MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, lector είπε Προσωπικα θα αφηνα ενα φακελο με 100 και θα εγραφα απ'εξω "για το ρευμα και το νερο" (μη γινει παρανοηση κιολας οτι προκειται για αντιτιμο για το σπιτι) και θα ελεγα και χιλια ευχαριστω. 100€ σε φάκελο, με σημείωση "από μένα, να πιεις μια μπύρα με τα παιδιά". Πιο καλό, πιο λαϊκό. Εναλλακτικά, τον κυνηγάς με φάκελο (άδειο), παίζοντας ρίσκο υψηλής απόδοσης και θεωρώντας ότι δεν θα τον δεχτεί επ' ουδενί. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από MauroPaltoudias
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, greekfragma είπε να στο πω λίγο διαφορετικά. έχεις ένα φίλο που σου δίνει σπίτι 20 ημέρες. Για να σου κάνει τέτοια κίνηση είναι καλός φίλος σχεδόν κολλητός. Θα σου φαινόταν ωραίο ένας κολλητός να κάτσει να σημειώσει ακριβείς κιλοβατώρες στο 20ήμερο και να σου αφήσει στο τραπέζι 28.5ευρώ ας πούμε; Το φθηνότερο δωμάτιο χρέπι χωρίς κλιματισμό σε ελληνικό νησί δε πάει κάτω από 15 τη βραδιά. Για 20 βραδιές μιλάμε για 300ευρώ. θα άφηνες ξανά μόνο 28.5ευρώ όσο δηλαδή έκαψες; Δε θα έκανες μια αντίστοιχη κίνηση να ανταποδώσεις; Εμένα αν μου άφηνες όσα έκαψες θα με προσέβαλε. Καλύτερα να μην άφηνες τίποτα και να ξηγιόσουν σε μελλοντικό χρόνο αντίστοιχα. Και προφανώς τίθεται όπως προείπα και τι φιλία είναι. Το λιγότερο ένα 50άρικο έτσι για το καλό μαζί με κάποιο δώρο-έκπληξη όταν επισκεφθεί ο οικοδεσπότης το εξοχικό του. 300 ευρω σε ελληνικο νησι 2022 για 20 μερες μονο αν μενεις σε σκηνη λογικα εννοεις ,σπιτι 20 μερες 300 ευρω μαλλον χωρις οροφη θα ειναι 2
Manolo7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Πάντως ειναι όντως πραγματικός φίλος γιατί νοικιαζοντας το, θα έβγαζε ένα χιλιάρικο για αυτές τις μέρες πολύ άνετα ίσως και παραπάνω
Narayan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, Vault13 είπε Ενας φιλος θα μου παραχωρήσει δωρεάν το εξοχικό του στην Ζακυνθο για 20 μέρες. Ποσο ρεύμα και νερο θα του χρωστάω; Δεν υπαρχουν κλιματιστικα. Πανω κατω. Απο τοσα μεχρι τοσα, δεν χρειαζεται να υπολογιζω και το τελευταιο ευρω. νομιζω οχι μονο τις KW αλλα και μερος του παγιου κανονικα πρεπει να του δωσω. Αναλόγως τι πάροχο έχει, αν είναι καμμιά Volterra π.χ. κανά χιλιάρικο και λίγα είναι 😁
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Αν σε ενδιαφέρει μόνο η κατανάλωση, πηγαίνεις στον μετρητή του ΔΕΔΔΗΕ και του νερού και τραβάς φωτογραφίες την ημέρα που θα έρθεις και την προηγούμενη ημέρα από αυτή που θα φύγεις. Επειδή θα σου βγει κανένα 20αρικο όχι παραπάνω, άσε εσύ ένα 50-100αρι και για τις ημέρες που έμεινες στο εξοχικό του να είσαι εντάξει.
Stefanos683 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, Vault13 είπε Ενας φιλος θα μου παραχωρήσει δωρεάν το εξοχικό του στην Ζακυνθο για 20 μέρες. Ποσο ρεύμα και νερο θα του χρωστάω; Δεν υπαρχουν κλιματιστικα. Πανω κατω. Απο τοσα μεχρι τοσα, δεν χρειαζεται να υπολογιζω και το τελευταιο ευρω. νομιζω οχι μονο τις KW αλλα και μερος του παγιου κανονικα πρεπει να του δωσω. εξαρταται. αν εισαι 26ετων κ κατω κ περασεις εντελως αθορυβα σε πολυ χωριατοσπιτο παλιο απομερο κλπ κ ολα πανε καλα προτεινε τουλαχιστον 60, 80 ε κ δες πως θα το παρει κλπ αν ομως πας κ εισαι σε βιλιτσα πρωτο τραπεζι πιστα κ κανεις ζωαρα, ακομη κ 250ε να του δωσεις παλι του χρωστας
UncleKim Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Οπως τα υπολογίζω, με 46,54€ είσαι οκ. Ρε άνθρωπα, δώσε του εκει ένα κατοστάρικο, και ένα μικρό δωράκι και πιστεύω ότι είσαι οκ. Το κατοστάρικο μπορεί να σου ακούγεται πολύ, αλλά θα ακουστεί κ σε εκείνον πολύ και θα το εκτιμήσει.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως άμα έδινα το σπίτι σε καλό φίλο και στο τέλος μου άφηνε 50€ για την παραχώρηση θα ένιωθα σαν τριτοτέταρτη πόρνη. Καλύτερα να πάρεις ένα δώρο συμβολικό αντίστοιχης αξίας πχ 2 καλά κρασιά ή κάτι ανάλογα το γούστο του 1 1
Vault13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Εγώ πάντως άμα έδινα το σπίτι σε καλό φίλο και στο τέλος μου άφηνε 50€ για την παραχώρηση θα ένιωθα σαν τριτοτέταρτη πόρνη. Καλύτερα να πάρεις ένα δώρο συμβολικό αντίστοιχης αξίας πχ 2 καλά κρασιά ή κάτι ανάλογα το γούστο του Εσυ νοικιαζε τα όλα και χρέωνε ακόμα και τον φραπέ. Οταν φτάσει καποιος να σου δωσει κατι, αναρωτήσου το γιατι. Σιγουρα όχι γιατι εισαι όμορφος/η.
tzotzo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Vault13 είπε Εσυ νοικιαζε τα όλα και χρέωνε ακόμα και τον φραπέ. Οταν φτάσει καποιος να σου δωσει κατι, αναρωτήσου το γιατι. Σιγουρα όχι γιατι εισαι όμορφος/η. δικιο εχει το παλικαρι. στις φιλιες δεν πολυμετρανε τα χρηματα. και γενικοτερα οταν βγει το χαρτι εξω, ειναι λογος παρεξηγησεων εγω θα γεμιζα το ψυγειο μπυρες να τις βρει, το παλικαρι,κρυες οταν παει μετα, και ενα σουπερ καθαρισμα. 1
ObeyWario! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Και εγώ με τον cthulhucarbide είμαι, είναι αρκετά μίζερο να του δώσεις λεφτά για το ρεύμα Πάρτου κάποιο δώρο αργότερα και αν ξέρεις ότι θα πάει στο σπίτι μετά απο σένα άσε κάνα ποτό που του αρέσει στο ψυγείο. Ακόμη και ρέστος να είσαι το πόσο που ήταν να δώσεις για ρεύμα κάντα πχ καμιά φιγούρα funko και μπύρες 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vault13 είπε Εσυ νοικιαζε τα όλα και χρέωνε ακόμα και τον φραπέ. Οταν φτάσει καποιος να σου δωσει κατι, αναρωτήσου το γιατι. Σιγουρα όχι γιατι εισαι όμορφος/η. Δωσε 45, αλλα με 50αρικο για να ζητησεις και 5 ευρω ρεστα. Θα φανει ακομα καλυτερα. Αν εδινα σπιτι, θα μου αρκουσε απλα να το αφησεις καθαρο και κανα δωρακι οπως ειπαν. Αφου δεν εχει ac, απο μια κουζινα για 2 ωρες την ημερα το πολυ να καψεις 1 ευρω/μερα στο μαγειρεμα. φωτα και ανεμιστηρες σιγα. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από SabotazNic
The_Other_One Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10ευρώ/μέρα. Α, χωρίς κλιματισμό; 5ευρώ/μέρα. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από The_Other_One
Vault13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/7/2022 στις 4:01 ΜΜ, The_Other_One είπε 10ευρώ/μέρα. Α, χωρίς κλιματισμό; 5ευρώ/μέρα. Πυρηνικό κλιματιστικό ειναι αυτο που καιει 10€ την μερα; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από Vault13
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Αντικατέστησε ότι εκανες χρήση (απορρυπαντικά,φαγώσιμα κλπ),πλύνε και καθάρισε τα πάντα και άσε ότι χρήματα νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα