι αργεί ή οτι περνά τελωνείο
kmarousakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Γι αυτό τους έστειλα την απόδειξη του paypal και ζήτησα να με ενημερώσουν για το θέμα αλλά ακόμα τίποτα... Άσε που στο paypal δεν φαίνεται πουθενά ο αριθμός αποστολής του ταχυδρομείου που το έστειλαν και τον χρησιμοποιούν τα ΕΛΤΑ ως αριθμό πιστοποίησης... Νομίζω ότι δεν πρόκειται να μου το στείλουν οπότε τουλάχιστον θα πάρω τα χρήματά μου πίσω. Ας είναι καλά το paypal... Το θέμα είναι ότι το αντικείμενο έχει έρθει στην Ελλάδα από τις 28/6. Εγώ πήρα την ειδοποίηση 20/7 και αμέσως έστειλα αυτά που μου ζητούσαν. Ακόμα δεν έχω λάβει τίποτα ούτε καν μια απάντηση με mail. Όπως γράφει η επιστολή μετά από 1 μήνα θα επιστραφεί πίσω. Αύριο έχει 28 ο μήνας άρα θα το στείλουν πίσω.... Αυτό είναι το θέμα.....
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1. Χρηματα πισω δεν θα παρεις εφοσον υπαρχει ενεργο τρακ 2. Τα βρισκουν αυτοι στο τελωνείο μην ανησυχεις 3. Αποστολές απο τρίτες χωρες κινα κλπ κανουν πλεον να παραδοθούν ενα τρίμηνο 4. Ουτε κανεις θα ασχοληθεί μαζι σου για να σε παρει τηλέφωνο. Υπομονή πρέπει να εχεις τίποτα αλλο
kmarousakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Και όμως μια αποστολή που περίμενα την επέστρεψαν στον αποστολέα χωρίς να με ειδοποιήσουν και ο αποστολέας μου γύρισε τα χρήματα πίσω...
daimon7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Στις 26/7/2022 στις 9:51 ΜΜ, NikosKallithea είπε 1. Χρηματα πισω δεν θα παρεις εφοσον υπαρχει ενεργο τρακ 2. Τα βρισκουν αυτοι στο τελωνείο μην ανησυχεις 3. Αποστολές απο τρίτες χωρες κινα κλπ κανουν πλεον να παραδοθούν ενα τρίμηνο 4. Ουτε κανεις θα ασχοληθεί μαζι σου για να σε παρει τηλέφωνο. Υπομονή πρέπει να εχεις τίποτα αλλο Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι. Έκανα μια αγορά από το eBay ένα smart watch gt 3 pro νομίζοντας ότι είναι το Huawei watch gt 3 Pro. Μπορώ να την ακυρώσω και να ζητήσω επιστροφή? Πάντως από τον seller βλέπω ότι έχει θετικές κριτικές και πολλές. Έχει 96.3% positive feedback. Το λέω επειδή μήπως είναι μουφα.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 26 λεπτά πριν, daimon7 είπε Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι. Έκανα μια αγορά από το eBay ένα smart watch gt 3 pro νομίζοντας ότι είναι το Huawei watch gt 3 Pro. Μπορώ να την ακυρώσω και να ζητήσω επιστροφή? Πάντως από τον seller βλέπω ότι έχει θετικές κριτικές και πολλές. Έχει 96.3% positive feedback. Το λέω επειδή μήπως είναι μουφα. Αν δεν εχει ταχυδρομηθεί ακυρωσε την, αν εχει φυγει θα πρεπει να παραλάβεις και να την στείλεις πισω ενημερώνοντας το ππ και τον πωλητη.
daimon7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αν δεν εχει ταχυδρομηθεί ακυρωσε την, αν εχει φυγει θα πρεπει να παραλάβεις και να την στείλεις πισω ενημερώνοντας το ππ και τον πωλητη. Ππ τί εννοείς?
daimon7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 28 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παυπαλ Έχει γίνει shipped άρα περιμένω να έρθει και μετά πάω και το κάνω επιστροφή και ζητάω τα χρήματα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα