johnnycer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Λόγω αναχώρησης μου στο εξωτερικό πλέον έχω πακέτα τα οποία με εξυπηρετούν καλύτερα σε ομιλία, SMS, Internet data κτλ από ότι η Vodafone με το καρτοπρόγραμμα της και σκέφτομαι να διακόψω το VF συμβόλαιο. Ωστόσο επειδή δεν θέλω να χάσω τον αριθμό μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τον ελληνικό αριθμό σε κάποια VoIP υπηρεσία πχ; Κάλεσα την modulus (την οποία και ήδη χρησιμοποιώ) και μου είπαν ότι δεν διαχειριζονται- υποστηρίζονται αριθμούς κινητής. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση; Ιδανικά θα ήθελα πολύ να έχω access και σε SMS με κάποιο τρόπο μιας και έχω πολλές υπηρεσίες ήδη με OTP πάνω στον αριθμό μου. Για πείτε απόψεις! Στην χειρότερη σκεφτόμουν να το κάνω CU με κάνα 12αρι(?) ανά δίμηνο... PS. Αν είναι σε λάθος ενότητα συγγνώμη, ας μετακινηθεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καποτε υπηρχαν προγραμματα συμβολαιου τυπου Zero, οπου ειχες εναν ενεργο αριθμο με μηδενικο παγιο χωρις καμια παροχη και απλα χρεωνοσουν βασει τιμοκαταλογου για οποιαδηποτε κινηση εκανες (voice, sms, data). Οι εταιρειες τα εχουν καταστησει πλεον μη εμπορικα διαθεσιμα (εκτος κι αν εχεις ενα αρκετα υψηλοβαθμο βυσμα στην εξυπηρετηση). Οποτε κατα τη γνωμη μου η οικονομικοτερη επιλογη ειναι ενα οποιοδηποτε καρτοκινητο, ο,τι βρεις με χαμηλοτερη υποχρεωτικη ανανεωση, στο οποιο απλα θα βαζεις ενα Χ ποσο ανα διαστηματα για να διατηρειται. Αυτη τη στιγμη μπορω να σου πω με σιγουρια οτι το what's up εχει ελαχιστη ανανεωση online με 10€. ΥΓ. Αν οπως λες το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να διατηρηθει ο αριθμος και να μην τον χασεις, δεν ειναι αναγκη να κανεις ανανεωση ανα διμηνο. Αν δεν κανεις ανανεωση στο διμηνο, θα χασεις μεν το υπολοιπο σου και θα μπουν φραγες αλλα ο αριθμος θα υπαρχει για μερικους μηνες ακομα και απαξ και ανανεωσεις στους 3 ή 4 μηνες πχ. ενεργοποιειται ξανα. Για το ακριβες χρονικο διαστημα ομως πριν χαθει εντελως ο αριθμος απο το ονομα σου καλυτερα ψαξτο στις εταιρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μετατροπή σε καρτοκινητό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Σας ευχαριστώ και τους δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisdevilx3 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Η vodafone στο cu εχει το smart pocket οπου μπορεις να χρησιμοποιεις το υπολοιπο σου για να πληρώνεις κάποιες συνεργαζόμενες εταιρείες (σαν wallet). Οπότε μπορείς να αξιοποιήσεις το συσσωρευμένο υπόλοιπο σου για πραγματα εκτος της αγορας πακετων ομιλίας/data. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από chrisdevilx3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Τσέκαρε intertelecom εκεί που λέει mobile μήπως μπορείς να κρατήσεις εκεί φθηνά το ελληνικό σου νούμερο (το σταθερό μπορείς πχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosperif Δημοσ. 14 Μαϊου Share Δημοσ. 14 Μαϊου Στις 25/7/2022 στις 7:36 ΜΜ, johnnycer είπε Καλησπέρα σας, Λόγω αναχώρησης μου στο εξωτερικό πλέον έχω πακέτα τα οποία με εξυπηρετούν καλύτερα σε ομιλία, SMS, Internet data κτλ από ότι η Vodafone με το καρτοπρόγραμμα της και σκέφτομαι να διακόψω το VF συμβόλαιο. Ωστόσο επειδή δεν θέλω να χάσω τον αριθμό μου, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω τον ελληνικό αριθμό σε κάποια VoIP υπηρεσία πχ; Κάλεσα την modulus (την οποία και ήδη χρησιμοποιώ) και μου είπαν ότι δεν διαχειριζονται- υποστηρίζονται αριθμούς κινητής. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη λύση; Ιδανικά θα ήθελα πολύ να έχω access και σε SMS με κάποιο τρόπο μιας και έχω πολλές υπηρεσίες ήδη με OTP πάνω στον αριθμό μου. Για πείτε απόψεις! Στην χειρότερη σκεφτόμουν να το κάνω CU με κάνα 12αρι(?) ανά δίμηνο... PS. Αν είναι σε λάθος ενότητα συγγνώμη, ας μετακινηθεί! Αν μπορεί κάποιος να στο κάνει cu φοιτητικό τότε θα βάζεις μια κάρτα 23€/εξαμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampis81 Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου Δηλαδή βάζεις μια κάρτα 25€ κ ισχύει για ένα εξάμηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 57 λεπτά πριν, mpampis81 είπε Δηλαδή βάζεις μια κάρτα 25€ κ ισχύει για ένα εξάμηνο? Και με 13€ γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANAGNPANA Δημοσ. 19 Μαϊου Share Δημοσ. 19 Μαϊου Υπάρχει πρόγραμμα σύνδεσης όχι καρτα με COSMOTE με 4 ευρώ και χρεώνεσαι κάτι παραπάνω μόνο αν κανεις κλήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα