elsoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Καλημέρα παιδιά ποιο boxακι προτείνεται; Θέλω να υποστηρίζει τα πάντα Cosmote, Netflix, Disney κτλ. Ευχαριστώ
Ashaman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εξαρταται απο τα λεφτα που θες να δωσεις. Σιγουρα το κορυφαιο αυτη τη στιγμη που παιζει τα παντα ειναι το nVidia Shield το οποιο ανα καιρους βγαινει σε προσφορες στα 180 το pro και περιπου 130 το απλο (απο Amazon). Το pro ειναι σιγουρα καλυτερο αλλα οκ ισως να μη σε ενδιαφερουν οι διαφορες του με το απλο. Μια βασικη διαφορα για μενα πχ ηταν το οτι στο pro μπορω να τρεξω Plex Server ενω στο αλλο οχι. Απο κει και περα εχω δοκιμασει το Amazon Fire TV 4k περιπου στα 50 απο Ελλαδα (υπαρχει και το Max στα 70 απο Ελλαδα & το Cube στα 140 απο Ελλαδα που ειναι ακομα πιο δυνατα) και παιζει μια χαρα για αυτα που αναφερεις. Υπαρχουν κι αλλα πολυ δυνατα android boxes που παιζουν τα παντα (και το Netflix που συνηθως ειναι το βασικοτερο προβλημα λογω αδειων) αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει και δεν ξερω να σου πω.
nakata1954 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Το Amazon Fire TV 4k stick δεν υποστηρίζει Cosmote tv. 1
Ashaman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nakata1954 είπε Το Amazon Fire TV 4k stick δεν υποστηρίζει Cosmote tv. Αμα σου πω οτι δεν το προσεξα ποτε το Cosmote? Δικιο εχεις κι εγω δεν ειχα καταφερει ποτε να το βαλω και να δουλεψει 1
elsoulas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ παιδιά. Ένα boxακι της Mecool που ακούω καλές κουβέντες από αγοραστές στο Skroutz τι λέει; Έχει κάποιος άποψη;
james9tito Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ψάχνω Android box για χρήση αποκλειστικά με kodi, αγορά μόνο από Ελλάδα. Τιμή μέχρι 60 max 70 euro . Είναι κάποιο που "ειδικεύεται" στο kodi ή ολα κανουν πανω κατω την ιδια δουλεια?
alexzorb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, elsoulas είπε Ευχαριστώ παιδιά. Ένα boxακι της Mecool που ακούω καλές κουβέντες από αγοραστές στο Skroutz τι λέει; Έχει κάποιος άποψη; Είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του μαζί με τον EN1040K . Και τα δυο παίζουν τα πάντα απο streaming υπηρεσίες. Το mecool cosmote tv σε σχόλια έχω δει οτι υποστιριζει. Όσο το χρησιμοποίησα ήμουν αρκέτα ευχαριστημένος ,σχετικα γρήγορο και χωρίς κολλήματα. Αρνήτικο για εμένα είναι η χειροκίνητη εναλλαγή μεταξύ sdr και hdr αλλά αν δεν σε πολυενδιαφέρει να έχεις όσο το δυνατόν πιο κοντινά χρώματα στο original περιεχόμενο το αφήνεις πάντα στο hdr και δεν ασχολήσαι. Προσφάτως βγήκε και τον νέο μοντέλο το Mecool km2 plus (προς το παρόν αγόρα από εξωτερικό) στα ίδια λεφτά πάνω κάτω. 1
elsoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ. Μια τελευταία ερώτηση. Για το stick της Xiaomi τι έχετε ακούσει;
nakata1954 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μια χαρά ειναι για τις εφαρμογές που θέλεις να τρέχεις. TIP: Αν το πάρεις χρησιμοποίησε οπωσδήποτε την επέκταση καλωδίου hdmi που παρέχεται για να μην επηρεάζεται από την θερμοκρασία της tv. 1
elsoulas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους. Αδιαμφισβητα το καλύτερο είναι της Nvidia αλλά λόγω τιμής αναβάλλεται. Μαλλον προς το stick της Xiaomi καταλήγω.
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, elsoulas είπε Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές τους. Αδιαμφισβητα το καλύτερο είναι της Nvidia αλλά λόγω τιμής αναβάλλεται. Μαλλον προς το stick της Xiaomi καταλήγω. Από τη δική μου εμπειρία, το να υποστηρίζει τα πάντα είναι μια κουβέντα, το να παίζει τα πάντα τέλεια είναι μια άλλη κουβέντα.
elsoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Παιδιά πήρα το stick της xiaomi. Καλό,απλό και γρήγορο
nakata1954 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 @elsoulas Ποιο ακριβώς πήρες? το HD η το 4K? @kirileman Το παρακάτω μάλλον τα κάνει και τα δυο. (Ίδια χαρακτηριστικά με το oppo συν πατσαρισμ'ενο λογισμικό) https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/m9201-mediaplayer-hdr10-dolby-vision-atmos-dts-x-oppo-udp-203/2134806735-175-2229?simcid=8ee70d21-95f1-45ab-966e-d0b3556c431a
tonypapadovic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 26/7/2022 στις 2:40 ΜΜ, nakata1954 είπε Το Amazon Fire TV 4k stick δεν υποστηρίζει Cosmote tv. Στις 26/7/2022 στις 4:39 ΜΜ, Ashaman είπε Αμα σου πω οτι δεν το προσεξα ποτε το Cosmote? Δικιο εχεις κι εγω δεν ειχα καταφερει ποτε να το βαλω και να δουλεψει Καλησπέρα, ένα μικρό update σε αυτό: Στο Fire Tv Max 4k εγκαταστάθηκε επιτυχώς τις προάλλες το Cosmote TV μέσω Aurora Store (χρειάστηκε BT ποντίκι για την εγκατάσταση, πηγαίνοντας στις δημοφιλείς εφαρμογές, με το search δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω για κάποιον λόγο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα