panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας Έχω το εξής πρόβλημα Σε γενικές γραμμές βίντεο , ίντερνετ δουλεύει κανονικά , αν μπω σε παιχνίδι μετά από λίγο συμβαίνει το εξής. Να παραθέσω ότι το pc δουλευε κανονικά και όλα άρχισαν πριν κάνα μήνα. Μου βγάζει μαύρη οθόνη σαν να γίνεται αποσύνδεση, χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει λοιπόυν τα ντριβερ της αμδ η κάρτα μου είναι rx590 8 gb Δοκίμασα άλλη κάρτα φίλου κάνει τα ίδια Δοκίμασα και τα δύο σλοτ κάνει πάλι τα ίδια. δοκίμασα την κάρτα μου στο πσ του φίλου δούλευει κανονικά . έχω βάλει την ποιο πρόσφατη ενημέρωση στο bios Φορμάτ έκανα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, άρχιζω να σκέφτομαι ότι χρειάζομαι καινούργια μητρική. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος για αυτό ανοίγω το θέμα. η μητρική είναι Χ 470 f 2700x , ram gskill rgb 3200 , m2 970 , 750watt , rx 590 Ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε να παραθέσω πείτε μου. Με εκτίμηση Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από panosXboxone
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, panosXboxone είπε Καλησπέρα σας Έχω το εξής πρόβλημα Σε γενικές γραμμές βίντεο , ίντερνετ δουλεύει κανονικά , αν μπω σε παιχνίδι μετά από λίγο συμβαίνει το εξής. Να παραθέσω ότι το pc δουλευε κανονικά και όλα άρχισαν πριν κάνα μήνα. Μου βγάζει μαύρη οθόνη σαν να γίνεται αποσύνδεση, χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση και όταν ανοίγει λοιπόυν τα ντριβερ της αμδ η κάρτα μου είναι rx590 8 gb Δοκίμασα άλλη κάρτα φίλου κάνει τα ίδια Δοκίμασα και τα δύο σλοτ κάνει πάλι τα ίδια. δοκίμασα την κάρτα μου στο πσ του φίλου δούλευει κανονικά . έχω βάλει την ποιο πρόσφατη ενημέρωση στο bios Φορμάτ έκανα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, άρχιζω να σκέφτομαι ότι χρειάζομαι καινούργια μητρική. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος για αυτό ανοίγω το θέμα. η μητρική είναι Χ 470 f 2700x , ram gskill rgb 3200 , m2 970 , 750watt , rx 590 Ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε να παραθέσω πείτε μου. Με εκτίμηση Η 590 με τι drivers δουλευει? 1
nickol-us Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η λογική λέει ότι εφόσον και με άλλη κάρτα κάνει τα ίδια, το πρόβλημα μάλλον είναι αλλού. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τροφοδοτικό, μα οι drivers που λείπουν δεν κολλάνε. Format έκανες και αυτό κάπως αποκλείει το ενδεχόμενο ιών εκτός και αν φορτώνεις συγκεκριμένο πρόγραμμα που περιέχει ιό. Μετά μας μένει ο δίσκος. Ίσως ένας κατεστραμμενος δίσκος να μπορούσε να προκαλέσει αυτά που λες. Υπάρχει 2ος ssd να εγκαταστήσεις εκεί το os; Την ενημέρωση του bios γιατί την αναφέρεις; Ξεκίνησαν τα προβλήματα μετά από αυτή; Αν ναι ίσως να δοκίμαζες να γυρίσεις σε παλαιότερη version Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από nickol-us 2
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, triplex1 είπε Η 590 με τι drivers δουλευει? Amd adrenaline 15 ώρες πριν, nickol-us είπε Η λογική λέει ότι εφόσον και με άλλη κάρτα κάνει τα ίδια, το πρόβλημα μάλλον είναι αλλού. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τροφοδοτικό, μα οι drivers που λείπουν δεν κολλάνε. Format έκανες και αυτό κάπως αποκλείει το ενδεχόμενο ιών εκτός και αν φορτώνεις συγκεκριμένο πρόγραμμα που περιέχει ιό. Μετά μας μένει ο δίσκος. Ίσως ένας κατεστραμμενος δίσκος να μπορούσε να προκαλέσει αυτά που λες. Υπάρχει 2ος ssd να εγκαταστήσεις εκεί το os; Την ενημέρωση του bios γιατί την αναφέρεις; Ξεκίνησαν τα προβλήματα μετά από αυτή; Αν ναι ίσως να δοκίμαζες να γυρίσεις σε παλαιότερη version Αναφέρω αυτό με το βίος για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο. Μετά όχι δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει και άλλος δίσκος και μ2 και σσδ Θα δοκιμάσω να κάνω φορμάτ σε άλλο δίσκο , και θα βγάλω από επάνω κάθε δίσκο που είναι συνδεμένος να δούμε. Μετά μας μένει τροφοδοτικό και μητρική
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, panosXboxone είπε Amd adrenaline Αναφέρω αυτό με το βίος για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο. Μετά όχι δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει και άλλος δίσκος και μ2 και σσδ Θα δοκιμάσω να κάνω φορμάτ σε άλλο δίσκο , και θα βγάλω από επάνω κάθε δίσκο που είναι συνδεμένος να δούμε. Μετά μας μένει τροφοδοτικό και μητρική Φιλε μου καλε , το κανεις εσυ , το κανουν και πολλοι αλλοι εδω μεσα .........τι βερσιον ειναι οι drivers , χαιρω πολυ οτι ειναι adrenaline Επισης ποιο ειναι το 750 που εχεις και ποσα χρονια το εχεις Αν δε δωσεις τετοια στοιχεια συγχωρα με αλλα την επομενη φορα ζητα μαγους να σε λυσουν το προβλημα Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από triplex1 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, triplex1 είπε Φιλε μου καλε , το κανεις εσυ , το κανουν και πολλοι αλλοι εδω μεσα .........τι βερσιον ειναι οι drivers , χαιρω πολυ οτι ειναι adrenaline Επισης ποιο ειναι το 750 που εχεις και ποσα χρονια το εχεις Αν δε δωσεις τετοια στοιχεια συγχωρα με αλλα την επομενη φορα ζητα μαγους να σε λυσουν το προβλημα εχεις δικιο φιλε αλλωστε το εγραψα στο πρωτο ποστ οτι αλλο χρειαζεται ας το αναφερει , δεν γνωριζω καλα και εγω αμελησει πραγματα στο ποστ μου εκανα λαθος ειναι 730 και ειναι αυτο και το εχω απο της 11-09-2019 PSU THERMALTAKE SMART SE MODULAR 14CM 730WATT ACTIVE PFC CM 87+ το ειχα στο αυτοματο και εκανε ενημερωσεις μονο του το adrelanine οποτε ειχε την τελευταια του εκδοση , δεν το ειχα προσεξει για να ξερω ακριβως. εκτος και αν δεν καταλαβαινω την αρχικη ερωτηση σου. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από panosXboxone
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε εχεις δικιο φιλε αλλωστε το εγραψα στο πρωτο ποστ οτι αλλο χρειαζεται ας το αναφερει , δεν γνωριζω καλα και εγω αμελησει πραγματα στο ποστ μου εκανα λαθος ειναι 730 και ειναι αυτο PSU THERMALTAKE SMART SE MODULAR 14CM 730WATT ACTIVE PFC CM 87+ το ειχα στο αυτοματο και εκανε ενημερωσεις μονο του το adrelanine οποτε ειχε την τελευταια του εκδοση , δεν το ειχα προσεξει για να ξερω ακριβως. To adrenalin η τελευταια εκδοση ειναι η 22.6.1 και αποκλειω την καρτα σου , ουτως η αλλως λες δουλεψε στο πισι του φιλου , οπως αποκλειω και την μητρικη σου , να υποθεσω οτι μιλαμε για την Asus , το 1ο που θα δοκιμαζα θα ηταν το τροφοδοτικο και θα το αλλαζα οχι σημερα αλλα εχθες..........βρισκεις ενα εστω 500αρι καλο απο κανα φιλο και δοκιμαζεις και προχωρας σε καινουριο , η εσχατη περιπτωση ειναι να εχεις ζεστανει την μητρικη τοσο πολυ που δεν το καταλαβες επανω σε game ή oc Γιαυτο το δινουν 3 χρονια εγγυηση , για να παρεις μετα αλλο https://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-smart-se-modular-14cm-730watt-active-pfc-cm-87--p-PER.640646 Τελος δινω και μια μικρη πιθανοτητα στον 970 που εχεις αλλα πρωτα δοκιμασε ενα τροφοδοτικο και δες αν παιρνεις εικονα , μονο αυτο και προχωρας σε αγορα καινουριου 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε To adrenalin η τελευταια εκδοση ειναι η 22.6.1 και αποκλειω την καρτα σου , ουτως η αλλως λες δουλεψε στο πισι του φιλου , οπως αποκλειω και την μητρικη σου , να υποθεσω οτι μιλαμε για την Asus , το 1ο που θα δοκιμαζα θα ηταν το τροφοδοτικο και θα το αλλαζα οχι σημερα αλλα εχθες..........βρισκεις ενα εστω 500αρι καλο απο κανα φιλο και δοκιμαζεις και προχωρας σε καινουριο , η εσχατη περιπτωση ειναι να εχεις ζεστανει την μητρικη τοσο πολυ που δεν το καταλαβες επανω σε game ή oc η μητρικη ειναι η ROG STRIX X470-F GAMING oc δεν εκανα ποτε , περαν απο της ραμ στα 3200 εχω ακριβως το ιδιο σετ υπ και δοκιμασα εκει την καρτα , δλδ asus prime x470 pro , 16gb gskil trid , amd 2700x , rx 590 , ssd 860 evo , το ιδιο τροφοδοτικο αλλα οπως σ ειπα και τα δυο πσ ειναι στο αυτοματο η ενημερωσεις για την καρτα , οποτε δεν ειχα προσεξει ακριβως σε ποια εκδοση τρεχει
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, panosXboxone είπε η μητρικη ειναι η ROG STRIX X470-F GAMING oc δεν εκανα ποτε , περαν απο της ραμ στα 3200 εχω ακριβως το ιδιο σετ υπ και δοκιμασα εκει την καρτα , δλδ asus prime x470 pro , 16gb gskil trid , amd 2700x , rx 590 , ssd 860 evo , το ιδιο τροφοδοτικο αλλα οπως σ ειπα και τα δυο πσ ειναι στο αυτοματο η ενημερωσεις για την καρτα , οποτε δεν ειχα προσεξει ακριβως σε ποια εκδοση τρεχει Οτι σε ειπα , αν εχεις δυνατοτητα να ξεμπριζωσεις το τροφοδοτικο του φιλου και να το βαλεις σε εσενα θα παρεις απαντηση κατευθειαν , τζαμπα συζηταμε απο κει και περα Δεν φτανουν τα ρευματα που στελνει γι αυτο εχεις μαυρη εικονα 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Οτι σε ειπα , αν εχεις δυνατοτητα να ξεμπριζωσεις το τροφοδοτικο του φιλου και να το βαλεις σε εσενα θα παρεις απαντηση κατευθειαν , τζαμπα συζηταμε απο κει και περα Δεν φτανουν τα ρευματα που στελνει γι αυτο εχεις μαυρη εικονα ναι αλλα γιατι βγαζει τα driver ομως ?
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, panosXboxone είπε ναι αλλα γιατι βγαζει τα driver ομως ? Αν εχεις οποιαδηποτε διακοπη ρευματος οι drivers κανουν επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις , δεν υπαρχει γιατι. 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αν εχεις οποιαδηποτε διακοπη ρευματος οι drivers κανουν επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις , δεν υπαρχει γιατι. ωραια με την πρωτη ευκαιρια που θα εχω χρονο στο σπτιι θα δοκιμασω αλλο τροφ , ποσα βατ να εστιασουμε?
triplex1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, panosXboxone είπε ωραια με την πρωτη ευκαιρια που θα εχω χρονο στο σπτιι θα δοκιμασω αλλο τροφ , ποσα βατ να εστιασουμε? μεχρι και 500αρι σε ειπα κανει , απλα να ειναι επωνυμο και οχι απο την λαικη της γειτονιάς Αν παρεις εικονα με την καρτα σου επανω , αγοραζεις ενα καινουριο 1
panosXboxone Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε μεχρι και 500αρι σε ειπα κανει , απλα να ειναι επωνυμο και οχι απο την λαικη της γειτονιάς Αν παρεις εικονα με την καρτα σου επανω , αγοραζεις ενα καινουριο καλως σε ευχαριστω για την ανταποκριση , θα επανερθω να ενημερωση το θεμα. εχεις να κανεις προταση για νεο τροφ? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από panosXboxone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα