Προς το περιεχόμενο

Πιο γρήγορο το boot time των Xbox Series X και S

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Ιδιο πακετο, εχω γλειτωσει παρα πολλα χρηματα τα τελεταια 2 χρονια!

Έχεις δώσει 1κ μέχρι τώρα μέσα σε 19 μήνες.Δεν ξέρω πόσα θα ξόδευες υπο άλλες συνθήκες βέβαια.

Απο πού έχεις γλυτώσει τα χρήματα που λές ? 1st party sony δεν σε καλύπτει το ''πακέτο'' αυτό άρα τα πληρώνεις κανονικά.

1st party ms...νομίζω ακόμα δεν υπάρχουν :P 

ο μόνος τρόπος που μπορεί να έχεις γλυτώσει είναι αν δεν έχεις παίξει μερικά παλιά παιχνίδια που είναι στο pass, τα οποία θα αγόραζες υπο άλλες συνθήκες.Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια τα παιχνίδια αυτά αθροιστικά θα πρέπει να κοστίζουν περισσότερο απο τα 400 του series/pass.Με 400 ευρώ πέρνεις πολλά παλιά παιχνίδια(20-25) άρα θα πρέπει να έχεις παίξει κοντά 25 games σε 19 μήνες με 0 να είναι νέα games για να πείς πως είσαι στα ίδια χρήματα..

Βέβαια στο μέλλον μπορεί η ms να σου κάνει απόσβεση.Μέχρι να έρθει το μέλλον όμως..

Επεξ/σία από Chocobo
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Έχεις δώσει 1κ μέχρι τώρα μέσα σε 19 μήνες.Δεν ξέρω πόσα θα ξόδευες υπο άλλες συνθήκες βέβαια.

Απο πού έχεις γλυτώσει τα χρήματα που λές ? 1st party sony δεν σε καλύπτει το ''πακέτο'' αυτό άρα τα πληρώνεις κανονικά.

ο μόνος τρόπος που μπορεί να έχεις γλυτώσει είναι αν δεν έχεις παίξει μερικά παλιά παιχνίδια που είναι στο pass, τα οποία θα αγόραζες υπο άλλες συνθήκες.Σε αυτή τη περίπτωση βέβαια τα παιχνίδια αυτά αθροιστικά θα πρέπει να κοστίζουν περισσότερο απο τα 400 του series/pass.Με 400 ευρώ πέρνεις πολλά παλιά παιχνίδια(20-25) άρα θα πρέπει να έχεις παίξει κοντά 25 games σε 19 μήνες με 0 να είναι νέα games για να πείς πως είσαι στα ίδια χρήματα..

Βέβαια στο μέλλον μπορεί η ms να σου κάνει απόσβεση.Μέχρι να έρθει το μέλλον όμως..

Και  εγώ στην αρχή το πήρα έχοντας στο μυαλό θα παίζω παιχνίδια πήρα και την κονσόλα αλλά τελικά έδωσα κονσόλα και το έβαλα στον υπολογιστή  . Αλλά πραγματικά  και πάλι δεν παίζω!!! Αξίζει φυσικά για όποιον παίζει παιχνίδια!!

6 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Και  εγώ στην αρχή το πήρα έχοντας στο μυαλό θα παίζω παιχνίδια πήρα και την κονσόλα αλλά τελικά έδωσα κονσόλα και το έβαλα στον υπολογιστή  . Αλλά πραγματικά  και πάλι δεν παίζω!!! Αξίζει φυσικά για όποιον παίζει παιχνίδια!!

Είχα και εγώ pass και ανα διαστήματα βάζω.Εννοείται πως πρέπει να παίζεις πολύ για να πείς πως αξίζει.Βέβαια αν το βάλεις στο pc και βάλεις τίποτα Αργεντινή κλπ 1 ευρώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος προφανώς και 1 παινχίδι να παίξεις αξίζει.Αναφέρομαι στο δικό μας region και περισσότερο πρός το ''πακέτο'' που λένε τα παιδιά αυτά.

Απο τα εκάστοτε 100 θα μου αρέσουν 5-6-7 και οι πιθανότητες μέχρι τώρα είναι πως θα τα έχω παίξει ήδη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, petropg είπε

Εγω παλι έχω το βασικο μου outlook mail για να παιζω ολα τα games και οταν ειναι να φτιαξω game pass , παω eneba.com βρισκω 2 μηνο ultimate με 0.30 ευρω και παιρνω κωδικο . ( αναλογα τον πωλητη , τωρα πχ το πιο φθηνο ειναι 1 μηνα με 0.35 , και παλι αξιζει )
Μετα φτιαχνω dummy mail account και ενεργοποιω το game pass . Εννοειται καπάκι παω και του ορίζω να μην ανανεώσει αυτοματα την συνδρομή .
Στο Χbox X δημιουργω νέο παιχτη με το dummy account και voilla εχω game pass με 0.15 ευρω το μήνα . Παιζω τα παιχνιδια με ολα μου τα saves με τον βασικο μου outlook account αφου το Game pass ειναι active για όλους τους χρηστες του Xbox  και όταν λήξει το 2μηνο , σβηνω τον dummy χρήστη και φτιάχνω νεο . Rinse & Repeat.

Xbox_Game_Pass_Ultimate_1_μήνα_TRIAL_σε_καλή_τιμή_ENEBA_Mozilla_Firefox.png

Χωρις ημερομηνια λήξης . Αγοράζεις 12 , τους εχει καβαντζα και οταν λήξει ο ενας φτιαχνεις νέο χρήστη με το επόμενο key .  
105 ευρω / 36 = 3 ευρω ο μηνας για το 3ετες . Συνεπως όποιος δε βαρίεται , δίνει 10 φορές λιγότερα το μήνα.

Υπάρχει και τρόπος να πάρεις 3 χρόνια game pass ultimate λιγότερο από 105€. Παίρνεις 12 3μηνους κωδικούς Xbox live gold τους κάνεις redeem, και μετά θα έχεις επιλογή ή στο ίδιο το xbox ή στο xbox site να κάνεις αναβάθμιση από xbox live gold σε game pass ultimate με 1€, που κάνει convert τα 3 χρόνια xbox live gold σε 3 χρόνια xbox game pass ultimate.

Πρέπει απλά να μην έχεις ενεργή συνδρομή game pass ultimate πριν κάνεις redeem τους κωδικούς. Γιατί αλλιώς π.χ. τα 2 χρόνια xbox live gold θα γίνουν 10 μήνες xbox game pass ultimate. Επίσης από ότι ξέρω αυτό το κόλπο δουλεύει μόνο μια φόρα.

Και τώρα στο eneba έχει τους 3 μηνες 4.99€, άρα 4.99€ επί 12 και 1€ η αναβάθμιση, 60.88€

1 ώρα πριν, petropg είπε

IMG_20220726_163259.jpg

Επεξ/σία από BasedStreet
  • Like 1

1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Είχα και εγώ pass και ανα διαστήματα βάζω.Εννοείται πως πρέπει να παίζεις πολύ για να πείς πως αξίζει.Βέβαια αν το βάλεις στο pc και βάλεις τίποτα Αργεντινή κλπ 1 ευρώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος προφανώς και 1 παινχίδι να παίξεις αξίζει.Αναφέρομαι στο δικό μας region και περισσότερο πρός το ''πακέτο'' που λένε τα παιδιά αυτά.

Απο τα εκάστοτε 100 θα μου αρέσουν 5-6-7 και οι πιθανότητες μέχρι τώρα είναι πως θα τα έχω παίξει ήδη.

Άρχιζα να παίζω στο tablet το apex legen mobile και είπα να δοκιμάσω στο λαπτοπ καμία σχέση λες και έβαλα άλλο παιχνίδι !! Ψηλό απογοήτευση για μένα πάντα μιλάω ήταν τπ flight ✈️ simulator. Καππυ είδα ότι θα βάλουν και ελικόπτερα όποτε θα το  δοκιμάσω ξανά ! 

6 ώρες πριν, nick_corobos είπε

Πλακα πλακα, η γενια αυτη βρισκεται στα μεσα της ζωης της και ακομα δεν εχουμε διαθεσιμοτητα περα απο το xbox s.s.

Ποια μέσα της ζωής της βρίσκεται αυτή η γενιά?Λιγό παραπάνω από 1.5χρόνο από την κυκλοφορία τους έχουν οι κονσόλες....

5 ώρες πριν, Silverage είπε

Δηλαδή τόσο καιρό έτρωγε τζάμπα 5 δευτερόλεπτα απλά για να τελειώσει το animation;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Chocobo είπε

Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κονσολα XBOX, εχω παιξει και τελειωσει πανω απο 15 τιτλους μεσα στο gamepass. Eννοειτε πως μου εχει κανει αποσβεση και πριν επιλεξω cross platform τιτλο βλεπω ενα videακι απο Digital Foundry σε ποια κονσολα να το τσιμπησω. Δεν εχω κολληματα με εταιριες, ολες τις τωρινες κονσολες τις εχω αδερφουλη και εφοσων εχω ενεργη συνδρομη gamepass δεν υπαρχει λογος να παω στο psplus...

Επεξ/σία από TsironakosMix
  • Like 1

Πρέπει να δώσει επιλογή full shutdown από το Xbox button και όχι να πηγαίνουμε κάθε φορά στα settings.

7 ώρες πριν, nosstrom είπε

Έτσι κ αλλιώς γρήγορο ήταν το boot time, αν ήθελα πιο γρήγορα το έβαζα στο stand by mode.

Στο standby mode καταναλώνει όσο ένα switch περίπου. Δεν έχει point μόνο άμα θες να κατεβαίνουν τα games/updates

7 ώρες πριν, nosstrom είπε

Έτσι κ αλλιώς γρήγορο ήταν το boot time, αν ήθελα πιο γρήγορα το έβαζα στο stand by mode.

Στο standby mode καταναλώνει όσο ένα switch περίπου. Δεν έχει point μόνο άμα θες να κατεβαίνουν τα games/updates

Στις 26/7/2022 στις 8:40 ΜΜ, TsironakosMix είπε

Ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κονσολα XBOX, εχω παιξει και τελειωσει πανω απο 15 τιτλους μεσα στο gamepass. Eννοειτε πως μου εχει κανει αποσβεση και πριν επιλεξω cross platform τιτλο βλεπω ενα videακι απο Digital Foundry σε ποια κονσολα να το τσιμπησω. Δεν εχω κολληματα με εταιριες, ολες τις τωρινες κονσολες τις εχω αδερφουλη και εφοσων εχω ενεργη συνδρομη gamepass δεν υπαρχει λογος να παω στο psplus...

Πάλι αδυνατώ να καταλάβω πως έχεις κάνει απόσβεση.Οι τίτλοι αυτοί που έχεις ολοκληρώσει στο pass εαν τους αγόραζες θα έκαναν περισσότερο απο τα 400€ που έχεις δώσει για έξτρα κονσόλα/συνδρομή ; Εαν ναί τότε έχεις κάνει απόσβεση , εαν οχι τότε δεν έχεις κάνει.

Θα πρέπει να μας πείς τη λίστα τον 15 παιχνιδιών για να υπολογιστεί πόσο έχουν για αγορά.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάτε σε απλά μαθηματικά.

On 26/07/2022 at 15:26, Chocobo said:

Αν έχει παίξει Forza 5, Gears 5+Hivebusters, Halo και Flight Simulator έχει βγάλει τα λεφτά του Series S σχεδόν.

Κατά τα άλλα μια χαρά καινούρια παιχνίδια βγαίνουν στο game pass ενώ το πιθανότερο είναι πως και τα πιο παλιά που έχει μέσα δεν τα έχουν παίξει όλοι όλα. 

Επίσης αν θέλεις να παίξει τα Halo+Forza+Gears όσο φθηνά και να τα βρίσκεις λίγη σημασία έχει αν η μόνη κονσόλα που διαθέτεις είναι playstation. 

9 ώρες πριν, NickTG είπε

Αν έχει παίξει Forza 5, Gears 5+Hivebusters, Halo και Flight Simulator έχει βγάλει τα λεφτά του Series S σχεδόν.

Κατά τα άλλα μια χαρά καινούρια παιχνίδια βγαίνουν στο game pass ενώ το πιθανότερο είναι πως και τα πιο παλιά που έχει μέσα δεν τα έχουν παίξει όλοι όλα. 

Επίσης αν θέλεις να παίξει τα Halo+Forza+Gears όσο φθηνά και να τα βρίσκεις λίγη σημασία έχει αν η μόνη κονσόλα που διαθέτεις είναι playstation. 

Δεν λέω το αντίθετο.Ναι αν έχει παίξει ΟΛΑ τα exclusive ας πούμε τα έχει βγάλει ΣΧΕΔΟΝ γιατί πάλι αθροιστικά δεν βγάζουν ούτε τα μισά αυτά που αναφέρεις εσύ και ο το άλλο μέλος.

Το παιδί είπε πως έχει γλυτώσει τρελά λεφτά με το “πακέτο” κι μαθηματικά δεν βγάζει νόημα.Φυσικά το γύρισε σε τρολλ μετά αδυνατώντας να εξηγήσει με νούμερα.

7 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Δεν μαμιεσε ρε φιλε που θα σου κανω και λιστα, με Forza, Halo ,Gears κ Psychonauts που εχω παιξει και τελειωσει απτην πρωτη εβδομαδα μιλαμε για πανω απο 150ε.Μη μιλησω για τα Yakuza και αλλους προσωπικους JRPG τιτλους... Απορω τι προσπαθεις να αποδειξεις 🤣

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ούτε να στηρίξεις τα λεγόμενα σου.Είσαι υποχρεωμένος όμως να μην χαρακτηρίζεις.Εαν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση δεν είναι μέρος για σένα. 

1 hour ago, Chocobo said:

Δεν λέω το αντίθετο.Ναι αν έχει παίξει ΟΛΑ τα exclusive ας πούμε τα έχει βγάλει ΣΧΕΔΟΝ γιατί πάλι αθροιστικά δεν βγάζουν ούτε τα μισά αυτά που αναφέρεις εσύ και ο το άλλο μέλος.

Το παιδί είπε πως έχει γλυτώσει τρελά λεφτά με το “πακέτο” κι μαθηματικά δεν βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω τι έχει παίξει και πόσο έχει πληρώσει για τη συνδρομή αλλά μια χαρά βγάζει νόημα και μαθηματικά για κάποιον που παίζει αρκετά παιχνίδια. 

Εκτός από αυτά που ανέφερα έχει και άλλα παιχνίδια απλά έβαλα κάποια τυχαία παραδείγματα που είναι τα πιο γνωστά και ως μεγάλα παιχνίδια ήταν και πιο ακριβά στο launch. 

Επίσης δεν βλέπω το λόγο που βάζουμε την τιμή της κονσόλα μέσα καθώς αν θες να παίξεις κάποια παιχνίδια ή θα πάρεις την κονσόλα που τα έχει ή στην περίπτωση της Microsoft ένα PC. 

Τα λεφτά της συνδρομής πρέπει να δούμε κατά πόσο έχει βγάλει ο καθένας. 

Μπορώ αν θες να σου πω πόσα έχω δώσει για game pass που το έχω από όταν βγήκε και ποια παιχνίδια έχω παίξει ώστε να δούμε πόσο θα μου κόστιζαν για αγορά. 

11 ώρες πριν, Chocobo είπε

Το παιδί είπε πως έχει γλυτώσει τρελά λεφτά με το “πακέτο” κι μαθηματικά δεν βγάζει νόημα.Φυσικά το γύρισε σε τρολλ μετά αδυνατώντας να εξηγήσει με νούμερα.

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ούτε να στηρίξεις τα λεγόμενα σου.Είσαι υποχρεωμένος όμως να μην χαρακτηρίζεις.Εαν δεν μπορείς να κάνεις συζήτηση δεν είναι μέρος για σένα. 

Συγγνωμη τοτε εχεις δικιο, μετανιωνω για την αγορα μου μιας και βγηκα χαμενος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 26/7/2022 στις 3:18 ΜΜ, petropg είπε

Εγω παλι έχω το βασικο μου outlook mail για να παιζω ολα τα games και οταν ειναι να φτιαξω game pass , παω eneba.com βρισκω 2 μηνο ultimate με 0.30 ευρω και παιρνω κωδικο . ( αναλογα τον πωλητη , τωρα πχ το πιο φθηνο ειναι 1 μηνα με 0.35 , και παλι αξιζει )
Μετα φτιαχνω dummy mail account και ενεργοποιω το game pass . Εννοειται καπάκι παω και του ορίζω να μην ανανεώσει αυτοματα την συνδρομή .
Στο Χbox X δημιουργω νέο παιχτη με το dummy account και voilla εχω game pass με 0.15 ευρω το μήνα . Παιζω τα παιχνιδια με ολα μου τα saves με τον βασικο μου outlook account αφου το Game pass ειναι active για όλους τους χρηστες του Xbox  και όταν λήξει το 2μηνο , σβηνω τον dummy χρήστη και φτιάχνω νεο . Rinse & Repeat.

Xbox_Game_Pass_Ultimate_1_μήνα_TRIAL_σε_καλή_τιμή_ENEBA_Mozilla_Firefox.png

Χωρις ημερομηνια λήξης . Αγοράζεις 12 , τους εχει καβαντζα και οταν λήξει ο ενας φτιαχνεις νέο χρήστη με το επόμενο key .  
105 ευρω / 36 = 3 ευρω ο μηνας για το 3ετες . Συνεπως όποιος δε βαρίεται , δίνει 10 φορές λιγότερα το μήνα.

Καλά, εσύ το πήγες σε next-gen level μιλάμε!

€0,15 ο μήνας, δηλαδή μόνο 50 δραχμές! Τόσο ζητούσαν τα ουφάδικα στα τελευταία τους (λίγο πριν τα κλείσει ο ανεκδιήγητος Ζούγκλας, που σιγά μην είχε προβλέψει τα lootboxes και πόσο θα μεγάλωνε η βιομηχανία 20+ χρόνια μετά με τζογαδόρικες/predatory τακτικές), εκτός κι αν με γελάει η μνήμη μου...

Ούτε κρουασάν από τα Lidl δεν αγοράζεις με €0,15.

Στις 26/7/2022 στις 3:26 ΜΜ, Chocobo είπε

Τι σημαίνει αυτό; Είναι παραλλαγή της ατάκας "MS haz no gamez";

Το Flight Simulator 3rd party είναι; Gears; Halo; Forza;

15 ώρες πριν, bedazzled είπε

Καλά, εσύ το πήγες σε next-gen level μιλάμε!

€0,15 ο μήνας, δηλαδή μόνο 50 δραχμές! Τόσο ζητούσαν τα ουφάδικα στα τελευταία τους (λίγο πριν τα κλείσει ο ανεκδιήγητος Ζούγκλας, που σιγά μην είχε προβλέψει τα lootboxes και πόσο θα μεγάλωνε η βιομηχανία 20+ χρόνια μετά με τζογαδόρικες/predatory τακτικές), εκτός κι αν με γελάει η μνήμη μου...

Ούτε κρουασάν από τα Lidl δεν αγοράζεις με €0,15.

Τι σημαίνει αυτό; Είναι παραλλαγή της ατάκας "MS haz no gamez";

Το Flight Simulator 3rd party είναι; Gears; Halo; Forza;

1st party απο την εποχή του Νοε..Έλα ρε συ μην κοροϊδευόμαστε τώρα.
Ας ελπίσουμε με τις εξαγορές να δούμε κάτι φρέσκο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...