panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε εδω ειμαστε Δεν βγαζει κατι
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε Δεν βγαζει κατι τι δεν βγαζει , το δοκιμασες κιολας? 1
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε τι δεν βγαζει , το δοκιμασες κιολας? Ψάχνει να βρει το λινκ μάλλον απο το τροφοδοτικό 😂 3 λεπτά πριν, panosXboxone είπε Δεν βγαζει κατι Όταν πιστοποιήσεις οτι φταίει το τροφοδοτικό, εδώ είμαστε για να δώσουμε πρόταση εννοεί προφανώς ο triplex Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από nickol-us 2
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε τι δεν βγαζει , το δοκιμασες κιολας? μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, panosXboxone είπε μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο εβαλα πιο πανω οταν το ειχε το eshop για να δεις τι πηρες τοτε , για εκεινα τα χρονια καλο ηταν και για ενα απλο pc 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, triplex1 είπε εδω ειμαστε μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, panosXboxone είπε μπερδευτικα νομιζα εβαλες λινκ απο τροφοδοτικο Οριστε παρε και λινκ αλλα πρωτα τσεκαρε το συστημα σου https://www.skroutz.gr/s/7333405/Corsair-RMi-Series-RM650i-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html https://www.skroutz.gr/s/19457622/Corsair-RM-Series-RM650-650W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από triplex1 1
panosXboxone Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Το προβλημα ηταν στο εξτενσιο που ειχα για την καρτα γραφικων , απο την μια σειρα που ηταν το βύσμα ειχαν λιωσει. φθηνο καλωδιο μεν , αλλα και δικο μου το λαθος που δεν το ειχα δει νωριτερα. αγορασα νεο τροφ για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο στο μελλον. η χαζομαρα στην ολη ιστορια ειναι οτι εδωσα την καρτα για εγγυηση στο πλαισιο και εχει εδω και δυο βδομαδες που εκανα αίτημα να γυρισει πισω και ακομα περιμενω... 😒 Seasonic Focus Plus 850W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από panosXboxone
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panosXboxone είπε Το προβλημα ηταν στο εξτενσιο που ειχα για την καρτα γραφικων , απο την μια σειρα που ηταν το βύσμα ειχαν λιωσει. φθηνο καλωδιο μεν , αλλα και δικο μου το λαθος που δεν το ειχα δει νωριτερα. αγορασα νεο τροφ για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο στο μελλον. η χαζομαρα στην ολη ιστορια ειναι οτι εδωσα την καρτα για εγγυηση στο πλαισιο και εχει εδω και δυο βδομαδες που εκανα αίτημα να γυρισει πισω και ακομα περιμενω... 😒 Seasonic Focus Plus 850W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Modular 80 Plus Gold Πρόβλημα με drivers ή drivers με πρόβλημα; χμμμμ Πέρα απο την πλάκα γενικά να προσέχεις τι καλώδια βάζεις στο τροφοδοτικό σου δεν είναι τόσο το ότι ειναι φθηνά αλλά το ότι τα καλώδια των τροφοδοτικών διαφέρουν σε "πάχος" και γενικά προδιαγραφές όχι ότι είναι τόσο συχνό που κάθε τροφοδοτικό έχει και διαφορετικά καλώδια αλλά είναι αρκετά συχνό ΄ώστε να μην μπορείς σίγουρα να αλλάξεις πχ καλώδια απο το Χ τροφοδοτικό στο Υ χωρίς να το ψάξεις πρώτα καμιά φορά και της ίδιας εταιρίας διαφορετικά όμως μοντέλα έχουν διαφορετικά. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Dr_Pepper 1
panosXboxone Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 5/8/2022 στις 1:28 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Πρόβλημα με drivers ή drivers με πρόβλημα; χμμμμ Πέρα απο την πλάκα γενικά να προσέχεις τι καλώδια βάζεις στο τροφοδοτικό σου δεν είναι τόσο το ότι ειναι φθηνά αλλά το ότι τα καλώδια των τροφοδοτικών διαφέρουν σε "πάχος" και γενικά προδιαγραφές όχι ότι είναι τόσο συχνό που κάθε τροφοδοτικό έχει και διαφορετικά καλώδια αλλά είναι αρκετά συχνό ΄ώστε να μην μπορείς σίγουρα να αλλάξεις πχ καλώδια απο το Χ τροφοδοτικό στο Υ χωρίς να το ψάξεις πρώτα καμιά φορά και της ίδιας εταιρίας διαφορετικά όμως μοντέλα έχουν διαφορετικά. καλημερα , BITFENIX 6-PIN PCIE EXTENSION 45CM - SLEEVED WHITEBLACK αυτο ηταν φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα