expert30 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 παιδιά γνωρίζει κάποιος κανένα συνεργείο στην λάρισα που να μπορώ να πάω με δικά μου ανταλλακτικά και να μην με κοιτάει ο μάστορας με ξυνισμένη φάτσα γιατί του έκανα το αυτονόητο?ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, expert30 είπε παιδιά γνωρίζει κάποιος κανένα συνεργείο στην λάρισα που να μπορώ να πάω με δικά μου ανταλλακτικά και να μην με κοιτάει ο μάστορας με ξυνισμένη φάτσα γιατί του έκανα το αυτονόητο?ευχαριστώ εγώ και σε αντιπροσωπεία που πήγαινα, μέσα στην εγγύηση κιόλας, με δικά μου πήγαινα. Κανείς δε με κοίταξε περίεργα. Απλά υπέγραφα ότι έφερνα δικά μου Σε ένα άλλο συνεργείο κιόλας όταν χρειάστηκαν ανταλλακτικά μου είπε αν θέλω να τα βάλει αυτός ή να ψάξω να τα βρω μόνος μου. Μου είπε την τιμή που μπορούσε να τα βρει και επειδή την βρήκα καλή του είπα να προχωρήσει. Αν ήταν αυξημένη απλά θα του έλεγα περίμενε να στα φέρω. Καμιά ξινισμένη φάτσα, καμια δυσαρέσκεια Υπάρχουν άτομα που δε κοιτάνε περίεργα σε τέτοια περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μεταξύ μας, όταν πηγαίνεις στο μάστορα με δικά σου ανταλλακτικά, είναι σα να του λες ότι είτε θέλεις να γλιτώσεις το καπέλο που θα σου βάλει πάνω τους, είτε ότι δεν τον εμπιστεύεσαι ότι θα σου τα έβαζε μόνος του εξαρχής. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως αν θέλει στη φοράει κανονικότατα χωρίς να πάρεις χαμπάρι και φεύγεις και με χαμόγελο. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που του πας κάτι πολύ συγκεκριμένο που δε δύναται να προμηθευτεί εκείνος, ή επειδή έτυχε να το έχεις ούτως ή άλλως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, phanispal είπε Μεταξύ μας, όταν πηγαίνεις στο μάστορα με δικά σου ανταλλακτικά, είναι σα να του λες ότι είτε θέλεις να γλιτώσεις το καπέλο που θα σου βάλει πάνω τους, Για τα μεγάλα αστικά κέντρα, δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση ιδιώτης να βρίσκει ανταλλακτικά (είτε αναλώσιμα λαδοξιδα π.χ είτε μηχανικά) πιο φθηνά από τον επαγγελματία. Οι εκπτώσεις που παίζουν οι μηχανικοί λόγω της ποσότητας που τζιραρουν, ενδεχομένως μπορεί να φτάνουν και το 40% της τιμής που θεωρητικά θα το πάρει ο πελάτης λιανικής. Απλώς το θέμα είναι πόση από αυτή την έκπτωση θα φτάσει στον πελάτη, μέσω της χρέωσης της εργασίας και εκεί έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εκεί έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο λειτουργίας του εκάστοτε μηχανικού και τον χαρακτήρα του. Αν στραβωσει θα κοπανήσει την εργασία του (και όταν εννοώ κοπανησει δεν εννοώ κάτι υπερβολικό, απλώς να χρεώσει την εργατοώρα ακριβώς όπως προβλέπεται, που πιστέψτε με δεν είναι χαμηλή) και ουσιαστικά στον πελάτη θα βγει μία η άλλη. Αν τώρα πρέπει να στραβωνουν;;; Δεν θα έπρεπε γιατί είτε τα προμηθεύει αυτός είτε του τα πάει ο πελάτης, χαμένος δεν πάει, δεν βάζει κάτι από την τσέπη του. Το θέμα είναι ότι μάστορα που στραβωνει δεν μπορείς μετά να τον έχεις από κοντά όταν θα σου τύχει στραβή με το αμάξι....φλάντζα, κάρφωμα βαλβίδων και λοιπές χοντρές ζημιές που σίγουρα θα "απαιτηθεί" κατά κάποιο τρόπο από τον μάστορα να βάλει πλάτη με πιστωτικό γιατί ενδεχομένως ο πελάτης έχει δύσπνοιες. Ή στην περίπτωση που γίνει κάτι μία περίεργη ώρα και μέρα π.χ αργία. Άντε πάρε τηλέφωνο τον μάστορα που του έχεις πάει εσύ ανταλλακτικά, Κυριακή μεσημέρι που θα είναι στην παραλία και πες του έμεινα από δυναμό!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 το βρισκω μεγαλη τσιπια και ασεβεια προς τον επαγγελματια. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις, προσυμφωνεις την τιμη. Τοσο και τοσο. Οπως δεν θα πηγαινα με μια σακουλα ψωνια στον μαγειρα ενος εστιατοριου να του πω μαγειρεψε με τα υλικα μου, γιατι τα πηρα φτηνοτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos_36 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, tutuyo είπε το βρισκω μεγαλη τσιπια και ασεβεια προς τον επαγγελματια. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις, προσυμφωνεις την τιμη. Τοσο και τοσο. Οπως δεν θα πηγαινα με μια σακουλα ψωνια στον μαγειρα ενος εστιατοριου να του πω μαγειρεψε με τα υλικα μου, γιατι τα πηρα φτηνοτερα Το ανταλλακτικό για το συνεργείο είναι όπως το φάρμακο για το ιατρείο. Αν είναι τσιπιά ή ασέβεια το να μην αφήνεις το συνεργείο να βγάλει από τα ανταλλακτικά άλλο τόσο είναι είναι τσιπιά ή ασέβεια το να μην αφήνεις το ιατρείο να βγάλει από τα φάρμακα. Και μην το πάμε αλλού για λειτουργήματα κλπ,, ξέρετε όλοι πολύ καλά το νόημα αυτού που λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, phanispal είπε Μεταξύ μας, όταν πηγαίνεις στο μάστορα με δικά σου ανταλλακτικά, είναι σα να του λες ότι είτε θέλεις να γλιτώσεις το καπέλο που θα σου βάλει πάνω τους, είτε ότι δεν τον εμπιστεύεσαι ότι θα σου τα έβαζε μόνος του εξαρχής. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως αν θέλει στη φοράει κανονικότατα χωρίς να πάρεις χαμπάρι και φεύγεις και με χαμόγελο. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που του πας κάτι πολύ συγκεκριμένο που δε δύναται να προμηθευτεί εκείνος, ή επειδή έτυχε να το έχεις ούτως ή άλλως. ακριβώς αυτο θέλω να νομίζει ,έχω καει και δεν ξαναθέλω να γίνει 51 λεπτά πριν, tutuyo είπε το βρισκω μεγαλη τσιπια και ασεβεια προς τον επαγγελματια. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις, προσυμφωνεις την τιμη. Τοσο και τοσο. Οπως δεν θα πηγαινα με μια σακουλα ψωνια στον μαγειρα ενος εστιατοριου να του πω μαγειρεψε με τα υλικα μου, γιατι τα πηρα φτηνοτερα ας την φάς κι εσύ σφυριχτά και έλα μετα να μου πείς για τσιπιά και ασέβεια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, tutuyo είπε το βρισκω μεγαλη τσιπια και ασεβεια προς τον επαγγελματια. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις, προσυμφωνεις την τιμη. Τοσο και τοσο. Οπως δεν θα πηγαινα με μια σακουλα ψωνια στον μαγειρα ενος εστιατοριου να του πω μαγειρεψε με τα υλικα μου, γιατι τα πηρα φτηνοτερα Η σύγκριση με εστιατόριο είναι εντελώς άκυρη, η δουλειά του εστιατορίου είναι να σου προσφέρει μαγειρεμένο φαγητό, η δουλειά του συνεργείου όμως είναι απλώς να αλλάζει ένα σετ συμπλέκτη πχ και όχι το εμπόριο ανταλλακτικών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) παντα η πηγαινα δικα μου η τους ελεγα τι να παρουν (έστελνα email με κωδικους) και οχήματα που ηταν στην αντιπροσωπεία στην εγγύηση και χωρίς μόνο ενας μια φορά μου γρρινιαξε γιατι ηθελα να βαλω trw τακακια με 43 ευρω set και δίσκους και αυτος μου ελεγε τι τα θέλεις τοσο ακριβά πάρε με μισά λεφτά τα ashika που ειναι στα 21 ολα αυτα δεν γινοταν λόγο χρημάτων απλα πάντα εβαζα τα καλύτερα ανταλλακτικά (ποιο καλα απο τα γνήσια) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Black Demis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, expert30 είπε ακριβώς αυτο θέλω να νομίζει ,έχω καει και δεν ξαναθέλω να γίνει Πάντως έτσι η πελατειακή σχέση που έχετε δε βλέπω να βελτιώνεται. ΟΚ, μάλλον εκείνος το ξεκίνησε, εσύ γιατί να το πας παραπέρα; Πήγαινε αλλού, εκτός κι αν είναι ο καλύτερος για το αυτοκίνητό σου στην περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Πάντως έτσι η πελατειακή σχέση που έχετε δε βλέπω να βελτιώνεται. ΟΚ, μάλλον εκείνος το ξεκίνησε, εσύ γιατί να το πας παραπέρα; Πήγαινε αλλού, εκτός κι αν είναι ο καλύτερος για το αυτοκίνητό σου στην περιοχή. Μα ο φίλος αυτό ακριβώς θέλει να κάνει, να πάει σε άλλον! 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για απλά ζητήματα(λάδια ξύδια αλλά και λίγο ποιό advance πράγματα) το κάνεις μόνος σου και έτσι γλυτώνεις και κάποια φράγκα απο τα ανταλλακτικά αλλά και τα εργατικά. Αξία ανεκτίμητη. Τώρα αν είναι κάτι ποιό σοβαρό πολύ ευχαρίστως να πάω τον μηχανικό που εμπιστεύομαι. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από piiii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
expert30 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, piiii είπε Για απλά ζητήματα(λάδια ξύδια αλλά και λίγο ποιό advance πράγματα) το κάνεις μόνος σου και έτσι γλυτώνεις και κάποια φράγκα απο τα ανταλλακτικά αλλά και τα εργατικά. Αξία ανεκτίμητη. Τώρα αν είναι κάτι ποιό σοβαρό πολύ ευχαρίστως να πάω τον μηχανικό που εμπιστεύομαι. εννοείται αυτό ,αλλα΄ τι κάνουμε στα πιο πολύπλοκα είναι το θέμα ,γι αυτο ρώτησα αν υπάρχει κάποιος να μου το συστήσει να πάω ,αλλιώς πρέπει να πάρω τηλ αυριο τα συνεργεία και να ρωτώ αν μπορούνε να με εξυπηρετήσουν με την σακούλα με τα ανταλλακτικά που τόνισε καποιος απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, piiii είπε Για απλά ζητήματα(λάδια ξύδια αλλά και λίγο ποιό advance πράγματα) το κάνεις μόνος σου και έτσι γλυτώνεις και κάποια φράγκα απο τα ανταλλακτικά αλλά και τα εργατικά. Αξία ανεκτίμητη. Τώρα αν είναι κάτι ποιό σοβαρό πολύ ευχαρίστως να πάω τον μηχανικό που εμπιστεύομαι. όταν είσαι με καινουργιο αμάξι και μηχανή? εκει δεν κοιτας να γλυτώσεις προσπαθείς να εχεις ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά αλλά χωρίς να χάσεις και την εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, tutuyo είπε το βρισκω μεγαλη τσιπια και ασεβεια προς τον επαγγελματια. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις, προσυμφωνεις την τιμη. Τοσο και τοσο. Οπως δεν θα πηγαινα με μια σακουλα ψωνια στον μαγειρα ενος εστιατοριου να του πω μαγειρεψε με τα υλικα μου, γιατι τα πηρα φτηνοτερα μπορείς και να προσυμφωνήσεις τα περαστικά παίρνοντας προσφορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα