Vault13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ενας φιλος θα μου παραχωρήσει δωρεάν το εξοχικό του στην Ζακυνθο για 20 μέρες. Ποσο ρεύμα και νερο θα του χρωστάω; Δεν υπαρχουν κλιματιστικα. Πανω κατω. Απο τοσα μεχρι τοσα, δεν χρειαζεται να υπολογιζω και το τελευταιο ευρω. νομιζω οχι μονο τις KW αλλα και μερος του παγιου κανονικα πρεπει να του δωσω.
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 σε λογαριασμό ρεύματος νερό με τα βασικά για 1 μήνα υπολόγισε ένα 50άρικο το πολύ τραβηγμένο περισσότερο για το ευχαριστώ προς το φίλο. Στη πραγματικότητα για 1-2 άτομα δε θα ξεπεράσεις τα 20-30ευρώ. Εγώ θα άφηνα 50άρικο μαζί με κάνα δωράκι κρασάκι ή κάτι άλλο που θα βρει όταν επισκεφθεί ο ίδιος το εξοχικό αργότερα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Παιρνεις ένδειξη μετρητή αρχική και τελική και πληρώνεις 2 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Παιρνεις ένδειξη μετρητή αρχική και τελική και πληρώνεις ΔΤ + ΔΦ + ΤΑΠ να πληρώσει, ή όχι μια και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα τα πλήρωνε ούτως ή άλλως? ΕΡΤ να πληρώσει?
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε ΔΤ + ΔΦ + ΤΑΠ να πληρώσει, ή όχι μια και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα τα πλήρωνε ούτως ή άλλως? ΕΡΤ να πληρώσει? Ρε παιδια εδω μεσα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, το σύνολο του λογαριασμου το διαιρεις με τις kwh και πληρώνεις αυτα που αντιστοιχούν, δεν πληρωνεις ξερα την kwh Ημαρτον
MauroPaltoudias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ρε παιδια εδω μεσα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, το σύνολο του λογαριασμου το διαιρεις με τις kwh και πληρώνεις αυτα που αντιστοιχούν, δεν πληρωνεις ξερα την kwh Αυτό προϋποθέτει ότι θα του ζητήσεις τον λογαριασμό βρε συ. Οπότε, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να σου πει "άστο" κ.λπ. 1
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 8 minutes ago, NikosKallithea said: Ρε παιδια εδω μεσα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, το σύνολο του λογαριασμου το διαιρεις με τις kwh και πληρώνεις αυτα που αντιστοιχούν, δεν πληρωνεις ξερα την kwh Ημαρτον να στο πω λίγο διαφορετικά. έχεις ένα φίλο που σου δίνει σπίτι 20 ημέρες. Για να σου κάνει τέτοια κίνηση είναι καλός φίλος σχεδόν κολλητός. Θα σου φαινόταν ωραίο ένας κολλητός να κάτσει να σημειώσει ακριβείς κιλοβατώρες στο 20ήμερο και να σου αφήσει στο τραπέζι 28.5ευρώ ας πούμε; Το φθηνότερο δωμάτιο χρέπι χωρίς κλιματισμό σε ελληνικό νησί δε πάει κάτω από 15 τη βραδιά. Για 20 βραδιές μιλάμε για 300ευρώ. θα άφηνες ξανά μόνο 28.5ευρώ όσο δηλαδή έκαψες; Δε θα έκανες μια αντίστοιχη κίνηση να ανταποδώσεις; Εμένα αν μου άφηνες όσα έκαψες θα με προσέβαλε. Καλύτερα να μην άφηνες τίποτα και να ξηγιόσουν σε μελλοντικό χρόνο αντίστοιχα. Και προφανώς τίθεται όπως προείπα και τι φιλία είναι. Το λιγότερο ένα 50άρικο έτσι για το καλό μαζί με κάποιο δώρο-έκπληξη όταν επισκεφθεί ο οικοδεσπότης το εξοχικό του. 10 2
GrKata Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ναι, καλυτερα αν εχεις αντιστοιχο εξοχικο προσκαλεσε τον εσυ του χρονου, η αν οχι κανε του δωρο διαμονη σε κανα νησακι σαν ανταποδωση.
lector Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Προσωπικα θα αφηνα ενα φακελο με 100 και θα εγραφα απ'εξω "για το ρευμα και το νερο" (μη γινει παρανοηση κιολας οτι προκειται για αντιτιμο για το σπιτι) και θα ελεγα και χιλια ευχαριστω. Εννοειται και το σπιτι στην πενα πριν φυγεις, καθαρο και τακτοποιημενο. Με 100 ευρω 20 μερες διακοπες δεν κανεις ουτε στο δικο σου εξοχικο. Και επισης προφανως θα ανταποδωσεις την κινηση στο μελλον αν δοθει η ευκαιρια. 11
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, greekfragma είπε να στο πω λίγο διαφορετικά. έχεις ένα φίλο που σου δίνει σπίτι 20 ημέρες. Για να σου κάνει τέτοια κίνηση είναι καλός φίλος σχεδόν κολλητός. Θα σου φαινόταν ωραίο ένας κολλητός να κάτσει να σημειώσει ακριβείς κιλοβατώρες στο 20ήμερο και να σου αφήσει στο τραπέζι 28.5ευρώ ας πούμε; Το φθηνότερο δωμάτιο χρέπι χωρίς κλιματισμό σε ελληνικό νησί δε πάει κάτω από 15 τη βραδιά. Για 20 βραδιές μιλάμε για 300ευρώ. θα άφηνες ξανά μόνο 28.5ευρώ όσο δηλαδή έκαψες; Δε θα έκανες μια αντίστοιχη κίνηση να ανταποδώσεις; Εμένα αν μου άφηνες όσα έκαψες θα με προσέβαλε. Καλύτερα να μην άφηνες τίποτα και να ξηγιόσουν σε μελλοντικό χρόνο αντίστοιχα. Και προφανώς τίθεται όπως προείπα και τι φιλία είναι. Το λιγότερο ένα 50άρικο έτσι για το καλό μαζί με κάποιο δώρο-έκπληξη όταν επισκεφθεί ο οικοδεσπότης το εξοχικό του. Εμενα τα λες αυτα, απο την στιγμη που κάποιος ρωτα τετοια πράγματα προφανώς ή δεν εχει ή τα μετράει λεπτο προς λεπτο, το ποσο ερχεται η kwh στο περίπου μπορει να το δει απο οποιονδήποτε λογαριασμό άσχετο με το σπιτι αυτο
greekfragma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 40 minutes ago, NikosKallithea said: Εμενα τα λες αυτα, απο την στιγμη που κάποιος ρωτα τετοια πράγματα προφανώς ή δεν εχει ή τα μετράει λεπτο προς λεπτο, το ποσο ερχεται η kwh στο περίπου μπορει να το δει απο οποιονδήποτε λογαριασμό άσχετο με το σπιτι αυτο αν δε τα έχει ή τα μετράει λεπτό προς λεπτό δε μπορεί να κάνει 20μέρες διακοπές. γιατί για να πάει Ζάκυνθο θέλει τουλάχιστον 100ευρώ πήγαινέλα σε εισητήρια βενζίνες κλπ. άρα ναι αν αντέχει να φύγει από Αττική που βρίσκεται ο Vault13 δε μπορεί να ρωτάει αν θα πληρώσει 28.5ευρώ σε κιλοβατώρες και το παράδειγμά σου δε στέκει. 1
Vault13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειναι πολυ σχετικο τι χρωσταει ποιος σε ποιον σε μια φιλια. Καποιοι θεωρησατε οτι χρωσταω ας πουμε. Εχω δωσει και εχω παρει αρκετα. Ειναι δουνε και λαβειν η φαση και η ζωη γενικως. Παρολα αυτα δεν θελω να μου κερασουν νερο και ρευμα ειναι γαϊδουριά. Διαβαζοντας οσα γρψατε προς το πενηνταρικο ειμαι και θα δωσω αλλα 50€ στην καθαριστρια να το παραδωσω οπως το παρελαβα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Vault13
HateMe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Υπερανάλυση χωρίς λόγο. Άστου 50-60 ευρώ και τελείωσες. 4
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το νοικιαζεις 10 μερες σε αλλοδαπα με 50 ευρω την μερα (τζαμπα για νησι) και του δινεις τα μισα βγαζοντας και μερικα δικα σου εξοδα....😂😍🤣🤩
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 και εγω κανενα κατοστάρικο θα του εδινα σε ενα φακελο κ εαν δε τα δεχόταν θα του εκανα ενα καλο δώρο αντιστοιχης αξιας πανω/κατω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα