PedroG Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δυστυχως φιλη μου δεν μπορει να εισελθει μετα απο Απεγκατασταση της εφαρομογης και επαναφορα ρυθμισεων που της εκανα διχως να συγχρονισω τα δεδομενα στο Google λογαριασμο της! Αποτελεσμα να μη μπορει να εισελθει αφου δεν θυμαται το μαιλ που δηλωσε αλλα και τους κωδικους εισοδου σε αυτο απο το 2011!!! Εχει τυχει σε κανενα σας? Σας παρακαλω τα φωτα σας αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε πως μπορει να μπει στο λογαριασμο της ο οποιος ειναι Ενεργος δεν εχει κλειδωθει αλλα δεν εχει τροπο το κλειδι αφου δεν γνωριζει ουτε το εμαιλ ουτε κωδικους!!!! Ως ηθικος αυτουργος της αναστατωσης που πρεξενησα στη γνωστη μου ...αναζητω λυση!! Σας ευχαριστω θερμα!!! το τηλεφωνο επικοινωνιας που δηλωσε επισης δεν ανταποκρινεται αφου εχει τεθει εκτος λειτουργιας! ο λογαριασμος ηταν ενεργοτατος και ενημερωνοταν καθημερινα με νεα και αλλα σχολια!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Εχει μπει απο άλλη συσκευή; Παντα ρωτάμε αν υπάρχουν πρόχειροι οι κωδικοί κλπ πριν κάνουμε reset κλπ.
haris_216 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Αν κι εγώ δεν τα πάω καλά με κωδικούς και τα ρέστα και άρα άνετα θα μπορούσα να βρεθώ σε παρόμοια κατάσταση, καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς, αν γίνεται (ελπίζω πως όχι και δεν έχει να κάνει με σένα ή τη φίλη σου) θα οδηγούσε στο να μπαίνει ο καθένας στο λογαριασμό του άλλου. Εσύ στο δικό μου κι εγώ στο δικό σου. Mail, password και κινητό μπαίνουν για ασφάλεια (θα μου πεις fb και ασφάλεια; αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και για δυνατότητα ανάκτησης σε περίπτωση απώλειας του ενός από αυτά. Ή άντε των δύο 1
PedroG Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εχει μπει απο άλλη συσκευή; Παντα ρωτάμε αν υπάρχουν πρόχειροι οι κωδικοί κλπ πριν κάνουμε reset κλπ. Αυτο της επιστησα την προσοχη!!!! αν εχει αλλο σταθερο η φορητο ΗΥ που τυχον εχει αποθηκευσει τους κωδικους η φορμα!!! γιατι με Google δεν το ειχε!!!! σε ευχαριστω!!! Δεν ρωτησα για αυτο και ειμαι ο ηθικος αυτουργος της ζημιας...Αν υπαρχει οτιδηποτε αλλο σας παρακαλω απο παθοντες οτι δηποτε ας μου κοινοποιηθει ακομη και επικοινωνια με την Εταιρεια!!!! μπορει να πιστοποιησει οτι της ανηκει ο λογαριασμος αλλα δεν ξερω πως!!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, PedroG είπε Αυτο της επιστησα την προσοχη!!!! αν εχει αλλο σταθερο η φορητο ΗΥ που τυχον εχει αποθηκευσει τους κωδικους η φορμα!!! γιατι με Google δεν το ειχε!!!! σε ευχαριστω!!! Δεν ρωτησα για αυτο και ειμαι ο ηθικος αυτουργος της ζημιας...Αν υπαρχει οτιδηποτε αλλο σας παρακαλω απο παθοντες οτι δηποτε ας μου κοινοποιηθει ακομη και επικοινωνια με την Εταιρεια!!!! μπορει να πιστοποιησει οτι της ανηκει ο λογαριασμος αλλα δεν ξερω πως!!!! https://www.facebook.com/help/105487009541643/?helpref=search&query=ανακτηση&search_session_id=b06209ad8b5bfe7760299a7411164bec&sr=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα