Προς το περιεχόμενο

συνεργείο Λάρισα με δικά μου ανταλλακτικά

expert30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Uptheirons είπε

Παντως στο autoduder σου λεει τιμες συνεργειων ανα εργασια και τι ανταλλακτικα θα βαλει. 

το είδα γυρώ στα 200 μου βγάζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, expert30 είπε

btw ερώτηση πόσο περιπου κοστίζει αλλαγή δισκο πλατό?ένας που βρήκα μου είπε 120 εργατικά .

Δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τον ίδιο βαθμό δυσκολίας, εντελώς ενδεικτικά για τα "εύκολα" προσθιοκίνητα πριν λίγο καιρό χρέωναν 80-100€.

7 λεπτά πριν, Uptheirons είπε

Παντως στο autoduder σου λεει τιμες συνεργειων ανα εργασια και τι ανταλλακτικα θα βαλει. 

Όχι για Λάρισα όμως που θέλει ο φίλος, μόνο Αθήνα και Θεσ/νίκη.

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν έχουν όλα τα αυτοκίνητα τον ίδιο βαθμό δυσκολίας, εντελώς ενδεικτικά για τα "εύκολα" προσθιοκίνητα πριν λίγο καιρό χρέωναν 80-100€.

Όχι για Λάρισα όμως που θέλει ο φίλος, μόνο Αθήνα και Θεσ/νίκη.

δεν πειράζει είναι καλό τουλάχιστον να έχεις μια σφαιρική άποψη

40 λεπτά πριν, expert30 είπε

δεν πειράζει είναι καλό τουλάχιστον να έχεις μια σφαιρική άποψη

Προσωπική μου άποψη, μιας και εγώ αυτό κάνω, είναι να πάρεις μια προσφορά από την αντιπροσωπεία με τα δικά σου πράγματα. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου βγει ποιο φτηνά από το συνεργείο της γειτονιάς. 

21 ώρες πριν, Black Demis είπε

όταν είσαι με καινουργιο αμάξι και μηχανή?  εκει δεν κοιτας να γλυτώσεις προσπαθείς να εχεις ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά  αλλά χωρίς να χάσεις και την εγγύηση

Ρώτα εμένα να σου πώ το 2005 όταν πρωτοπήρα το octavia και έβλεπα τους τύπους να ρουφάνε το λάδι με εκείνη την παπαριά που δεν αδειάζει το κάρτερ αλλά και το χύμα λαδάκι για την αλλαγή.

Μια χαρά πήγε για 300 χιλιάδες σχεδόν χλμ ο κινητήρας με mobil 1 χωρίς κανένα πρόβλημα με αλλαγές εκ μέρους μου.

Και εν πάση περιπτώση υπάρχει νόμος της ΕΕ που λέει ότι δεν χάνεις την εγγύηση αρκεί να χρησιμοποιήσεις ανταλλακτικά των προδιαγραφών τους.

20 λεπτά πριν, piiii είπε

Ρώτα εμένα να σου πώ το 2005 όταν πρωτοπήρα το octavia και έβλεπα τους τύπους να ρουφάνε το λάδι με εκείνη την παπαριά που δεν αδειάζει το κάρτερ αλλά και το χύμα λαδάκι για την αλλαγή.

Μια χαρά πήγε για 300 χιλιάδες σχεδόν χλμ ο κινητήρας με mobil 1 χωρίς κανένα πρόβλημα με αλλαγές εκ μέρους μου.

Και εν πάση περιπτώση υπάρχει νόμος της ΕΕ που λέει ότι δεν χάνεις την εγγύηση αρκεί να χρησιμοποιήσεις ανταλλακτικά των προδιαγραφών τους.

το ξέρω οτι δεν χάνεις καθώς και στο αμάξι και στην μηχανή εγω τα πάω τα ανταλλακτικά
για να μην χαθεί η εγγύηση πρέπει απλά της αλλαγές να κάνει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και να περαστεί στο σύστημα

αλλα όπως ειπα δεν το κανω λόγο χρημάτων αλλά βάζω καλύτερα ανταλλακτικά απο αυτά που περνάνε αυτοί (πολλές φορές και δυο φορέςποιο ακριβά)  

2 ώρες πριν, piiii είπε

Μια χαρά ρουφάει η παπαριά το λαδακι, μάλιστα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα που δεν έχουν καν τάπα καρτερ. Επίσης μια χαρά είναι το χύμα λαδακι. Οι αντιπροσωπείες αγοράζουν λάδι από τους εισαγωγείς οπότε σε ότι συσκευασία και να είναι είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό που γράφει, σε σχέση με τα λάδια που πουλάνε κάποια καταστήματα που μπορεί να είναι φοινικέλαιο από το Καμερούν...

• Like 2

5 ώρες πριν, piiii είπε

Δεν θέλω να χαλάσει άλλο το θέμα (γιατί έχει φτάσει τις 3 σελίδες και απάντηση δεν έχει πάρει το παλικάρι, φταίω και γω βέβαια) αλλά μιας και το έθιξες, η αναρρόφηση λαδιού, κάνει καλύτερη δουλειά από το κλασικό άδειασμα με την τάπα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά (θα στο πω μπακαλιστικα) η αναρρόφηση (ναι όντως, αυτό το μικρουλι σωληνάκι) "τραβάει" από τον πάτο αυτά που στην απλή αλλαγή μένουν στο κάρτερ. Επίσης, αν μετά από αναρρόφηση σηκώσεις και ανοίξεις τάπα, δεν θα τρέξει ούτε σταγόνα! 

Απλώς τυγχάνει να είναι και πιο εύκολο για τον εκάστοτε μάστορα, ε και για αυτό ίσως δαιμονοποιήται.

• Like 2

Στις 26/7/2022 στις 3:12 ΜΜ, expert30 είπε

παιδιά γνωρίζει κάποιος κανένα συνεργείο στην λάρισα που να μπορώ να πάω με δικά μου ανταλλακτικά και να μην με κοιτάει ο μάστορας με ξυνισμένη φάτσα γιατί του έκανα το αυτονόητο?ευχαριστώ

Κάνε μία ερώτηση στον ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ που έχει τώρα την SEAT. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καθε τετοιο θεμα εμφανιζονται και μερικοι που "συμβουλευουν" να κανει καποιος τις εργασιες μονος του. Περα απο το γνωσιακο που ειναι το πιο σημαντικο κομματι (βλεπωντας βιντεακια στο YT δεν γινεσαι μαστορας), υπαρχουν δομικα ερωτηματικα.

Που θα κανεις πχ την αλλαγη λαδιων?Στο δρομο?Πως θα σηκωσεις το αμαξι? Τι θα τα κανεις τα λαδια μετα θα τα ριξεις στην τουαλετα?

Αλλα το πιο σημαντικο. Θα παω εγω να παρω μεταχειρισμενο και θα ρωτησω που ειναι οι σφραγιδες στο βιβλιο σερβις και θα μου πει ο αλλος ααα εγω τα κανω μονος μου? Και θα τον εμπιστευτω να μπω εγω σε τετοιο αμαξι?

απλα LOLαρες

να επιδιωκουμε την οικονομια, αλλα σε καποια πραγματα να ειμαστε ρεαλιστες

Επεξ/σία από tutuyo

Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί επαγγελματίες, στο θέμα όμως μηχανικού εκεί το έχουν τερματίσει τελείως με τα "γενικά συνεργεία" που για να γίνει "γενικό" έχει μάθει ή ακόμα μαθαίνει σε αυτοκίνητα πελατών.

Όταν γνωρίζεις μηχανολογικά καταλαβαίνεις αμέσως τις παπάτζες που ρίχνουν και είναι πάρα πολλές.

Τώρα σχετικά με τα ανταλλακτικά τα μόνα που πάω είναι τα λάδια & φίλτρα γιατί το συνεργείο θα βάλει ότι έχει στο μαγαζί του και λογικό. Φυσικά πληρώνω πολύ παραπάνω από το κέρδος που θα έβγαζε από τα λάδια του γιατί απλά πρέπει να σέβεσαι κάποια πράγματα και εφόσον δεν έχω κανένα θέμα με τον συγκεκριμένο σε άλλες εργασίες που ΔΕΝ ξανά γυρνάω πίσω.

Έχω αλλάξει πάνω από 10 συνεργεία τα τελευταία 10 χρόνια μόνο....έχω πληρώσει κακοτεχνίες να το πω ευγενικά με αποτέλεσμα να αλλάξω κινητήρα, να μην δουλεύουν αερόσακοι μετά από αλλαγή.... λάδια πλήρωση 1 λίτρο παραπάνω και πόσα άλλα που δεν θέλω να θυμάμαι καν.

• Like 1

Επισκέπτης

Κανένας από Λάρισα και πέριξ; Να απαντήσει στην συγκεκριμενη ερώτηση του TS και όχι να αναλύσει τις προσωπικές του απόψεις,που δεν ενδιαφέρουν κανέναν; 

4 ώρες πριν, jmmys είπε

Κανένας από Λάρισα και πέριξ; Να απαντήσει στην συγκεκριμενη ερώτηση του TS και όχι να αναλύσει τις προσωπικές του απόψεις,που δεν ενδιαφέρουν κανέναν; 

Ναι από το insomnia θα βρει αξιόπιστο συνεργείο χωρίς καν να έχει πει τι μάρκα είναι...

Τι μάρκα / μοντέλο είναι;

Σε όλα. Γιατί να σε κοιτάν σαν εξωγήινο; Ανταλλακτικάδικα είναι ή συνεργεία; Τους λες παιδιά θέλω αυτές τις εργασίες, ανταλλακτικά δικά μου και προχωράμε. Εγώ έτσι το κάνω κατά κανόνα χωρίς μα - μου.

Στο θέμα εγγύησης, έχω επίσημη απάντηση από την VW όπου λέει ότι δεν χάνεται η εγγύηση από ιμιτασιόν ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκε στο σέρβις, εκτός αν αποδειχθεί ότι η υπό εγγύηση βλάβη προκλήθηκε από το ακατάλληλο υπό εγγύηση ανταλλακτικό. Κλάιν. Σιγά μην πάθει κάτι το αμάξι επειδή δεν ήταν VW το φίλτρο βενζίνης και ήταν MANN (που και στην VW τα φίλτρα η MANN ή η MAHLE ξέρω 'γω, τα προμηθεύει φασόν!!!).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...