Lotof Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε να φλομπαρει παρά την επίκληση στο συναίσθημα ; 😛 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2023 από Lotof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλύτερο Multiverse of Madness από το κανονικό Multiverse of Madness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Γιατι τετοιο χαλι; Πιστευετε οτι οι βαθμολογιες παιζουν καποιο ρολο; Εγω προσωπικα οταν ειδα βαθμολογια σε imdb και rottentomatoes, αποφασισα να μη παω κινηματογραφο, ενω περιμενα την ταινια μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 On 19/06/2023 at 14:27, Thresh said: Η πάνω δεξιά ποια είναι/ρόλο έχει παίξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas-patra Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Αν και το θέμα με τα multiverses και τα time loops έχει καταντήσει κουραστικό, η ταινία ήταν πολύ ευχάριστη. Δυνατό καστ, νοσταλγία στο φουλ και ένας Keaton που έδωσε ρέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 3 hours ago, mike299 said: Η πάνω δεξιά ποια είναι/ρόλο έχει παίξει? H Amber Heard που έπαιξε την πριγκίπισσα Mera στο Aquaman. Tα δύο κάτω δεν κατάλαβα, ο ένας είναι ο Κang και ο άλλος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 3 hours ago, mike299 said: Η πάνω δεξιά ποια είναι/ρόλο έχει παίξει? Amber Heard, η πρώην του Depp, Mera, στο Aquaman και στο Justice League. 1 minute ago, Speculoos said: H Amber Heard που έπαιξε την πριγκίπισσα Mera στο Aquaman. Tα δύο κάτω δεν κατάλαβα, ο ένας είναι ο Κang και ο άλλος; O Namor, από το 2ο Black Panther. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 1 minute ago, Thresh said: O Namor, από το 2ο Black Panther. A ok, δεν έχω δει το δεύτερο Black Panther oύτε έχω ασχοληθεί με υπόθεση και καστ oπότε το έχασα (wtf μαύρος Namor, στο Marvel Snap που παίζω είναι τελείως διαφορετικός 😅) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 3 minutes ago, Speculoos said: A ok, δεν έχω δει το δεύτερο Black Panther oύτε έχω ασχοληθεί με υπόθεση και καστ oπότε το έχασα (wtf μαύρος Namor, στο Marvel Snap που παίζω είναι τελείως διαφορετικός 😅) Μεξικανος. Κατηγορείται για sexual assault. 😛 O Kang ενδοοικογενειακη βία νομιζω? Δικη τον Αύγουστο. Η Heard, κλασικά η φάση με τον Depp. Κι ο Ezra, δεν ξερω κι εγώ για πόσα πράγματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Μεξικανος. Κατηγορείται για sexual assault. 😛 O Kang ενδοοικογενειακη βία νομιζω? Δικη τον Αύγουστο. Η Heard, κλασικά η φάση με τον Depp. Κι ο Ezra, δεν ξερω κι εγώ για πόσα πράγματα. Τάγμα Ανεπιθύμητων 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2023 "Χαιρετάει" τον Batfleck με ηλίθια αστεία τύπου Jostice league του whedon, δείχνοντας τον τελείως βλάκα . Γενικά πολλά και ηλίθια αστεία μέσα στη ταινία. Με εφέ των 90's, ειδικά η μάχη στην έρημο ήταν λες και έγινε στο πόδι. Πραγματικά πολύ κρίμα για την ταινία, γιατί είχε κάποιο potential. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 'The Flash' Races Towards New Embarrassment as Entire Film Is Leaked Περισσότεροι από αυτούς που πλήρωσαν για να το δουν σινεμά 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα