Doubt Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Δοκίμασα να φορτώσω 5 ευρώ από την πιστωτική visa της eyrobank και δυστυχώς δεν φορτώνει χρήματα. Με χρεωστική κάρτα δοκίμασες; Δεν είδα κάπου να λέει για πιστωτικές.
iliata2410 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι δεν δοκίμασα. Πάντως ανέβασα έγγραφα το πρωί μια φώτο και εδώ και 5 ώρες μου λέει ότι η επαλήθευση είναι σε εξέλιξη. Βλέπω μέχρι αύριο το πρωί να περιμένω ακόμη. *update μόλις δοκιμασα την χρεωστική και όλα οκ. Για ποιο λόγω όμως δεν δέχεται πιστωτική, δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει και μια άλλη λύση. Βάζεις την pazy της cosmote η οποία μπορεί να φορτηστει και από πιστωτική κάρτα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από iliata2410
Kag1ante Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, iliata2410 είπε Όχι δεν δοκίμασα. Πάντως ανέβασα έγγραφα το πρωί μια φώτο και εδώ και 5 ώρες μου λέει ότι η επαλήθευση είναι σε εξέλιξη. Βλέπω μέχρι αύριο το πρωί να περιμένω ακόμη. *update μόλις δοκιμασα την χρεωστική και όλα οκ. Για ποιο λόγω όμως δεν δέχεται πιστωτική, δεν μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει και μια άλλη λύση. Βάζεις την pazy της cosmote η οποία μπορεί να φορτηστει και από πιστωτική κάρτα Υποθέτω ότι δεν θα δέχεται προσωρινά πιστωτικές και ότι θα βελτιωθεί σε μετέπειτα καιρό. Εγώ απλά περιμένω υπομονετικά να μπορώ να πληρώσω με το viber pay σε καταστήματα/κάνω αγορές ηλεκτρονικά
iliata2410 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Μόλις έκανα δοκιμαστικο να στείλω σε φίλο που έχει viber, ποσό 2 ευρώ, αλλά έλεγε εκκρεμεί, και την ακύρωσα την συναλλαγή. Να υποθέσω ότι προφανώς δεν ενεργοποίησε το viber pay. Και να τον πω να το ενεργοποιήσει, προφανώς σε λίστα αναμονής θα μπει και αυτός.
Kag1ante Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, iliata2410 είπε Μόλις έκανα δοκιμαστικο να στείλω σε φίλο που έχει viber, ποσό 2 ευρώ, αλλά έλεγε εκκρεμεί, και την ακύρωσα την συναλλαγή. Να υποθέσω ότι προφανώς δεν ενεργοποίησε το viber pay. Και να τον πω να το ενεργοποιήσει, προφανώς σε λίστα αναμονής θα μπει και αυτός. Παρότι και σε εμένα έλεγε εκκρεμεί όταν το έκανα με διαβεβαίωσε ο παραλήπτης ότι τα είδε στο viber του παρότι δεν είχε ενεργοποιημένο το pay. Υποθέτω ότι δεν επικοινωνεί όπως θα έπρεπε το σύστημα σε όσους δεν το έχουν ενεργοποιήσει
iliata2410 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Άρα το γενικό συμπέρασμα είναι ότι έχει ακόμη δουλειά το viber, να επίλυσει καποια προβληματάκι. 1
iliata2410 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 μάπα το καρπούζι τελικά.Ενώ έχω φορτώσει καμιά δεκαριά φορές εγγραφα,γι ααύξηση οριου αυτο γράφει ακόμα 120 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα