Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Προ ολίγου προσπάθησα να εγκαταστήσω Windows 11 σε καινούργιο PC. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν πληρούνται οι ελάχιστες προϋποθέσεις για εγκατάσταση. Η σύνθεση του συστήματος: CPU: AMD Ryzen 5600X Motherboard: Gigabyte B550M DS3H RAM: 64GBytes σε διάταξη Dual Channel (2x32). (Kingston 3600Hz Fury Beast). SSD Corsair MP600 Pro 2 TBytes (M2, PCI Gen 4.0) GPU: nVidia GTX 1050 Ti 4GBytes. DVD recorder της LiteOn. Οι ανωτέρω συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά στο BIOS. Τι κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 check bios έχεις κλειστά κάποιες ρυθμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ό,τι λέει ο Άρης, δες στο BIOS αν, ειδικότερα, το TPM είναι off και κάν' το On (κάπως αλλιώς νομίζω ότι το ονομάζει η Gigabyte, κάτι παραπλήσιο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, Cntrl+X είπε Προ ολίγου προσπάθησα να εγκαταστήσω Windows 11 σε καινούργιο PC. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν πληρούνται οι ελάχιστες προϋποθέσεις για εγκατάσταση. Η σύνθεση του συστήματος: CPU: AMD Ryzen 5600X Motherboard: Gigabyte B550M DS3H RAM: 64GBytes σε διάταξη Dual Channel (2x32). (Kingston 3600Hz Fury Beast). SSD Corsair MP600 Pro 2 TBytes (M2, PCI Gen 4.0) GPU: nVidia GTX 1050 Ti 4GBytes. DVD recorder της LiteOn. Οι ανωτέρω συσκευές αναγνωρίζονται κανονικά στο BIOS. Τι κάνω λάθος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Ok, ενεργοποίησα το TPM. και πάλι μου βγάζει μήνυμα ότι δεν πληρούνται οι ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Τρέξε το WhyNotWin11 και δες τι θα σου βγάλει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, accipio είπε Τρέξε το WhyNotWin11 και δες τι θα σου βγάλει. Που ακριβώς να το τρέξω; Αυτή τη στιγμή σας γράφω από ένα PC με linux και προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 11 σε ένα άλλο PC (αυτό που ανέφερα αρχικά) που μόλις συναρμολογήθηκε βίδα-βίδα και δεν έχει καν λειτουργικό σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Νόμιζα ότι το PC είχε ήδη εγκατεστημένα Windows, λάθος μου μου και άκυρο το παραπάνω. Αν έχεις όρεξη πάντως, πέρνα στα γρήγορα τα Windows 10 στο εν λόγω PC και τρέξ' το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Λοιπόν, τελικά η εγκατάσταση ξεκίνησε. Αυτό που έκανα είναι το εξής: Δεν αρκεί να ενεργοποιηθεί το fTPM αλλά πρέπει και να δηλωθεί σε μια άλλη επιλογή το TPM ως clear αντί για pending. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα