Προς το περιεχόμενο

Τα Windows έχουν χάσει μερίδιο 17% παγκοσμίως μέσα σε μία δεκαετία

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, apikoulas είπε

Τώρα που το Linux gaming γινεται mainstream (βλέπε SteamOS του Linux-based Stream Deck) έχεις ακόμα ένα σημαντικό λόγο να παρατήσεις εντελώς τα Windows και να πας σε καθαρή λύση Linux, ΧΩΡΙΣ να σου λείπουν τα παιχνίδια, ακόμα και ΑΑΑ titles.

Βέβαια για να έχεις 100% συμβατότητα, μόνο με Windows ακόμα, αλλά και έτσι αξίζει Dual Boot me τα Windows μόνο για τα παιχνίδια και το Linux για όλα τα άλλα. 

Τα ίδια δεν λεγόντουσαν την περασμένη δεκαετία με τα Steam Machines, ότι δήθεν έρχεται το τέλος των Windows γιατί οι gamers θα το γυρίσουν σε SteamOS;

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Προφανως και θα επεσε το ποσοστο της αφου ολοι διαβαζουν Insomnia που προτρεπουν τους χρηστες να μπουν στον φανταστικο κοσμο του Linux!

Οι απαιτησεις πλεον εχουν αλλαξει. Παλια καναμε φορματ και χρειαζοταν μετα μια ντουζινα απο προγραμματα για να γινει ο υπολογιστης λειτουργικος.
Πλεον το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενας browser. Online η μουσικη σου, online το μαιλ σου, online ακομα και οι converters, online καθε ειδους εργαλειο.
Ποιο το νοημα ενος συγκεκριμενου λειτουργικου για πανω απο το 50% των χρηστων;

Δλδ αυτος που εχει linux και Mac κανει κατι περισσοτερο απο το να ανοιγει εναν browser?

Αν έχεις και Libre Office ή WPS office ή αν χρησιμοποεις Google Docs, τότε το ποσοστό γίνεται 70% πιστεύω. Μένουν οι gamers, γραφίστες και λοιποί επαγγελματίες συν κάποιους power users που έχουν "επενδύσει" σε χρόνο και χρήμα για να στήσουν ένα δυνατό Windows installation. 

Εγώ έχω 3 PC με windows (gaming, media center, laptop) αλλά για δουλεία μόνο σε Linux στο dual boot Laptop.

Επισκέπτης
2 ώρες πριν, apikoulas είπε

Τώρα που το Linux gaming γινεται mainstream (βλέπε SteamOS του Linux-based Stream Deck) έχεις ακόμα ένα σημαντικό λόγο να παρατήσεις εντελώς τα Windows και να πας σε καθαρή λύση Linux, ΧΩΡΙΣ να σου λείπουν τα παιχνίδια, ακόμα και ΑΑΑ titles.

XAX😁AXA😁AAxaxax😆xaXAXAXAA😄😁AAAxaxaxaxaaa 

Καλό!!! Μου έφτιαξες την μερα! Μάλλον σε καμια πασιεντζα θα αναφέρεσε. Δεν θα το έλεγα και ΑΑΑ!!!

Αναφορά σε κείμενο

καθαρή λύση Linux

Το έχουνε περάσει απο χλωρίνη? Κάτσε να γίνει πρώτα σοβαρό για απλή χρήση .... και μετά έρχονται και τα games.

1 ώρα πριν, apikoulas είπε
15 ώρες πριν, MaXmaD είπε

Δλδ αυτος που εχει linux και Mac κανει κατι περισσοτερο απο το να ανοιγει εναν browser?

Ναι. Τρώει μία βδομάδα κάθε μήνα να το στήνει, να κάνει updates, να ψάχνει για updated iso, να λυνει προβήματα συμβατότητας και να ψάχνει στο γοογλε για παραμέτρους απο command line εντολες. 

23 ώρες πριν, tryfos είπε

Ασχέτως διάφορων υποκειμενικών γνωμών, μου κάνει εντύπωση που δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα το μακράν ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ κατά τη γνώμη μου: Κινούνται ύπουλα, μεθοδικά και σκόπιμα προς την κατεύθυνση του μοντέλου Software as a service, δηλαδή σε λίγο καιρό δεν θα αρκούνται μόνο στην εφάπαξ αγορά, αλλά θα γίνουν συνδρομητική υπηρεσία ανά μήνα/έτος. Όπως ακριβώς το πάνε και με το Office365 δηλαδή. Αυτή είναι η μακράν χειρότερη εξέλιξη για εμάς ως καταναλωτές και το μεγαλύτερο επιχείρημα για να εγκαταλείψει κανείς πλέον τα Windows. Έχουν βάλει στο μάτι το ισόβιο άρμεγμα, δεν τους φτάνει το εφάπαξ.

Δεν μιλάω φυσικά καν για την υποχρέωση ήδη να ανοίξεις ετσιθελικά λογαριασμό στη Microsoft για να βάλεις τα 11, που μπορεί προσωρινά να υπάρχουν τρόποι να αποφύγεις αλλά προφανώς σε λίγο θα τους κλείσουν. Ούτε ότι "πέταξαν" στα σκουπίδια εκατομμύρια τόνους hardware με τα πρόσφατα specs των 11...Όλα αυτά πριν καν αρχίσουμε να μιλάμε για το ίδιο το λειτουργικό...

Να φύγουν από windows και να πάνε που το 75%; στο OS X που είναι πανάκριβο το hardware ή στο Linux ενα άγνωστο OS για τους περισσότερους; 

Και μιλάω για τον απλό χρήστη...

Όσο για το αν θα κλείσουν λογαριασμούς, ξαφνικά και αόριστα, φαντάζει ουτοπία προς τι παρόν. Ας αφήσουμε τις φαντασιώσεις κατα μέρους. 

42 λεπτά πριν, nhzt είπε

Να φύγουν από windows και να πάνε που το 75%; στο OS X που είναι πανάκριβο το hardware ή στο Linux ενα άγνωστο OS για τους περισσότερους; 

Και μιλάω για τον απλό χρήστη...

Όσο για το αν θα κλείσουν λογαριασμούς, ξαφνικά και αόριστα, φαντάζει ουτοπία προς τι παρόν. Ας αφήσουμε τις φαντασιώσεις κατα μέρους. 

Δεν κατάλαβες καλά, εννοούσα να κλείσουν τους τρόπους να βάζεις τα 11 χωρίς online account, όχι να κλείσουν τους λογαριασμούς τους ίδιους (ίσα ίσα θέλουν να ανοίξουμε όλοι να μπορούν να ελέγχουν όλες τις κινήσεις μας αναλυτικά).

Εν πάση περιπτώσει, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, το που θα πάει ο καθένας. Προφανώς ο μέσος χρήστης θα μείνει εκεί για πάντα, οκ. Ο σκοπός ας είναι να μην είναι ο καθένας μέσος χρήστης, και ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας από αυτό.

6 ώρες πριν, SomeFun είπε

Τα ίδια δεν λεγόντουσαν την περασμένη δεκαετία με τα Steam Machines, ότι δήθεν έρχεται το τέλος των Windows γιατί οι gamers θα το γυρίσουν σε SteamOS;

Τότε προσπαθούσαν κάτι τελείως διαφορετικό.

Να προσπαθήσουν να πείσουν τους publishers να κάνουν port τα παιχνίδια τους σε linux. Πάλευαν για native ports. Δεν τους έπεισαν γιατί αυτό θέλει επενδύσεις και λεφτά από τους ίδιους τους publishers με αμφίβολα αποτελέσματα.

Τώρα κατά κάποιο τρόπο κάνουν το ανάποδο, να κάνουν το linux να τρέχει windows games. Πιο απλοϊκά τη δουλειά τη κάνει η ίδια η Valve και όλοι οι contributors στα Proton/Wine/DXVK χωρίς να χρειάζεται να βάλουν οι publishers χοντρά το χέρι στη τσέπη.

Τα αποτελέσματα συμβατότητας μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα είναι εντυπωσιακά και το μόνο που θα συμβεί είναι η λίστα με τα compatible games να αυξάνει με γεωμετρική άνοδο τα επόμενα χρόνια με δεδομένο ότι το steam deck ήδη πουλάει πολύ κάτι που τα steam machines/steamOS δεν το κατάφεραν ποτέ.

10 ώρες πριν, itanium είπε

Kάνεις το ίδιο λάθος όπου κάνουν πολλοί βλέπεις αποσπασματικά βάσει των δικών σου αναγκών π.χ.

σε ένα επαγγελματία που κάνει την δουλειά του με αυτό https://www.multiecuscan.net/ πως θα τον πας εσύ σε linux?

- προφανώς, αυτοί όμως οι χρήστες ειναι μειοψηφια. και μενουν αναγκαστικά στα γουιντοους.

Επίσης είναι γεγονός πως ειδικά σε θέματα mobile υπολογιστών τα power options είναι ανώτερα στα windows από οποιαδήποτε διανομή linux, γεγονός όπου παραδέχεται και ο linus torvalds, να το πάμε πιο πέρα πως θα κάνεις ένα gaming rig σαν το δικό μου των 5000€ να παίξει VR σε linux όπως το κάνουν τα 11? 

- για το τελειο Gaming Rig ακομα στο 2022, Windows. Δώσε του ομως του SteamOS λιγα χρονακια, εχουν κάνει θαυματα... Θυμάμαι το Doom πριν 5 χρόνια να παιζει πιο γρήγορα σε  linux στο ιδιο ακριβώς μηχάνημα (5-7% σταθερά) και κλάιω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγώ κατα την διάρκεια μιας κρίσης, είπα να βάλω μια live έκδοση (απο στικάκι) linux να δω αν άλλαξε τίποτα... Οι φίλοι μου μου είπαν να ξαπλώσω και θα μου περάσει - αλλά εγώ επέμεινα... Μην έχοντας κάτι σοβαρότερο να κάνω, ξεκίνησα να κατεβάzω απο τους θείους - για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς μόνο λόγους - τα άπαντα των Doors. Tα αρχεία σώζονταν στην μορφή drs001.7z (ή rar - δεν θυμάμαι τώρα - μάλλον 7z), drs002, κλπ... Οταν τελείωναν τα d/loads (στην μνήμη - γιατί ήταν live linux) και μαζευόντουσαν 5-6, τα ξεζιπάριζα σε εξωτερικό usb δίσκο και τα έσβηνα για να αδειάσω την μνήμη. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να κρατήσω και τα original d/loads - ποιός ο λόγος άλλωστε... ΑΜ ΔΕ !... Ο άθλιος Archive manager που έχει, μπερδεύεται και δεν αποσυμπιέζει το σωστό αρχείο που του ζητάς... Συγκεκριμένα έχω πχ. τα 4 αρχεία drs001,002,003,004... Ξεζιπάρεις το 001 OK... Αν ξεζιπάρεις το 002, θα ξεζιπάρει πάλι το 001... Αν ξεζιπάρεις το 004, θα ξεζιπάρει το 003, κλπ... Μύλος... Κι επειδή έσωζα σε δικό της directory την κάθε αποσυμπίεση, άργησα να καταλάβω την ζημιά που έκανε (και δυστυχώς έσβηνα και τα dloads...). O μόνος τρόπος να γίνει σωστά η αποσυμπίεση, ήταν πριν ξεζιπάρεις πχ το 012 να έχεις ήδη σβήσει το 011 αλλιώς αρνούταν να ασχοληθεί με το 012 που του ζητούσα... Και στο παράθυρο του Archive manager φαινόταν οτι ξεζιπάρει το 012 - όταν έκανα έλεγχο επαλήθευσης έβλεπα οτι ξεζίπαρε το 011 στην πραγματικότητα. Τελικά η μόνη βολική, αυτοματοποιημένη και μη χρονοβόρα λύση, ήταν να σώζω τα dloads στον εξωτερικό δίσκο και να τα αποσυμπιέζω στο τέλος στα windows... E, μετά φυσικά πήρε πόδι... Bέβαια, ήταν θέμα ονοματοδοσίας, γιατί αν τα ονόματα ήταν εντελώς άσχετα (πχ. drs001 και xyz002 δεν μπερδευόταν)... Aλλά αν δεν μπορεί αυτό το απλό πράγμα να κάνει σωστά...

Επεξ/σία από Eloy
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, jikarous είπε

κανονικα τα νουμερα τους επρεπε να ειναι στο 10% αλλά ας οψετε η ανεκπαιδευση των χρηστων

Λάθος 100% επειδή εσύ μπορεί να έχεις χόμπι τους υπολογιστές ή να είσαι power user είτε επαγγελματίας με γνώσεις ποιος σου είπε οτι έχει η μάζα του κόσμου τον χρόνο την διάθεση ή και την ανάγκη να καθίσει για να μάθει ένα εναλλακτικό λειτουργικό όπου ΔΕΝ είναι στο επίπεδο όπου βρίσκονται τα windows προσωπικά αμφιβάλλω οτι θα το πετύχει ποτέ, όπου για ένα άνθρωπο όπου δεν γνωρίζει από υπολογιστές οποιαδήποτε διανομή linux θα του φανεί 100% πολύπλοκη και θα πρέπει να αφειρώσει χρόνο και χρήμα ψάχνωντας στα τυφλά στο google, και σημειωτέων οι κοινότητες οι διαδικτυακές των linux δεν είναι φιλικές προς τους αδαείς (ούτε καν αρχάριους) αλλά οι περισσότεροι θεωρούν τους εαυτούς τους μύστες.....

Και θα τα κάνει όλο αυτό τον κόπο για να καταφέρει να έχει μια εμπειρία εναλλακτική με ένα λειψό λειτουργικό δύσχρηστο με δυνατότητες όπου του λείπουν σε σχέση με τα windows 11, AN εγώ θέλω να παίξω half life Alyx δεν θα περιμένω 10 χρόνια στο μέλλον μηπως και ........αυτά δεν τα αντιλαμβάνεστε γιατί ζείτε πολλοί σε αυτή την κοινότητα σε μία φούσκα οι περισσότεροι φοιτητές με απλά άπειρο χρόνο χωρίς υποχρεώσεις και φυσικά χωρίς φράγκο στην τσέπη και νομίζετε οτι θα κερδίσετε ένα υποθετικό πόλεμο έναντι στην microsoft, AYTO είναι χείμερα το ξαναέγραψα

Ο κανονικός κόσμος, έχει συγκεκριμένα ωράρια, χρόνο, προσωπική ζωή και πολλοί τυγχάνει να μην τους ενδιαφέρουν οι υπολογιστές ξέρω μαλακία αλλά υπάρχουν και αυτοί...συνέλθετε κάπου

Και εγώ μπορεί να τύχει να αγοράσω ένα burger κάποια στιγμή δεν έχω το χρόνο ή το ενδιαφέρον να μάθω ποιος το έφτιαξε, αν το ζώο όπου έσφαξαν είχε ψυχολογικά ή αν το ψωμί προέρχεται από βρώμη ή από σιτάρι i dont give a fuck

Τα linux είναι καταπληκτικά στο enterprize σε datacenters, hardware firewalls ερευνητικά κέντρα κλπ) ΔΕΝ είναι το ίδιο με της ανάγκες του μέσου χρήστη και ούτε πρόκειται να γίνει......

Επεξ/σία από itanium
  • Thanks 1

Στις 27/7/2022 στις 4:58 ΜΜ, tryfos είπε

Δεν κατάλαβες καλά, εννοούσα να κλείσουν τους τρόπους να βάζεις τα 11 χωρίς online account, όχι να κλείσουν τους λογαριασμούς τους ίδιους (ίσα ίσα θέλουν να ανοίξουμε όλοι να μπορούν να ελέγχουν όλες τις κινήσεις μας αναλυτικά).

Εν πάση περιπτώσει, είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, το που θα πάει ο καθένας. Προφανώς ο μέσος χρήστης θα μείνει εκεί για πάντα, οκ. Ο σκοπός ας είναι να μην είναι ο καθένας μέσος χρήστης, και ο,τι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας από αυτό.

Και γιατί να το κάνουν αυτό; Να βάζεις 11 χωρίς online  accout; Εσύ μπορεί να μην θέλεις να σε ελέγχουν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι δωρεάν OS και όλοι θέλουν να ξέρουν τους πελάτες τους και να επικοινωνούν μαζί τους . Είτε για να προωθήσουν νέα προϊόντα είτε για να προστατεύσουν τα δικά τους προϊόντα. Μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει εκει έξω , αλλά δες λιγο τι συμβαίνει με FB, Tweeter, Viber, tik tok και λοιπά. Ότι είναι free πληρώνεις αντίτιμο.

Όσο για το ότι, "ο σκοπός είναι να μην είναι ο καθένας μέσος χρήστης", που γράφεις, μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά...

Τα Windows είναι και θα είναι για τον μέσο χρήστη. Δεν γίνετε να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς. Κι αυτό γιατί είναι free. Για να ικανοποιήσει τους απαιτητικους, τους επαγγελματίες, θα πρέπει να βγει νέο προϊόν επι πληρωμή.

Άδικα γράφετε καθε φορά για προβλήματα των windows, γιατί όλοι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν ειναι το κατάλληλο προιον για σας. Ειναι σαν να θέλεις αυτοκίνητο και να σου δίνουν δωρεάν ένα ποδήλατο. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος;

38 λεπτά πριν, nhzt είπε

Και γιατί να το κάνουν αυτό; Να βάζεις 11 χωρίς online  accout; Εσύ μπορεί να μην θέλεις να σε ελέγχουν, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι δωρεάν OS και όλοι θέλουν να ξέρουν τους πελάτες τους και να επικοινωνούν μαζί τους . Είτε για να προωθήσουν νέα προϊόντα είτε για να προστατεύσουν τα δικά τους προϊόντα. Μπορεί να μην έχεις καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει εκει έξω , αλλά δες λιγο τι συμβαίνει με FB, Tweeter, Viber, tik tok και λοιπά. Ότι είναι free πληρώνεις αντίτιμο.

Όσο για το ότι, "ο σκοπός είναι να μην είναι ο καθένας μέσος χρήστης", που γράφεις, μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά...

Τα Windows είναι και θα είναι για τον μέσο χρήστη. Δεν γίνετε να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς. Κι αυτό γιατί είναι free. Για να ικανοποιήσει τους απαιτητικους, τους επαγγελματίες, θα πρέπει να βγει νέο προϊόν επι πληρωμή.

Άδικα γράφετε καθε φορά για προβλήματα των windows, γιατί όλοι δεν καταλαβαίνετε ότι δεν ειναι το κατάλληλο προιον για σας. Ειναι σαν να θέλεις αυτοκίνητο και να σου δίνουν δωρεάν ένα ποδήλατο. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει κάποιος;

Τώρα τι να απαντήσω σε κάποιον που λέει ότι τα windows είναι δωρεάν. Άστο, έχεις δίκιο. Τελικά δεν είναι ούτε καν για τον μέσο χρήστη.

• Like 1
  • Sad 1

2 ώρες πριν, tryfos είπε

Τώρα τι να απαντήσω σε κάποιον που λέει ότι τα windows είναι δωρεάν. Άστο, έχεις δίκιο. Τελικά δεν είναι ούτε καν για τον μέσο χρήστη.

Πλήρωσες κιολας; 😂😂😂😂 για πες; ποσα; 

• Confused 1

Στις 28/7/2022 στις 4:48 ΜΜ, Eloy είπε

Eγώ κατα την διάρκεια μιας κρίσης, είπα να βάλω μια live έκδοση (απο στικάκι) linux να δω αν άλλαξε τίποτα... Οι φίλοι μου μου είπαν να ξαπλώσω και θα μου περάσει - αλλά εγώ επέμεινα... Μην έχοντας κάτι σοβαρότερο να κάνω, ξεκίνησα να κατεβάzω απο τους θείους - για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς μόνο λόγους - τα άπαντα των Doors. Tα αρχεία σώζονταν στην μορφή drs001.7z (ή rar - δεν θυμάμαι τώρα - μάλλον 7z), drs002, κλπ... Οταν τελείωναν τα d/loads (στην μνήμη - γιατί ήταν live linux) και μαζευόντουσαν 5-6, τα ξεζιπάριζα σε εξωτερικό usb δίσκο και τα έσβηνα για να αδειάσω την μνήμη. Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να κρατήσω και τα original d/loads - ποιός ο λόγος άλλωστε... ΑΜ ΔΕ !... Ο άθλιος Archive manager που έχει, μπερδεύεται και δεν αποσυμπιέζει το σωστό αρχείο που του ζητάς... Συγκεκριμένα έχω πχ. τα 4 αρχεία drs001,002,003,004... Ξεζιπάρεις το 001 OK... Αν ξεζιπάρεις το 002, θα ξεζιπάρει πάλι το 001... Αν ξεζιπάρεις το 004, θα ξεζιπάρει το 003, κλπ... Μύλος... Κι επειδή έσωζα σε δικό της directory την κάθε αποσυμπίεση, άργησα να καταλάβω την ζημιά που έκανε (και δυστυχώς έσβηνα και τα dloads...). O μόνος τρόπος να γίνει σωστά η αποσυμπίεση, ήταν πριν ξεζιπάρεις πχ το 012 να έχεις ήδη σβήσει το 011 αλλιώς αρνούταν να ασχοληθεί με το 012 που του ζητούσα... Και στο παράθυρο του Archive manager φαινόταν οτι ξεζιπάρει το 012 - όταν έκανα έλεγχο επαλήθευσης έβλεπα οτι ξεζίπαρε το 011 στην πραγματικότητα. Τελικά η μόνη βολική, αυτοματοποιημένη και μη χρονοβόρα λύση, ήταν να σώζω τα dloads στον εξωτερικό δίσκο και να τα αποσυμπιέζω στο τέλος στα windows... E, μετά φυσικά πήρε πόδι... Bέβαια, ήταν θέμα ονοματοδοσίας, γιατί αν τα ονόματα ήταν εντελώς άσχετα (πχ. drs001 και xyz002 δεν μπερδευόταν)... Aλλά αν δεν μπορεί αυτό το απλό πράγμα να κάνει σωστά...

Δεν σου φταίει ο manager του Linux εάν εσύ δεν ξέρεις πως αποσυμπιέζουμε αρχείο (γιατί στην πραγματικότητα ήταν ΈΝΑ αρχείο σπασμένο σε μικρότερα).

Και σε windows το ίδιο ακριβώς θα σου έκανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mike299 είπε

Δεν σου φταίει ο manager του Linux εάν εσύ δεν ξέρεις πως αποσυμπιέζουμε αρχείο (γιατί στην πραγματικότητα ήταν ΈΝΑ αρχείο σπασμένο σε μικρότερα).

Και σε windows το ίδιο ακριβώς θα σου έκανε

Ρε φίλε, διάβασε τι γράφω... "τα αρχεία σώζονταν στην μορφή drs001.7z"... δεν έγραψα drs.001...

To κάθε αρχείο ήταν αυτόνομο - γι'αυτό και στα windows μια χαρά ξεζιπαριζόταν. Eπαιρνες πχ. το drs005.7z και το ξεζιπάριζες και σου έδινε το 5ο άλμπουμ...Απλά ο linux archive manager ήταν για τον γκρεμό... Εγώ ασχολούμαι με zip/unzip απο την εποχή του dos pkzip και pkunzip...

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...