Stephen_giourson Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι. Σε περίπτωση που κάποιος είχε τους κωδικούς μου στο taxisnet τι ζημιά θα μπορούσε να κάνει;
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Να σου κάνει ένα κάρο τροποποιητικές δηλώσεις, και έτσι να σε φορτώσει ένα κάρο πρόστιμα? 1
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι. Σε περίπτωση που κάποιος είχε τους κωδικούς μου στο taxisnet τι ζημιά θα μπορούσε να κάνει; Αλλάζεις άμεσα το password! Αν δεις πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε πλέον ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του taxisnet θα φρικάρεις με το τί ζημιά μπορεί να σου κάνει όποιος τους έχει!
Manolo7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, SB_1957 είπε Αλλάζεις άμεσα το password! Αν δεις πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε πλέον ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του taxisnet θα φρικάρεις με το τί ζημιά μπορεί να σου κάνει όποιος τους έχει! Στις πιο πολλές υπηρεσίες πλέον ζητάει otp για το οτιδήποτε, και αν δεν εχει κινητό δηλωμένο στο μητρώο επικοινωνίας ζητάει σύνδεση σε ebanking.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Manolo7 είπε Στις πιο πολλές υπηρεσίες πλέον ζητάει otp για το οτιδήποτε, και αν δεν εχει κινητό δηλωμένο στο μητρώο επικοινωνίας ζητάει σύνδεση σε ebanking. Εγω οποτε μπαινω στο ταξις δεν ζηταει τίποτα, ούτε καν ειδοποίηση δε στέλνει 1
Stephen_giourson Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Να σου κάνει ένα κάρο τροποποιητικές δηλώσεις, και έτσι να σε φορτώσει ένα κάρο πρόστιμα? Άρα δεν έχει να κερδίσει κάτι ο ίδιος. Μπορεί να σε κάνει κακό μόνο για εκδικητικούς λόγους; 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Αλλάζεις άμεσα το password! Αν δεις πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε πλέον ηλεκτρονικά με τους κωδικούς του taxisnet θα φρικάρεις με το τί ζημιά μπορεί να σου κάνει όποιος τους έχει! Μπορείς να μου πεις κάποια παραδείγματα; Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Stephen_giourson
Manolo7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω οποτε μπαινω στο ταξις δεν ζηταει τίποτα, ούτε καν ειδοποίηση δε στέλνει 1 ώρα πριν, Manolo7 είπε Στις πιο πολλές ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ πλέον ζητάει otp για το οτιδήποτε, και αν δεν εχει κινητό δηλωμένο στο μητρώο επικοινωνίας ζητάει σύνδεση σε ebanking. Έκδοση εξουσιοδότησης, υπεύθυνης δήλωσης, μέχρι και στον ιατρικό σου φάκελο του εοππυ να μπεις χρειάζεται otp απλά για να τον δεις. Το μόνο που μου ρχεται στο μυαλό το οποίο γίνεται χωρίς otp και θα μπορούσε να βλαψει τον TS είναι να του κάνει πολλές τροποποιητικες (βέβαια και αυτό σε συνεννόηση με την εφορία ίσως το γλιτωνε επαναφεροντας την φορολογική δήλωση στην αρχική κατάσταση) και να μάθει πόσα παίρνει από τη δουλειά του. Ακόμα και να τον κλειδώσει απεξω βγάζει καινούριο κλειδαριθμο από την δου. Κατά τα άλλα ο απατεώνας το πολύ πολύ να του κάνει καμία αίτηση για power pass και fuel pass 😂 Tιποτα οριστικό και αμετάκλητο δεν μπορεί να του κάνει ο απατεώνας. Ακόμα και σπίτι να του νοικιάσει που λέει ο λόγος για να παίρνει επιδόματα εικονικά με το που ανακτήσει τον λογαριασμό τα ακυρώνει όλα, μισθωτήρια κλπ. Πολύ τραβηγμένο αλλά.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Manolo7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα