Arkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Kαλησπερα. Εχω τον παρακατω εκτυπωτη https://www.skroutz.gr/s/5666814/Brother-MFC-L2720DW.html και σημερα καταλαθος περασε χαρτι με συνδετηρα στην εκτυπωση και πρεπει να προκαλεσε προβλημα. Ο εκτυπωτης οταν ανοιγει ακουγετε απο μεσα κρα κρα κρα κανει λιγο σαν κρακτερ και δεν διαβαζει καθολου το τονερ. Στην εκτυπωση τα βγαζει θολα καπου εκτυπωνει καπου οχι. Παει σε μαστορα παει για πεταμα η γινεται να το φτιαξουμε καπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Ο συνδετηρας βγηκε απο το μηχανημα ή εμεινε μεσα; Αν βγηκε, το πρωτο που δοκιμαζεις ειναι αλλα αναλωσιμα (τονερ-τυμπανο) και παρακολουθεις συμπεριφορα. Αν εισαι τυχερος, θα εγινε ζημια σε καποια απο τα δυο (πιθανοτατα στο τυμπανο) και οχι παραμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Από που πέρασε ο συνδετήρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, lector είπε Ο συνδετηρας βγηκε απο το μηχανημα ή εμεινε μεσα; Αν βγηκε, το πρωτο που δοκιμαζεις ειναι αλλα αναλωσιμα (τονερ-τυμπανο) και παρακολουθεις συμπεριφορα. Αν εισαι τυχερος, θα εγινε ζημια σε καποια απο τα δυο (πιθανοτατα στο τυμπανο) και οχι παραμεσα. 5 ώρες πριν, jimakos00 είπε Από που πέρασε ο συνδετήρας; Μπήκε χαρτί μέσα στο για εκτύπωση από την άλλη πλευρά και πέρασε μέσα από το τύμπανο ο συνδετήρας έμεινε πάνω στο χαρτί δεν έμεινε μέσα. Άλλαξα και drum και τόνερ έχω την ίδια συμπεριφορά. Δεν διαβάζει καθόλου το toner. Εκανα factory reset πριμ εκτυπωνε αλλα θολά και όχι σε όλα τα σημεία του χαρτιου. Δεν φαίνεται κάτι να έχει σπάσει η να σκαλώνει εκεί που μπαίνει το drum. Γίνεται κάπως να ανοιχτεί τελείως? Βλέπω ο 2710 έχει 190 ευρώ και είναι χειρότερος από αυτόν που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Τον στέλνεις σέρβις. Μην τον ανοίξεις μόνος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Λοιπόν ακούστε ακριβώς τι συμβαίνει. Συνδετήρας δεν πέρασε από μέσα οι γονείς απλά σάρωσαν χαρτί με συνδετήρα το οποίο δεν επηρεάζει τίποτα απλά ήταν να χαλάσει. Το τόνερ έχει στα πλάγια αριστερά ένα άσπρο στρογγυλό που κουμπώνει εκεί ο τροχός αριστερά στον εκτυπωτή και γυρνάει τον κύλινδρο. Εκείνο σκαλώνει και κάνει το κρα κρα κρα δεν μπορεί να το γυρίσει. Άλλαξα 2 τόνερ το ιδιο ακριβώς γυρνάει κανονικά το γρανάζι του εκτυπωτή αλλά δεν γυρνάει του τόνερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Οπότε τελικά τι έγινε; Θα το επισκευασετε η θα πάτε για καινούργιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Οπότε τελικά τι έγινε; Θα το επισκευασετε η θα πάτε για καινούργιο; Θα το στείλω Θεσσαλονίκη Αμπελόκηποι αύριο είναι η επίσημη αντιπροσωπεία brother. Καινούργιος το πιο κατω μοντέλο 2710dw έχει 190 τώρα εγώ τον είχα πάρει 189 τον 2720dw. Μέχρι 50αρικο θα τον φτιάξω έχω 2 τόνερ καινούργια και 1 drum καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/7/2022 στις 10:21 ΠΜ, Arkin είπε Θα το στείλω Θεσσαλονίκη Αμπελόκηποι αύριο είναι η επίσημη αντιπροσωπεία brother. Καινούργιος το πιο κατω μοντέλο 2710dw έχει 190 τώρα εγώ τον είχα πάρει 189 τον 2720dw. Μέχρι 50αρικο θα τον φτιάξω έχω 2 τόνερ καινούργια και 1 drum καινούργιο. Τον έφτιαξαν τελικά και με τι κόστος; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2022 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Συγνωμη παιδια ξεχασα να γραψω. Το πηγαμε σε ενα μαγαζι που φτιαχνει lexmarks εκτυπωτες και τελικα ηταν το γραναζι το πλαινο το μικρο που γυρναει το toner ηταν φαγωμενο. Το αλλαξαμε και ολα καλα δουλευει ρολοι. 30 ευρω το κοστος 4 ευρω το κοστος του γραναζιου και τα υπολοιπα η δουλεια. Τα τονερ που ειχα παρει περσι δεν ξερω τι εγινε δεν γυρνουσαν καθολου ξεραινεται ο ανθρακας? Δεν το γνωριζα καθολου. Πηραμε καινουργιο απο Θεσσαλονικη με 18 ευρω και ολα δουλεψαν ρολοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Συγνωμη παιδια ξεχασα να γραψω. Το πηγαμε σε ενα μαγαζι που φτιαχνει lexmarks εκτυπωτες και τελικα ηταν το γραναζι το πλαινο το μικρο που γυρναει το toner ηταν φαγωμενο. Το αλλαξαμε και ολα καλα δουλευει ρολοι. 30 ευρω το κοστος 4 ευρω το κοστος του γραναζιου και τα υπολοιπα η δουλεια. Τα τονερ που ειχα παρει περσι δεν ξερω τι εγινε δεν γυρνουσαν καθολου ξεραινεται ο ανθρακας? Δεν το γνωριζα καθολου. Πηραμε καινουργιο απο Θεσσαλονικη με 18 ευρω και ολα δουλεψαν ρολοι. Μια χαρά. Η αντιπροσωπία μήπως σου είπε κόστος επισκευής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NiKoSmile είπε Μια χαρά. Η αντιπροσωπία μήπως σου είπε κόστος επισκευής; Μιλησα και με αντιπροσωπια το εκλεισαν το μαγαζι Θεσσαλονικη ενω στο site τους το γραφουν κανονικα επερνα τηλεφωνα ωρα μετα πηρα Αθηνα και με λενε στειλτο σε μας. Δεν ρωτησα τιμη δεν ηξερα καν τι ακριβως εχει για να μου πει κοστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/8/2022 στις 9:56 ΜΜ, Arkin είπε Μιλησα και με αντιπροσωπια το εκλεισαν το μαγαζι Θεσσαλονικη ενω στο site τους το γραφουν κανονικα επερνα τηλεφωνα ωρα μετα πηρα Αθηνα και με λενε στειλτο σε μας. Δεν ρωτησα τιμη δεν ηξερα καν τι ακριβως εχει για να μου πει κοστος. πού να δεις εγώ που πήγα εκεί με το αυτοκίνητο και έκανα μπρος-πίσω ψάχνοντας το service! το θέμα το βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες για επισκευη Brother στη Θεσσαλονίκη. έχει η σύντροφος έναν HL-2030 που ήταν σκυλί και είμαι 99% πεπεισμένος ότι το πρόβλημά του είναι η θύρα επικοινωνίας USB. πού τον πήγες εσύ αν επιτρέπεται; επειδή σε όσους ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη κανείς δεν αναλαμβάνει να μπλέξει με παλιό Brother. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Στις 23/10/2022 στις 12:57 ΜΜ, triple_sec είπε πού να δεις εγώ που πήγα εκεί με το αυτοκίνητο και έκανα μπρος-πίσω ψάχνοντας το service! το θέμα το βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες για επισκευη Brother στη Θεσσαλονίκη. έχει η σύντροφος έναν HL-2030 που ήταν σκυλί και είμαι 99% πεπεισμένος ότι το πρόβλημά του είναι η θύρα επικοινωνίας USB. πού τον πήγες εσύ αν επιτρέπεται; επειδή σε όσους ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη κανείς δεν αναλαμβάνει να μπλέξει με παλιό Brother. Ρώτα το Νούλη Α.Ε. στη Σταυρούπολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα