Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δωρεάν πάντως μην προσπαθείς να κάνεις δουλειά...

Οι IPs είναι περιορισμένες, εξάλλου οι ετήσιες συνδρομές δεν είναι υψηλές...

Μφχ

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/7/2022 στις 4:49 ΜΜ, Ptolemaios1 είπε

ξέρετε κανενα?

μονο το tunnel bear ξερω αλλα δεν εχει Ελλάδα

Ολα τα δωρεαν αξιζουν. Ειναι δωρεαν και δεν εμπιστευεσαι κανενα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Πάντως για κατοίκους εξωτερικού που έχουν ελληνική σιμ ας κάνουν τον κινητο τους hot spot με ελληνική σιμ και η ip θα δείχνει Ελλάδα.

πως γίνεται αυτό αφού θα συνδέεται στο δίκτυο της εκάστοτε χώρας; Παίρνεις την Ip της χώρας που βρίσκεσαι και όχι της χώρας που έχεις την sim. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

πως γίνεται αυτό αφού θα συνδέεται στο δίκτυο της εκάστοτε χώρας; Παίρνεις την Ip της χώρας που βρίσκεσαι και όχι της χώρας που έχεις την sim. 

Δεν ξέρω γιατί γίνεται αλλά γίνεται.

Εχω κοσμοτέ και όταν το κάνω στην Αγγλία μου βγάζει  ip στην Πάτρα.

18 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Κοίτα και το 

Μετά από κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι δεν μπορείς από το εξωτερικό να κάνεις αίτηση και όταν έκανα hot spot το κινητό με τα MB που παίρνουν ελληνικό ip μπήκε κανονικά! Σεβαστό να μην αφήνει να μπεις από το εξωτερικό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε

τι εννοείς?

δε κατάλαβα

Οτι ο,τι ειναι δωρεαν ειναι μια χαρα αφου ειναι δωρεαν, απλα να μην το χρησιμοποιεις με ευαισθητα δεδομενα καθως δεν ειναι μα τα εμπιστευεσαι.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/8/2022 στις 1:03 ΠΜ, Hasta La Vista είπε

ProtonVPN

+1,

εγώ είχα πρωτα το protonmail και γράφτηκα και στο vpn με τα ίδια στοιχεία, κάποια στιγμή το 2020 μου έστειλε κουπόνι -60% για το unlimited και το πήρα με 47,99 (αντί 119,88), το έχω ανανεώσει και το 2021 με αυτή την τιμή, για το 2022 βλέπουμε.

το εμαιλ με εχει βολέψει πολύ με τη δυνατότητα για πολλαπλά alias, αλλά και γενικώς με τις δυνατοτητες enryption, στο android δουλεύουν απροβλημάτιστα τα apps του proton

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες VPN αξιόπιστο, γρήγορο, ασφαλές και εκτός δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, ΕΕ και 5 eyes/9 eyes/14eyes(μυστικές υπηρεσίες τύπου CIA), τότε πας με κλειστά μάτια στην ProtonVPN, η οποία έχει έδρα την Ελβετία που είναι η μοναδική που είναι πολιτικά ουδέτερη και η δικαιοδοσία για όλα είναι από την Ελβετική Κυβέρνηση. Επίσης έχει αυστηρή πολιτική "strict no-logs policy". Επίσης είναι η μοναδική εταιρεία VPN που έχει δωρεάν πλάνο, αλλά μόνο στις ΗΠΑ, Ολλανδία και Ιαπωνία σερβερ που συνήθως έχουν υψηλή κίνηση αλλά παρόλα αυτά είναι από τις λίγες εταιρείες που έχουν δωρεάν πλάνο. Επίσης η ίδια εταιρεία έχει και δωρεάν υπηρεσία για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, την ProtonMail. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ProtonVPN εδώ και 1 χρόνο είμαι ικανοποιημένος με την δωρεάν έκδοση σκέφτομαι να πάω στην πληρωμένη έκδοση η οποία έχει και σερβερ στην Ελλάδα και Κύπρο. Αυτά από εμένα. 

https://protonvpn.com/

Δημοσ.

Προσωπικά μέχρι το 2020 χρησιμοποιούσα το Touch VPN , δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά το 2020 έκανε υπέροχα την δουλειά του - κανείς θα έλεγε σαν να ήταν αγορασμένο VPN - , το μόνο αρνητικό που είχε , ήταν πως αύξανε τα ping , τώρα θα μου πεις πως όλα τα VPN το κάνουν αυτό αλλά όχι , το Touch VPN είχε περισσότερα pings από τα υπόλοιπα ( αγορασμένα ή μη ) VPN . Δοκίμασε το και περιμένουμε αποτελέσματα !!

PS : Αν χρειάζεσαι VPN για ( γκουχ γκουχ ) hacking ΜΗΝ δοκιμάσεις δωρεάν εφαρμογές , προτιμότερο να αγοράσεις για την ασφάλεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...