Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τωρινές κάρτες έχουν και power spikes σε μεγάλα watt για κάποια ms και αν το τροφοδοτικό είναι μάπα και δεν μπορεί να δώσει το έξτρα ρεύμα που ζητάει στιγμιαία, θα φας crash. Μην αφήνετε τα μηχανήματά σας με σάπια τροφοδοτικά, είναι κρίμα να πάρετε κάτι στο χέρι λόγω διακοπής ΔΕΗ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2022 στις 8:06 ΜΜ, Dark_Nightfall είπε

Πριν πάρεις τροφοδοτικό (αν πάρεις) , δοκίμασε με μία οθόνη ξεχωριστά.

Θα το δοκιμάσω 

Στις 27/7/2022 στις 7:37 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Οι τωρινές κάρτες έχουν και power spikes σε μεγάλα watt για κάποια ms και αν το τροφοδοτικό είναι μάπα και δεν μπορεί να δώσει το έξτρα ρεύμα που ζητάει στιγμιαία, θα φας crash. Μην αφήνετε τα μηχανήματά σας με σάπια τροφοδοτικά, είναι κρίμα να πάρετε κάτι στο χέρι λόγω διακοπής ΔΕΗ. 

Ναι έχεις δίκιο σίγουρα το τροφοδοτικό θέλει αλλαγή χθες. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι το μόνο θέμα είναι του τροφοδοτικού και όχι τίποτα άλλο. 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ. Λάθος σας είπα για το τροφοδοτικό έκανα βλακεία. είναι το Corsair VS White Series VS550 550W Full Wired 80 Plus Standard απλά το έχω αρκετό καιρό. Ισχύουν τελικά όλα αυτά που μου είπατε για το τροφοδοτικό?

Συγγνώμη για το μπέρδεμα απλά έλειπα και δεν το είχα μπροστά μου για να θυμόμουν ποιο εχω

Επεξ/σία από Filiplouis
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Filiplouis είπε

Ισχύουν τελικά όλα αυτά που μου είπατε για το τροφοδοτικό?

Ακόμα περισσότερο.

Πέραν αυτού, όταν φτιάξατε το νέο σύστημα κάνατε καθαρή εγκατάσταση Windows ; Ελέγξατε μήπως υπάρχει κάποιο νέο update στο bios για τον επεξεργαστή;

Στις 25/7/2022 στις 11:16 ΜΜ, Filiplouis είπε

Πριν 2 εβδομαδες αλλαξα το hdmi που ηταν συνδεδεμενη η καρτα με dp

Για ποιο λόγο; Δοκιμάσατε πάλι τη παλιά σύνδεση; Με άλλο dp καλώδιο;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε μια κάτι:

- Κλείσε τον υπολογιστή. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα.

- Κλείσε το τροφοδοτικό εντελώς από το διακοπτακι πίσω (δίπλα από το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος)

- Αφαίρεσε το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος 

- Κράτα πατημένο το power button στο μπροστινό μέρος του pc case για 15 δευτερόλεπτα. 

-Δοκίμασε όσο είναι κλειστός χωρίς ρεύμα εντελώς ο υπολογιστής να βγάλεις την κάρτα (έλεγξε ότι είναι καθαρή η υποδοχή όσο και η κάρτα εκεί που κάνει επαφή) και να την τοποθετήσεις ξανά.

- Δοκίμασε ένα επίσης να κάνεις το ίδιο με τις Ραμ.

Τέλος 

- Σύνδεσε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω στο τροφοδοτικό, άνοιξε το διακοπτακι, power on και δοκίμασε ξανά μήπως υπήρξε βελτίωση.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

Ακόμα περισσότερο.

Πέραν αυτού, όταν φτιάξατε το νέο σύστημα κάνατε καθαρή εγκατάσταση Windows ; Ελέγξατε μήπως υπάρχει κάποιο νέο update στο bios για τον επεξεργαστή;

Για ποιο λόγο; Δοκιμάσατε πάλι τη παλιά σύνδεση; Με άλλο dp καλώδιο;

Όταν έφτιαξα το νέο σύστημα τα κομμάτια και τις αναβαθμίσεις μου τις κάνανε στο μαγαζί οπότε  έχουν περάσει τα καινούρια update από όσο ξέρω . Άλλαξα το hdmi με dp διότι η οθόνη μου είναι 165hz και με το hdmi έφτανα μόνο μέχρι τα 144

28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δοκίμασε μια κάτι:

- Κλείσε τον υπολογιστή. Περίμενε μερικά δευτερόλεπτα.

- Κλείσε το τροφοδοτικό εντελώς από το διακοπτακι πίσω (δίπλα από το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος)

- Αφαίρεσε το καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος 

- Κράτα πατημένο το power button στο μπροστινό μέρος του pc case για 15 δευτερόλεπτα. 

-Δοκίμασε όσο είναι κλειστός χωρίς ρεύμα εντελώς ο υπολογιστής να βγάλεις την κάρτα (έλεγξε ότι είναι καθαρή η υποδοχή όσο και η κάρτα εκεί που κάνει επαφή) και να την τοποθετήσεις ξανά.

- Δοκίμασε ένα επίσης να κάνεις το ίδιο με τις Ραμ.

Τέλος 

- Σύνδεσε ξανά το καλώδιο τροφοδοσίας πίσω στο τροφοδοτικό, άνοιξε το διακοπτακι, power on και δοκίμασε ξανά μήπως υπήρξε βελτίωση.

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω όταν θα είμαι στο pc και θα σου απαντήσω 

Δημοσ.

Έχουν ακουστεί διάφορες δυσλειτουργίες σε διάφορα θέματα για τα DP καλώδια (για τον αριθμό των pin συγκεκριμένα)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Έχουν ακουστεί διάφορες δυσλειτουργίες σε διάφορα θέματα για τα DP καλώδια (για τον αριθμό των pin συγκεκριμένα)

Άρα υπάρχει περίπτωση να φταίει και το dp?

Δημοσ.
Στις 30/7/2022 στις 2:08 ΜΜ, Filiplouis είπε

Άρα υπάρχει περίπτωση να φταίει και το dp?

Αν έφταιγε το displayport το πιο πιθανό θα ήταν να έχεις αποσυνδέσεις στο σήμα και αλλοίωση εικόνας (αλλά κυρίως το 1ο).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...