sinikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 11 σε άψογη κατάσταση. Εδω και κάποιες μέρες έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω και φέρνω το ακουστικό κοντά μου, κανονικά σβήνει η οθόνη. Όταν όμως το απομακρύνω δεν ξαναανάβει για να τερματίσω την κλήση. Εννοείται εχω δοκιμάσει τα παρακάτω Αναβάθμιση σε τελευταίο OS Επανεκκίνηση Αφαίρεση προστατευτικών τζαμιών (μήπως και μπλόκαρε τον αισθητήρα) Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω? Υ.Γ. Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Όταν το κινητό είναι στο "Μην ενοχλείτε", αν καλέσει κάποιος 2 φορές, χτυπάει κανονικά. Είμαι 1000% σίγουρος οτι κάπου είχα δει μια ρύθμιση που έλεγε "Αν καλέσει κάποιος 2 φορές σε διάστημα κάποιων λεπτών να χτυπήσει". ΔΕΝ μπορώ να την βρω πουθενά πλέον αυτη την επιλογή. Και δεν είμαι σίγουρος αν δεν την βρίσκω ή την εχουν αφαιρέσει στην τελευταία έκδοση OS
tsoukalasKaminia Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sinikos είπε Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 11 σε άψογη κατάσταση. Εδω και κάποιες μέρες έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω και φέρνω το ακουστικό κοντά μου, κανονικά σβήνει η οθόνη. Όταν όμως το απομακρύνω δεν ξαναανάβει για να τερματίσω την κλήση. Εννοείται εχω δοκιμάσει τα παρακάτω Αναβάθμιση σε τελευταίο OS Επανεκκίνηση Αφαίρεση προστατευτικών τζαμιών (μήπως και μπλόκαρε τον αισθητήρα) Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω? Υ.Γ. Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Όταν το κινητό είναι στο "Μην ενοχλείτε", αν καλέσει κάποιος 2 φορές, χτυπάει κανονικά. Είμαι 1000% σίγουρος οτι κάπου είχα δει μια ρύθμιση που έλεγε "Αν καλέσει κάποιος 2 φορές σε διάστημα κάποιων λεπτών να χτυπήσει". ΔΕΝ μπορώ να την βρω πουθενά πλέον αυτη την επιλογή. Και δεν είμαι σίγουρος αν δεν την βρίσκω ή την εχουν αφαιρέσει στην τελευταία έκδοση OS Αυτο συνηθως γινεται για δυο βασικους λογους. Ο πρωτος ειναι το προστατευτικο τζαμι που ανεφερες. Ο δευτερος λογος ειναι οταν φερνεις κοντα το ακουστικο στο αυτι σου "βρωμιζει" καμια φορα τον αισθητηρα. Δοκιμασε οταν εισαι σε κληση να απομακρυνεις το αυτι σου, αν παραμεινει μαυρη η οθονη ακουμπα με το δαχτυλο σου γρηγορα τον αισθητηρα και απομακρυνε το παλι και θα δεις οτι θα αναψει η οθονη. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από tsoukalasKaminia
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 33 minutes ago, sinikos said: Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Όταν το κινητό είναι στο "Μην ενοχλείτε", αν καλέσει κάποιος 2 φορές, χτυπάει κανονικά. Είμαι 1000% σίγουρος οτι κάπου είχα δει μια ρύθμιση που έλεγε "Αν καλέσει κάποιος 2 φορές σε διάστημα κάποιων λεπτών να χτυπήσει". ΔΕΝ μπορώ να την βρω πουθενά πλέον αυτη την επιλογή. Και δεν είμαι σίγουρος αν δεν την βρίσκω ή την εχουν αφαιρέσει στην τελευταία έκδοση OS Focus>Do not disturb>Allowed Notifications-People>Calls From>Allow repeated Calls
sinikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Focus>Do not disturb>Allowed Notifications-People>Calls From>Allow repeated Calls Ευχαριστώ. Το είχα στο μυαλό μου οτι το είχα πετύχει "πιο κεντρικα".
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 hours ago, sinikos said: Ευχαριστώ. Το είχα στο μυαλό μου οτι το είχα πετύχει "πιο κεντρικα". Μπορεί όντως να ήταν σε προηγούμενο iOS. Δεν το χρησιμοποιώ, οπότε δεν είμαι σίγουρος.
kormos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, sinikos είπε Καλησπέρα. Έχω ένα iphone 11 σε άψογη κατάσταση. Εδω και κάποιες μέρες έχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα. Όταν μιλάω και φέρνω το ακουστικό κοντά μου, κανονικά σβήνει η οθόνη. Όταν όμως το απομακρύνω δεν ξαναανάβει για να τερματίσω την κλήση. Εννοείται εχω δοκιμάσει τα παρακάτω Αναβάθμιση σε τελευταίο OS Επανεκκίνηση Αφαίρεση προστατευτικών τζαμιών (μήπως και μπλόκαρε τον αισθητήρα) Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο να δοκιμάσω? Υ.Γ. Για να μην ανοίγω νέο νήμα. Όταν το κινητό είναι στο "Μην ενοχλείτε", αν καλέσει κάποιος 2 φορές, χτυπάει κανονικά. Είμαι 1000% σίγουρος οτι κάπου είχα δει μια ρύθμιση που έλεγε "Αν καλέσει κάποιος 2 φορές σε διάστημα κάποιων λεπτών να χτυπήσει". ΔΕΝ μπορώ να την βρω πουθενά πλέον αυτη την επιλογή. Και δεν είμαι σίγουρος αν δεν την βρίσκω ή την εχουν αφαιρέσει στην τελευταία έκδοση OS Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλαχτεί η οθόνη? Για το 2ο ερώτημα το είχα ρωτήσει παλιότερα και εγώ
sinikos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το 2ο ερώτημα λύθηκε παιδιά από το 2ο post. 21 ώρες πριν, kormos είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει αλλαχτεί η οθόνη? Οχι. Δεν έχει αλλαχθεί τίποτα
kormos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, sinikos είπε Το 2ο ερώτημα λύθηκε παιδιά από το 2ο post. Οχι. Δεν έχει αλλαχθεί τίποτα Πολύ πιθανό τότε να είναι σφάλμα στον Αισθητήρα Εγγύτητας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα