rodosf1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Ravager είπε Παιδιά το έχετε χάσει λίγο. Άλλο το amazon prime και άλλο το Prime Video. Tο amazon prime είναι πληρώνεις μια συνδρομή για να έχεις τζάμπα μεταφορικά στης παραγγελίες σου. Και σαν δωρο σου δίνει το prime video και το amazon music. Και το βασικο δεν υποστιριζε στην Ελλαδα. σωστός είσαι φίλε μου αλλά... συνεχίζεται ο σχολιασμός από κάτω για όσους νομίζουν ότι prime video κ prime είναι το ίδιο. υπομονή...
JimGer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Βασικά εκτός από το prime delivery και το prime video, ένα καλό του prime είναι το unlimited photo backup σε original quality. Σαν εφαρμογή είναι σαφώς πίσω από google photos αλλά... Having said that full price δύσκολα θα πλήρωνα. Βολεύει αν παραγγέλνεις πολλά πράγματα, αλλά οι τιμές του συνήθως είναι πιο πάνω από αλλά. Απλά για να έχετε μια εικόνα, Αγγλία δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και τόσο καλό όσο το skroutz και γενικά το amazon για προϊόντα είναι σχεδόν συνώνυμο του google για αναζητήσεις
Tetrabitos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ανεβάστε το και 143%. Δεν το χρησιμοποιώ. Οβερ!
elpenor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2022 στις 9:03 ΜΜ, tryfos είπε είμαστε ακόμα στη φάση 'αφήνω ψεύτικο χειρογράφο χαρτάκι στον παραλήπτη, ότι δήθεν δεν τον βρήκα, για να έρθει για την παραλαβή μόνος του από το κατάστημα courier'. H ACS στο νησί με πήρε σήμερα 3! τηλέφωνα τα οποία δεν απάντησα γιατί κοιμόμουν και παρόλα αυτά ήρθε στο σπίτι και παρέδωσε στη σύζυγο. Οι υπηρεσίες courier δεν είναι ίδιες σε όλα τα μέρη.... Στο θέμα πάντως το amazon prime video είναι αρκετά δυνατό, έχω δει πολύ περισσότερα από όσα έχω δει στο disney πχ. Και για όσους παραπονιούνται για το κόστος και σίγουρα έχουν δίκιο ότι είναι μεγάλο, το πρόβλημα είναι ότι σήμερα όλα είναι πανάκριβα γιατί οι μισθοί εδώ είναι τραγικοί.... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2022 από elpenor
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Στις 26/7/2022 στις 9:35 ΜΜ, SKOKMAN είπε Ε ναι Σου λεει lord of the rings θελεις? Πλέρωσε ρε κερατα!!!! Amazon απο τουρκια με 1 ευρω ρε μέχρι να σβήσει ο Ηλιος δεν φερνει απο τι ειδα η τουρικια ελλαδα
tryfos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, elpenor είπε H ACS στο νησί με πήρε σήμερα 3! τηλέφωνα τα οποία δεν απάντησα γιατί κοιμόμουν και παρόλα αυτά ήρθε στο σπίτι και παρέδωσε στη σύζυγο. Οι υπηρεσίες courier δεν είναι ίδιες σε όλα τα μέρη.... Στο θέμα πάντως το amazon prime video είναι αρκετά δυνατό, έχω δει πολύ περισσότερα από όσα έχω δει στο disney πχ. Και για όσους παραπονιούνται για το κόστος και σίγουρα έχουν δίκιο ότι είναι μεγάλο, το πρόβλημα είναι ότι σήμερα όλα είναι πανάκριβα γιατί οι μισθοί εδώ είναι τραγικοί.... Εντάξει, κάνε ένα άτυπο γκάλοπ και ρώτα σε πόσους έχει γίνει αυτό που λες, και ΕΙΔΙΚΑ με ACS, και τα λέμε. Μετά κάνε ένα γκάλοπ σε πόσους έχει συμβεί αυτό που περιγράφω εγώ, και ειδικά με ACS, και τα ξαναλέμε...
kinitos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Να ρωτησω κατι αν γραφτείς στο amazon prime uk δεν ισχύει παντού ; Γιατι ειμαι στο uk και αν παω σε fr για παραδειγμα δεν με βαζει ως χρήστη prime η καμω κατι λαθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα