Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε

Δεν βγαζει κατι

τι δεν βγαζει , το δοκιμασες κιολας?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

τι δεν βγαζει , το δοκιμασες κιολας?

Ψάχνει να βρει το λινκ μάλλον απο το τροφοδοτικό 😂

3 λεπτά πριν, panosXboxone είπε

Δεν βγαζει κατι

Όταν πιστοποιήσεις οτι φταίει το τροφοδοτικό, εδώ είμαστε για να δώσουμε πρόταση εννοεί προφανώς ο triplex

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panosXboxone είπε

μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο

εβαλα πιο πανω οταν το ειχε το eshop για να δεις τι πηρες τοτε , για εκεινα τα χρονια καλο ηταν και για ενα απλο pc

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, panosXboxone είπε

μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο

Οριστε παρε και λινκ αλλα πρωτα τσεκαρε το συστημα σου

https://www.skroutz.gr/s/7333405/Corsair-RMi-Series-RM650i-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

https://www.skroutz.gr/s/19457622/Corsair-RM-Series-RM650-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα ηταν στο εξτενσιο που ειχα για την καρτα γραφικων , απο την μια σειρα που ηταν το βύσμα ειχαν λιωσει.

φθηνο καλωδιο μεν , αλλα και δικο μου το λαθος που δεν το ειχα δει νωριτερα.

αγορασα νεο τροφ για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο στο μελλον.

η χαζομαρα στην ολη ιστορια ειναι οτι εδωσα την καρτα για εγγυηση στο πλαισιο και εχει εδω και δυο βδομαδες που εκανα αίτημα να γυρισει πισω και ακομα περιμενω... 😒

Seasonic Focus Plus 850W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold
  •  
  •  
  •  

Επεξ/σία από panosXboxone
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panosXboxone είπε

Το προβλημα ηταν στο εξτενσιο που ειχα για την καρτα γραφικων , απο την μια σειρα που ηταν το βύσμα ειχαν λιωσει.

φθηνο καλωδιο μεν , αλλα και δικο μου το λαθος που δεν το ειχα δει νωριτερα.

αγορασα νεο τροφ για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο στο μελλον.

η χαζομαρα στην ολη ιστορια ειναι οτι εδωσα την καρτα για εγγυηση στο πλαισιο και εχει εδω και δυο βδομαδες που εκανα αίτημα να γυρισει πισω και ακομα περιμενω... 😒

•  
  •  
  •  

Πρόβλημα με drivers ή drivers με πρόβλημα; χμμμμ Emoji Think GIF

Πέρα απο την πλάκα γενικά να προσέχεις τι καλώδια βάζεις στο τροφοδοτικό σου δεν είναι τόσο το ότι ειναι φθηνά αλλά το ότι τα καλώδια των τροφοδοτικών διαφέρουν σε "πάχος" και γενικά προδιαγραφές όχι ότι είναι τόσο συχνό που κάθε τροφοδοτικό έχει και διαφορετικά καλώδια αλλά είναι αρκετά συχνό ΄ώστε να μην μπορείς σίγουρα να αλλάξεις πχ καλώδια απο το Χ τροφοδοτικό στο Υ χωρίς να το ψάξεις πρώτα καμιά φορά και της ίδιας εταιρίας διαφορετικά όμως μοντέλα έχουν διαφορετικά. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 1:28 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Πρόβλημα με drivers ή drivers με πρόβλημα; χμμμμ Emoji Think GIF

Πέρα απο την πλάκα γενικά να προσέχεις τι καλώδια βάζεις στο τροφοδοτικό σου δεν είναι τόσο το ότι ειναι φθηνά αλλά το ότι τα καλώδια των τροφοδοτικών διαφέρουν σε "πάχος" και γενικά προδιαγραφές όχι ότι είναι τόσο συχνό που κάθε τροφοδοτικό έχει και διαφορετικά καλώδια αλλά είναι αρκετά συχνό ΄ώστε να μην μπορείς σίγουρα να αλλάξεις πχ καλώδια απο το Χ τροφοδοτικό στο Υ χωρίς να το ψάξεις πρώτα καμιά φορά και της ίδιας εταιρίας διαφορετικά όμως μοντέλα έχουν διαφορετικά. 

καλημερα , BITFENIX 6-PIN PCIE EXTENSION 45CM - SLEEVED WHITEBLACK αυτο ηταν φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...