Προς το περιεχόμενο

Πως κανω format στα ΧΡ;

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εαν ο σκληρος σου είναι Serial ATA θα πρέπει στην αρχή (αφου κανεις boot απο το cd των XP) να πατήσεις F6 για να εγκαταστήσεις τον SATA raid driver, γιατι αλλιώς δεν θα σου αναγνωρίσει τον σκληρο :wink:

Δημοσ.

Σε καθε περίπτωση' date=' ο ενδιαφερόμενος καλό θα ήταν να διασαφηνίσει την απορία του, για να μην αναγκοζάμστε να μαντεύουμε το τι θέλει να κάνει...[/i']

:wink: :wink:

Δημοσ.

Σε καθε περίπτωση' date=' ο ενδιαφερόμενος καλό θα ήταν να διασαφηνίσει την απορία του, για να μην αναγκοζάμστε να μαντεύουμε το τι θέλει να κάνει...[/i']

:wink: :wink:

οκ ρε παιδια, μη βαράτε... :?

Δημοσ.

Δέν βαραμέ φίλε μου αλλα υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις ενα φορμάτ και πάρα πολλά συστήματα απλα να είμαστε λίγο ποιο συγκεκριμένοι να μην γράφουμε άσκοπα.Ετσι θα είναι ευκολότερο να βοηθήσουμε.

Απλα φίλε το post σου ήταν μία ακόμα λύση μέσα στις τόσες άλλες και δέν πήγαινε σε εσένα :wink:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Αν τα Winxp είναι σε NTFS δίσκο:

Μπούταρε από το cd των Winxp και διάλεξε το repair με console (θα σου ζητήσει το password του administrator αν δεν έβαλες πάτα απλά έντερ).

Τώρα ισχύουν οι εντολές diskpart για να φτιάξεις partitions' date=' (αφού έχεις σβήσει τα προηγούμενα, αν χρειάζεται) και με την format τα φορμάρεις ή NTFS ή FAT32.

Αν τα Winxp είναι σε FAT32 δίσκο:

Πάρε την Startup disk από τα Windows98/ME και κάνε fdisk για να φτιάξεις partitions, (αφού έχεις σβήσει τα προηγούμενα, αν χρειάζεται) και με την format τα φορμάρεις σε FAT32.[/quote']

ntfs diskoi ennoume oti ginontai ama exeis xp?

k fat32 einai win98,me?

k που βλεπουμε σε τι δισκο ειναι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αν τα Winxp είναι σε NTFS δίσκο:

Μπούταρε από το cd των Winxp και διάλεξε το repair με console

Briskeis mia start up disk apo Win 98.(oi kaliteres)

Bazeis ta bios na koitane kai tin disketa otan fortonoun kai

Fortoneis apo ayth.

Otan fortoseis apo tin disketa grafeis "format c:" ....

Γιατί ρε παλικάριο κάνετε δύκολη την ζωή σας; Η απλούστερη λύση είναι αυτή που είπε και ο netcrawler: boot από το CDάκι' date=' και επιλογή "install Windows XP" Από εκεί και πέρα δημιουργία/επιλογή partition (ανεξαρτήτως file system), διαμόρφωσή του partition και install, όλα μέσω του wizard...[/quote']

Έχω έναν SATA Segate HD και την ίδια μητρική Abit και όταν μπουτάρω απο το CD και μετά απο την επιλογή "install Windows XP" μου βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει κανέναν σκληρό στο σύστημά μου,(προφανώς τον SATA)

Υπάρχει καμία ιδέα????

Δημοσ.
εαν ο σκληρος σου είναι Serial ATA θα πρέπει στην αρχή (αφου κανεις boot απο το cd των XP) να πατήσεις F6 για να εγκαταστήσεις τον SATA raid driver, γιατι αλλιώς δεν θα σου αναγνωρίσει τον σκληρο :wink:

Να συμπληρώσω στο προηγούμενό μου post οτι θέλω να κάνω format σε partition του σκληρού στο οποίο είναι εγκατεστημένα τα winxp σε ntfs

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...