nullindex Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, Έρχεται ταξίδι στις ΗΠΑ και δεν ξέρω τι γίνεται με κάρτα sim για να μπορώ να έχω δεδομένα εκεί. Μπορώ να βγάλω κάποια sim πριν πάω εκεί, γίνεται μόνο εκεί, έχετε να προτείνετε εταιρείες κλπ?
gorge18 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nullindex είπε Καλησπέρα, Έρχεται ταξίδι στις ΗΠΑ και δεν ξέρω τι γίνεται με κάρτα sim για να μπορώ να έχω δεδομένα εκεί. Μπορώ να βγάλω κάποια sim πριν πάω εκεί, γίνεται μόνο εκεί, έχετε να προτείνετε εταιρείες κλπ? Στο αεροδρομιο θα βρεις stand που με καποια € σου δεινει αρκετα gb και δωρεαν κλησεις. Εγω θα σου πρότεινα μια t-mobile τουριστικη που ειναι πιο legit εταιρια απο τα "stand" Αν το κινητο σου δεχεται e-sim μπορεις να δοκιμάσεις και αυτο απο πριν πας https://www.airalo.com/el Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από gorge18 1
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 On 25/07/2022 at 21:07, nullindex said: Καλησπέρα, Έρχεται ταξίδι στις ΗΠΑ και δεν ξέρω τι γίνεται με κάρτα sim για να μπορώ να έχω δεδομένα εκεί. Μπορώ να βγάλω κάποια sim πριν πάω εκεί, γίνεται μόνο εκεί, έχετε να προτείνετε εταιρείες κλπ? οτσν πηγα ρωσσια,αφρικη,τουρκια απλα εβγαλα sim εκει.πχ τουρκια βγαζουν στο αεροδρομιο αν και στην πολη ειναι πιο φτηνα 1
kostasbm Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 στα αεροδρόμια γίνεται ο χαμός από εταιρείες που πουλάνε sim καρτες ...... να κοιτάξεις σε ποια θέση θα κάτσεις για να πας άνετα....καλό ταξίδι να έχεις.. 1
nullindex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν παίρνει esim το κινητό μου, οπότε θα ψάξω όταν φτάσω στο αεροδρόμιο, όπως προτείνετε. 1
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 14 hours ago, nullindex said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν παίρνει esim το κινητό μου, οπότε θα ψάξω όταν φτάσω στο αεροδρόμιο, όπως προτείνετε. και να μην εχει στο αεροδρομιο θα βρεις σε μια πολη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα