Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panathatube είπε

Θα ήθελα ένα ψηφιακό πορτοφόλι που θα μπορείς να κάνεις ό,τι και με ένα κανονικό πορτοφόλι όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Αν μπορεί το Viber γιατί όχι κι η Google;

1) Το viber θα ήθελε να μπορεί αλλά ρεαλιστικά ΔΕ μπορεί

2) Δεν είναι καλό να έχεις όλα τα αυγά σου σε ένα καλάθι, μπορεί να είναι βολικό αλλά μια στραβή να κάτσει είσαι απείρως εκτεθειμένος.

• Like 4
Δημοσ.

Θα μπορώ άραγε να στέλνω ή να λαμβάνω χρήματα από ξένες χώρες χωρίς χρέωση προμήθειας ;;

• Like 1
Δημοσ.

Λέγεται soft launch και κάνει το ντεμπούτοο του στην Ελλάδα επειδη δεν είναι από τις σημαντικότερες αγορές.

• Sad 1
Δημοσ.

Μάλλον από Γερμανία ήθελαν να ξεκινήσουν, αλλά σου λέει, οι μισοί Γερμανοί αυτή την περίοδο είναι στην Ελλάδα για διακοπές. Οπότε....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να καταλάβω, άμα έχω 10 ευρώ στη Eurobank (mastercard) και τη συνδέσω στο viber pay και θέλω να στείλω λεφτά σε ένα φίλο μου που έχει Piraeus (visa) και αυτός έχει viber pay επίσης, θα έχω κάποια χρέωση εγώ ή ο παραλήπτης ή και οι δύο ή θα σταλεί το ποσό ως έχει εξ αρχής?

edit: Επίσης, θα φαίνεται σε ποιον τα έστειλα ή τα παρέλαβα στη τράπεζα ή θα λέει απλά "viber pay" (ή κάτι αντίστοιχο)?

Επεξ/σία από I'm_busy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Για να καταλάβω, άμα έχω 10 ευρώ στη Eurobank (mastercard) και τη συνδέσω στο viber pay και θέλω να στείλω λεφτά σε ένα φίλο μου που έχει Piraeus (visa) και αυτός έχει viber pay επίσης, θα έχω κάποια χρέωση εγώ ή ο παραλήπτης ή και οι δύο ή θα σταλεί το ποσό ως έχει εξ αρχής?

Ξεκιναμε από τα βασικά:

Δεν έχεις αλισβερίσια με Eurobank.

________

Πάντως ευχάριστο το γεγονός ότι τέτοια εταιρία επιλέγει Ελλάδα ως αρχική χώρα εφαρμογής κάποια δυνατότητας. Αν μη τι άλλο,δείχνει ότι κάτι γίνεται εκεί έξω.

Επεξ/σία από DarkNGrimm
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, DarkNGrimm είπε

Ξεκιναμε από τα βασικά:

Δεν έχεις αλισβερίσια με Eurobank.

________

Πάντως ευχάριστο το γεγονός ότι τέτοια εταιρία επιλέγει Ελλάδα ως αρχική χώρα εφαρμογής κάποια δυνατότητας. Αν μη τι άλλο,δείχνει ότι κάτι γίνεται εκεί έξω.

απλα το viber πλέον ζει κυριως λογο ελλάδας, βουλγαρίας και ουκρανίας-ρωσσιας. 

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nepomuk είπε

Τι πρεμουρα κι αυτη ; πως να πληρωνεις  ... με 100 διαφορετικους τροπους.

Το θεμα αγαπητοι ειναι να πληρωνεσαι , να εισπραττεις , να εχεις εσοδα  και κερδη.

Απο κει και περα πληρωνεις οπως γουσταρεις , κατα προτιμηση σε πολλες ατοκες δοσεις  και

βεβαια οι εισπραξεις να προηγουνται κατα πολυ των πληρωμων.

Δειτε κι αυτους που καποτε ειχαν και 20 πιστωτικες καρτες στο πορτοφολι τους,

πηραν διακοποδανεια , στεγαστικα , καταναλωτικα και καποτε ενταχθηκαν στο "νομο Κατσελη".

Καρφακι δεν τους καιγεται πως θα αποπληρωσουν τα δανεικα .

Καμία σχέση οι κακοπληρωτες και ο δανεισμός χρημάτων με τους τρόπους πληρωμής. Δεν μίλησε κανείς για πιστωτικες.

Επίσης πέφτεις σε αντίφαση. Λες με 100 διαφορετικούς τρόπους και μετά λες πληρώνεις όπως γουστάρεις. 

Ας φορέσουμε λοιπόν όλοι τα ίδια ρούχα και τα ίδια παπουτσια. Μιας και η αγορά δεν έχει κάτι άλλο διαφορετικό 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hariskap είπε

Λέγεται soft launch και κάνει το ντεμπούτοο του στην Ελλάδα επειδη δεν είναι από τις σημαντικότερες αγορές.

Οντως τωρα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα αφού ήδη συναλλάσσομαι με φίλους μέσω IRIS, καταχωρώντας τα χρήματα απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό, για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω το Viber για κάτι τέτοιο; 

Επεξ/σία από zeus_1
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexandros9019 είπε

Ή αλλιώς, όταν το χρήμα δεν ανήκει σε αυτόν που το έχει, τόμος 1ος, κεφάλαιο Viber.

Όχι καλά πάμε, δεν μπορώ να πω...

Ούτε πριν ανήκε σε «αυτόν που το έχει», δανεικό ήταν, έχει σημασία το «πληρωτέο επί τη εμφανίσει» που αναγραφόταν παλιότερα στα τραπεζογραμμάτια (όπως και η ίδια η λέξη «τραπεζογραμμάτια»...).

Η διαφορά είναι πως τότε μπορούσες να ελέγξεις ένα ποσοστό του χρήματος σε κυκλοφορία και μαζί με άλλους ένα ίσως σημαντικό τέτοιο ποσοστό, έστω κι αν ήταν απλό «χαρτί». Ενώ με το ηλεκτρονικό, απλώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Επί του θέματος, θετικό βήμα του viber, αν και μάλλον καταδικασμένο να αποτύχει, εφόσον άλλοι έχουν πιάσει τα πόστα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...